pondělí 1. srpna 2016

BRANDNOOZ BOX ~ ČERVENEC 2016

Krásný začátek srpna a také nového týdne,

už v pátek ke mě doputoval nový zelený boxík s dobrůtkami na testování, nicméně jsem tento víkend měla dost honičku, takže jsem se k blogu dostala až teď. Celý den dnes koukám do počítače a dodělávám svou bakalářskou práci a už z toho vidím dvojitě, takže to nebudu nijak zdržovat a vrhneme se na produkty :-)
Tento měsíc mě box překvapil svou extra lehoučkou váhou, takže jsem se při převzetí obávala, že mi určitě bude nějaký produkt chybět. Naštěstí se tak nestalo, v boxu bylo vše, jak má být, nicméně tento měsíc neobsahoval žádné těžší produkty. Ale i tak je to více než zajímavé, tak pojďte mrknout. 
1. Milka Sensations - cena: 39,90,- (156 g), na trhu od léta 2016
Prvním produktem, který bych vám ráda představila, jsou tyto sušenky s jemnou čokoládovou náplní a kousky čokolády od Milky. Já osobně dobrůtky od Milky zbožňuju, takže už jsem chutnala, a zdály se mi docela dobré. Nepřijdou mi zas tolik přeslazené. Nicméně doporučuje se je ještě ohřát, takže to budu muset ještě vyzkoušet, zda pak budou chutnat lépe. 

2. Oreo Chocolate Créme - cena: 34,90,- (176 g), na trhu od léta 2016
Dalším produktem jsou Oreo sušenky s kakaovou náplní. Stačí jen otočit, olíznout a namočit do mléka, přesně jak znáte z reklamy. My Oreo sušenky domů nekupujeme, měla jsem je myslím jen jednou, takže to pro mě bude aspoň taková novinka na testování.

3. TUC Sweet Chili - cena: 19,90,- (100 g), na trhu od léta 2016
TUC přichází na trh s novými příchutěmi a mezi nimi právě i tato Sweet Chili. Já osobně jsem tedy zvědavá na to, jak hodně budou tyto krekry pálivé, ale doufám, že příliš ne. Osobně mám jinak s TUC dobré zkušenosti, krekry jsou chuťově moc dobré, takže určitě mohu doporučit jejich zakoupení. 
4. Nestlé GOLDEN MINIS - cena: 89,90,- (375 g), na trhu od dubna 2016
Golden Minis jsou lahodné cereálie s příchutí sušenek z celozrnné mouky s vitamíny a minerálními látkami. Musím říct, že chuťově jsou opravdu dobré, už jsem testovala. Ale musím se přiznat, že mi ty klasické Cini Minis chutnají asi malinko více. Ale určitě mohu doporučit jejich vyzkoušení, zvlášť pokud jste milovníci těchto druhů cereálií nebo máte malé děti.

5. Maggi Dobré polévky - cena: 39,90,- (55-82 g), na trhu od června 2016
Maggi přichází s novými polévkami a vy jste v boxu mohli objevit jednu ze 4 příchutí - fazolovou, cibulovou, bramboračku nebo knedlíčkovou. Já tedy našla fazolovou a musím říct, že bych tedy raději objevila jinou z výše zmíněných. Takže nechám pravděpodobně testovat taťku nebo někoho jiného.

6. Develey Dresink - cena: 39,90,- (200 ml), na trhu od roku 2015
Zde jste mohli objevit jednu ze dvou variant - buď Jogurtový dresink, nebo Francouzský dresink. Já tedy našla Francouzský, který by měl být lehce pikantní a ochucený koprem. Tento dresink je vhodný do hlávkových salátů, salátů z čekanky nebo rajčat. Skvěle se také hodí na saláty vajíčkové, drůbeží, z plodů moře a doplňuje krevetový koktejl. Já jsem na tento dresink tedy dost zvědavá.

7. Vitana Gurmánské koření - cena: 22,90,- (25-30 g), na trhu od roku 2015
Zde jste mohli opět objevit jednu ze dvou variant - buď Gurmánské kuře, nebo Gurmánský steak. Já tedy objevila ten steak. Zajímavostí je, že balení je průhledné, tudíž na koření krásně vidíte. Koření určitě využije většina rodin, my tedy určitě. 
Bonus: Balconi Mix Max Karamel
Opět jsem využila věrnostního programu a vybrala si tuto sladkůstku od Balconi, která se objevila v březnovém boxu. Mám již vyzkoušeno a chutnala mi, takže za mě spokojenost.

Shrnutí: Musím říct, že jsem s boxem opět spokojená. Tentokrát obsahuje úplně rozdílnou skladbu produktů, ale já jsem nadšená, neboť tentokrát úplně vše upotřebím sama - možná až teda na tu fazolovou polévku, kterou nechám taťkovi. Jinak ale za mě super a chválím, že je tu opět tolik produktů nových :-)

3 komentáře:

  1. Tohle vzdání se mi líbí, zaujala mě ta milka, mnam :)) Také bzch vše využila.

    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  2. Děkuji za obě reakce. Musím říct, že tento měsíc jsem doopravdy velmi spokojená.

    OdpovědětVymazat