čtvrtek 28. července 2016

VÝPRODEJ ESSENCE ~ ČERVENEC 2016

Krásné čtvrteční odpoledne,

pokud můj blog sledujete pravidelně, tak už víte, že si většinou půlroční výprodeje značky Essence či Catrice v našich drogériích nenechám ujít. Tentokrát je mezi výprodejem docela prodleva, neboť značka Catrice šla do akce už začátkem měsíce, jenže například u nás jsou pouze dva stojany v celém městě, což je na Pardubice poměrně dost málo, takže pokud to nestihnete na začátku, tak ty hodně dobré produkty jsou hned pryč. Výprodej značky Essence začal v drogériích DM během tohoto týdne, Rossmann ani Teta zatím ještě nevyprodávají, takže na to pozor, ať tam neletíte zbytečně :-) No, a teď se tedy pojďte mrknout, co se mi podařilo dneska v DMku ulovit za tu příjemnou cenu 34,90,- :-)
Musím říct, že tentokrát se mi výprodejové produkty opět velice líbily, takže jsem se zase neskutečně dlouho rozhodovala, co bych ráda zkusila nebo by se mi hodilo. Je fakt, že rtěnky už jsem opravdu nepotřebovala, jenže je to taková moje úchylka, ale zase si myslím, že rtěnky se u mě neztratí, protože je více méně denně používám a i střídám barvičky dle nálady a oblečení. No, a po dlouhém koumání a přemýšlení jsem se nakonec rozhodla pro tyto čtyři produkty, které vidíte na obrázku nahoře. 

Prvním produktem, který bych tu ráda zmínila, je báze pod oční stíny I ♥ STAGE. Myslím, že báze pod oční stíny se určitě téměř u žádné slečny neztratí a za 35,- je to podle mě opravdu dobrý kup. Nejsem si teda vědoma toho, jak je tato báze kvalitní, ale myslím si, že na moje líčení by to mohlo stačit. Máte někdo zkušenosti s touto bází?
Druhým produktem je tato tekutá rtěnka, kterou jsem si už dlouho přála vyzkoušet. Na tyto tekuté rtěnky jsem slyšela i pochvalné recenze, jenže jsem se tak nějak nedokopala k tomu, abych si nějakou z nich koupila. Když jsem na ně ale teď narazila v akci (akce platí na všechny odstíny - tedy alespoň v DM), tak jsem se rozhodla, že si určitě jednu musím také pořídit. Volba nakonec padla na krásný růžový odstín 02 BEAUTY SECRET. Už jsem tedy hned zkoušela a musím říct, že rtěnka velmi příjemně voní, má takový nasládlý nádech a na rtech drží velice pěkně, po nějaké době i velké sklenici vody byla pořád na svém místě jako při aplikaci. 
Posledními dvěma produkty jsou tyto dvě rtěnky, obě v odstínu Velvet Matt, ta růžová však s číslem 07 a černá s číslem 23. Na fotce vypadají absolutně totožně, v reálu tomu tak není, ale jsou si opravdu hodně podobné. Možná si říkáte, proč si kupuji téměř ty stejné odstíny, nicméně každý je trochu jiný a oba se mi velmi líbily a nemohla jsem se mezi nimi rozhodnout, tak jsem si prostě vzala oba. Aby jste viděli rozdíl, našla jsem obrázky na oficiálních stránkách essence.eu, odstín 07 je takový více do růžova.
Odstín Velvet Matt 07 (růžový obal)

Odstín Velvet Matt 23 (černý obal)

A co jste si pořídili ve výprodeji v drogériích vy?

11 komentářů:

  1. Mám tu bázi a jsem s ní celkem spokojená, i když žádnou jinou jsem zatím nezkoušela. :D Jinak mně přijde, že je dost tmavá a pod světlé stíny je nepoužitelná, protože to tu barvu stínů ,,sežere".

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju za informaci, Žaneto. Tak já jí radši budu používat jen k tmavším stínům :)

      Vymazat
  2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  3. Dneska jsem taky byla v dm a kopila jsem si štět na tvářenku a pěnový korektor taky za 35kč

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty štětce bych také brala, jenže v DM, kde jsem byla, byly už vyprodané. Na korektor jsem koukala, ale nakonec jsem si ho nevzala, ale bratrova přítelkyně ano, tak jsem zvědavá, co na něj bude říkat. Pěkně jsi nakoupila :-)

      Vymazat
  4. Jsem ráda, že ses o výprodeji zmínila, kouknu, jestli si taky něco vyberu :)

    OdpovědětVymazat
  5. Tyhle výprodeje mě úplně míjí, ale asi se skočím do DM taky podívat, přeci jenom ta cena je skvělá :)

    Another DominikaGIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  6. Rtěnky od Essence jak vís miluji. A konečně máš i ty tekutou rtěnku já mám jiný odstín, ale strasně se mi líbí vydrz :) Jako nejvíc jsem spokojená :) A rtěnky v černém obalu mám také moc ráda! :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  7. Rtěnky od Essence mám moc ráda, hned po produktech na obočí :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat