sobota 2. července 2016

BRANDNOOZ BOX ~ ČERVEN 2016

Ahoj, zdravím všechny milé čtenáře,
opět tu pro vás mám tradiční info článek s produkty ze zeleného boxu, tak se pojďte podívat, co červnový brandnooz box obsahoval :) Je toho poměrně dost!
1. Vest Tyčinky solené - cena: 19,90,- (150 g), na trhu od května 2016
Když jsem v boxu uviděla tyhle tyčinky, hned jsem se vrátila do dětství, protože moje mamka přesně tyhle tyčinky kupovala, když jsem byla malá. Tento obal s grafikou z roku 1996 využila společnost Vest kvůli oslavě výročí 20 let. Já si na tyto tyčinky do teď dobře pamatuju, vím, že jsou opravdu dobré, takže z nich mám radost, a navíc ten obal je pro mě taková i trošku nostalgie a vzpomínka na dětství.

2. Babiččina Volba Hladká mouka na kynuté těsto - cena 23,90,- (1 kg), na trhu od října 2015
V boxu jste také mohli objevit jednu z variant mouky značky Babiččina volba - buď jako já na kynuté těsto, nebo mouku dortovou. Já musím říct, že je to určitě využitelný produkt pro spoustu rodin, já tedy osobně příliš nepeču, takže ještě uvidím, jestli jí nepošlu mamce, nebo tak, ale věřím, že spousta z vás jí využije :-) Tato mouka je namletá pro lepší kynutí těsta, které by díky této mouce mělo získat větší objem, být pružnější a lépe držet, než když použijete mouku běžnou. Hodí se k přípravě veškerých kynutých moučníků. 
3. Jupí Melounové Mojito - cena: 56,90,- (0,7 l), na trhu od června 2016
Jupí přichází na trh s novým sirupem, který kombinuje chutě melounu, limetky a máty. Navíc je bez konzervantů, umělých barviv a sladidel. Já osobně musím říct, že jsem na tu chuť nesmírně zvědavá, ale myslím si, že v horkých letních dnech to bude naprosto ideální na osvěžení :-)

4. Bittersweet Original Bitter Cola - cena: 25-35,-, na trhu od května 2016
Musím říct, že na tento colový nápoj jsem opravdu zvědavá. Je bez přidaných cukrů a chemických sladidel, bez kofeinu, chemických konzervantů a barviv. Slazený je pouze stévií. Chuť tohoto nápoje má původ v chmelových hořčinách, které navíc napomáhají lepšímu trávení. V poslední řadě je potřeba zmínit, že se jedná o originální českou colu, která je vyrobená z tuzemských surovin. No, opravdu jsem zvědavá.

5. Strongbow Dark Fruit - cena: 19,90,- (0,4 l), na trhu od června 2016
Já osobně cidery od Strongbow miluju a od té doby, co jsem je objevila díky Brandnooz boxu si je kupuju poměrně pravidelně. Když jsem tedy narazila na Dark Fruit v obchodě, nemeškala jsem, takže jsem už testovala a opět mohu doporučit. Pokud vám cidery od Strongbow chutnají, určitě nebudete zklamaní. Jsem fakt ráda, že se objevil v Brandnooz boxu.
6. Noli Sušené drožní - cena: 5,- (7 g), na trhu od roku 2016
Tento měsíc je box opravdu vyšperkovaný produkty na pečení. Dalším produktem je sušené droždí s obalem se lvem, který si zvolili sami zákaznici prostřednictvím facebookové stránky. Toto sypké droždí se skvěle mísí s ostatními sypkými surovinami, a proto je velmi vhodné pro domácí pekárny nebo pro pečení s dětmi. Ideální je i pro začátečníky - takže ho nikomu dávat nebudu, nechám si ho pro sebe a třeba mě to donutí příteli upéct pak nějakou mňamku :-) Co říkáte na tyhle produkty na pečení vy?

7. Dr. Oetker Zlatý klas - cena: 9,- (40 g), na trhu od roku 2015
Tento krémový prášek je vhodný při přípravě lahodných vanilkových náplní, krémů a omáček, jemných těst a korpusů nebo klasických pudinků. Takže opět ideální pro milovníky pečení nebo cukrářských výrobků. Taky si ho ponechám a uvidím, jak ho zužitkuji.

8. Fidorka Mléčná s kávovou náplní - cena: 10,90,- (30 g), na trhu od jara 2016
Fidorka rozšiřuje svou nabídku o další příchuť, a to tentokrát s příchutí kávy. Na výběr je ze tří hravých designů obalů, které jsou podle mě opravdu roztomilé, tak když si na to někdy vzpomenete v obchodě, tak určitě mrkněte. Celkově ten design hodnotím kladně, je fakt moc povedený a roztomilý. Na kávovou verzi jsem zvědavá, většinou kávové produkty nevyhledávám, ale věřím, že bude stejně dobrá jako její kolegyňky :-)

9. BeBe Dobré ráno Na Měkko s kousky čokolády - cena: 10,90,- (50 g), na trhu od ???
Od té doby, co jsem v boxu ochutnala tyhle BeBe na měkko, tak jsem si je taky už párkrát koupila - zkoušela jsem obyčejnou a brusinkovou variantu a obě mi chutnaly, takže jsem se na tuhle čokoládovou obzvlášť těšila a musím říct, že nezklamala. Takže určitě mohu doporučit.

10. Boneco Dijon Premium - cena: 28,90,- (135 g). na trhu od ???
Dijonská hořčice se značně liší od klasických hořčic, je charakteristická výraznou ostrou pálivou chutí a výrazně žlutou barvou. Jedna dijonská hořčice se v boxu už objevila a mamka si jí hrozně chválila, používala jí do omáček a tak různě, takže jí tuhle hořčici pravděpodobně věnuji.

11. Chupa Chups Big Babol Fun Berries - cena: 10,90,-. na trhu od června 2016
Žvýkačky od Chupa Chups určitě neurazí, ale věřím, že potěší hlavně odběratelé s malými dětmi, protože tyhle žvýkačky jsou chuťově výborné a navíc z nich jdou udělat opravdu velké bubliny :-)

12. HARIBO FIZZ MIAMI - cena: 19,90,- (85 g), na trhu od června 2016
Haribo přichází z letní edicí kyselých proužků inspirovaných létem v Miami. Želé proužky se skládají z několika barev a ovocných chutí - borůvka, jablko, citron, jahoda. A já musím říct, že jsem natěšená, protože takové sladkůstky prostě miluju :-) 
13. Ahmad Tea Cold Brew - cena: 79,-, na trhu od června 2016
Tak tenhle ledový čaj mi udělal opravdu velkou radost, v boxu jste mohli objevit celkem 6 pytlíčků, od každé varianty jednu. Varianty jsou English Tea, Lemon and Lime, Peach and Passion Fruit. Stačí pouze zalít ledovou vodou a máte připravený poctivý ledový čaj. Opravdu jsem natěšená!

Shrnutí: S boxem jsem opět neskutečně spokojená. Tento měsíc obsahuje opravdu velké množství produktů, z nichž je tu hned několik úplných novinek na českém trhu. Zvlášť potěšená jsem z ledových čajů, Strongbow cideru, tyčinek Vest, českého colového nápoje a melounového mojita od Jupí. A co říkáte na box vy?

5 komentářů:

  1. Jééé ty tyčinky jsme doma hodně kupovaly :) Jinak ty ledové čaje bych také byla spokojena :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. My právě taky :-) A přesně, ty ledové čaje mi udělaly velkou radost.

      Vymazat
  2. Přijde mi že tentokrát je tam více věcí. Haribo pásky budou super, miluji je. Strongbow také neudělali chybu, vyzkoušela jsem spoustu druhů ciderů a Strongbow je chuťově jeden z nejlepších běžně dostupných.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Terezko, naprosto s tebou souhlasím. Já cidery miluju, zkouším taky různé, ale vždycky se vrátím ke Strongbow. Chutná mi prostě nejvíc :-)

      Vymazat
  3. Já jsem byla s obsahem boxu taky spokojená - věci, které využiju nebo aspoň ráda vyzkouším. Dojmy už mám taky v článku na blogu.

    OdpovědětVymazat