pondělí 6. června 2016

SPOTŘEBOVÁNO ~ KVĚTEN 2016

Ahoj, zdravím všechny milé čtenáře,

máme tu měsíc červen a s ním tu nesmí chybět spotřebováno za měsíc květen. V květnu jsem toho, bohužel, moc nespotřebovala, takže to nebude na dlouhý článek. Ale budu ráda, když mrknete a můžete mi napsat názor na produkt, který jste třeba také už vyzkoušeli.. nebo mi dát tip třeba na nějaký úplně nový :-)
1. DERMACOL ODLIČOVACÍ A ČISTÍCÍ MICELÁRNÍ VODA
Micelárka od Dermacolu se na tomto blogu už několikrát objevila, kupuju si jí celkem často v různých variantách - tato je zrovna pro mladou pleť s extraktem z mořské řasy. Já osobně jsem opět byla spokojená, dobře se s ní odličovalo, a to i oči a jejich okolí, neštípe, je velmi jemně parfemovaná, takže za mě opravdu spokojenost, klidně bych si jí hned pořídila znovu.

2. KARIN HERZOG PROFESSIONAL CLEANSING GEL
Úplně mě mrzí, že jsem tento produkt už spotřebovala. Celou recenzi a můj názor na tento produkt si můžete přečíst ZDE.

3. VZOREK NIVEA VÝŽIVNÉ TĚLOVÉ MLÉKO
Popravdě, testování tohoto vzorku od Nivei bylo spíše úsměvné, jelikož dávka obsažená v pytlíčku mi nedala ani na jednu ruku. Takže celkem není co hodnotit, jelikož z tak malého množství opravdu člověk nepozná, jak mu daný produkt vyhovuje. Jediné, co mohu říct je, že vyrážku jsem z něj nedostala a opravdu příjemně voněl, ale to je bohužel vše. Myslím, že by do budoucna kosmetické značky měli zavést trošku větší množství produktu do těch pytlíčků, ale to je tedy čistě můj názor. 
4. TODAY OŠETŘUJÍCÍ VLHČENÉ UBROUSKY 3V1
Netuším, kolik z vás je seznámeno s touto značkou, já jí také donedávna neznala a jedná se o mé první produkty této značky. Byla jsem nakupovat s mamkou v Penny Marketu a opravdu akutně jsem potřebovala nějaké odličovací produkty. Jelikož v Penny prostě zrovna dvakrát velký výběr nemají, zkusila jsem si vzít produkty od značky Today. Na tuto značku jsem ještě nikde jinde nenarazila, ale jedná se o poměrně levnou značku, takže jsem od ní neočekávala žádné zázraky. ALE.. musím teda nakonec říct, že jsem byla poměrně spokojená. Tyto odličovací ubrousky opravdu celkem dobře odličovaly, měly opravdu příjemnou parfemaci, a ani z nich neštípaly oči, když jsem si je chtěla odlíčit. Za mě tedy fakt spokojenost, hned jsem si koupila další.

5. TODAY ODLIČOVACÍ VATOVÉ POLŠTÁŘKY 120 KS
Stejně jako s odličovacími vlhčenými ubrousky, tak i s těmito polštářky jsem byla spokojená, držely pěkně tvar, nepouštěly žádná vlákna, dobře se mi s nimi odličovalo, takže jsem si také pořídila další balení. Fakt jsem spokojená.

A co jste za měsíc květen spotřebovali vy? Máte s některým z těchto produktů zkušenost?

7 komentářů:

  1. Žádný z produktů jsem ještě neměla. Micelárky nepoužívám a Karin Herzog je pro mě prostě drahá kosmetika.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Naprosto souhlasím, že Karin Herzog je příliš drahá kosmetika. Já jsem dostala tento produkt na testování, takže jsem měla šanci vyzkoušet, ale sama si jí v současné době také nemohu dovolit. Takže tě chápu.

      Vymazat
  2. Ten cleansing gel jsem měla taky a je opravdu super! BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  3. No tuhle micelární vodu od dermacolu jsem jeste neměla. Také jsem měla málo spotřebovaných veci :D
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  4. Značku Today kupodivu znám, cosi jsme od ní měli doma, tuším, že ty tamponky :)

    Zrzavá katastrofa

    OdpovědětVymazat
  5. Nič z týchto produktov som nevyskúšala, ale mám očný krém od Karin Herzog a je super, ale celkom ma metú recenzie na ich iné produkty. Niektoré sú mega pozitívne, iné sú s produktami veľmi nespokojné, tak neviem :/

    OdpovědětVymazat