čtvrtek 5. května 2016

SPOTŘEBOVÁNO ~ DUBEN 2016

Ahoj kočky,

ty dny letí jako o závod. Ještě to není tak dávno, co byla půlka dubna a najednou už tu máme pěkně rozjetý počátek měsíce května. No, a s novým měsícem tu také samozřejmě nesmí chybět spotřebované produkty za duben a jejich závěrečné hodnocení. Pojďte se tedy podívat, jakým produktům jsem se podívala na dno, co můžu doporučit a čemu se raději vyvarovat.
1. BALEA ŠAMPON VANILKA & MANDLOVÝ OLEJ
Tento šampon od značky Balea jsem hodnotila už v říjnovém spotřebováno, kde jsem si ho chválila. Pořídila jsem si ho tedy znova a mohu napsat opět to samé. Šampon krásně voní, pěkně pění, vlasy byly po umytí příjemné na dotek. Nedělal mi žádné problémy. Samozřejmě existují lepší šampony, ale rozhodně si nestěžuji a koupila bych si ho zase.

2. BALEA BALZÁM VANILKA & MANDLOVÝ OLEJ
Balzám hodnotím úplně stejně jako šampon. Po použití tohoto produktu byly vlasy opravdu pěkné, jemné na dotek, přijde mi, že se ani tolik nezacuchávaly. Pořídila bych si ho, stejně jako šampon, znovu.

3. AVON GARDEN OF EDEN SPRCHOVÝ GEL
Co bych si spíš znovu nepořídila, je tento sprchový gel od značky Avon. Nemůžu proti němu říct vyloženě nic špatného, gel voněl opravdu příjemně. Ale co mě osobně vadí je, že moc nepěnil. Mě vyhovuje, když gely pěkně pění. Také mi vadilo, že balení šlo velmi těžce otvírat. Jako nebyl vyloženě nijak špatný, ale už jen kvůli tomu, co jsem vytkla, bych raději sáhla po jiném gelu. Ale tak dostala jsem ho jako dárek, tak jsem aspoň mohla vyzkoušet. 
4. DERMACOL AROMA RITUAL HARMONIZUJÍCÍ TĚLOVÉ MLÉKO BELGICKÁ ČOKOLÁDA
Pokud můj blog tu a tam sledujete, tak víte, že se tyhle Dermacol Aroma Rituals produkty u mě občas objevují. Můj přítel mě totiž sadami s těmito produkty často obdarovává - ať už k Vánocům, narozeninám či svátku. Tentokrát se jedná teda o vůni Belgické čokolády. Já osobně tuhle vůni zrovna úplně nevyhledávám, sama bych sáhla úplně po něčem jiném. Ze začátku jsem myslela, že to ani nebudu moct používat, ale pak jsem si celkem zvykla. Krémy z této řady nejsou zas tak hydratační, ale pěkně se roztírají a vsakují do pokožky. Nemám teda žádnou výtku, jen bych si prostě vybrala jinou vůni.

5. DOVE OKURKOVÝ ANTIPERSPIRANT
Tradiční produkt, který se tu objevuje celkem pravidelně. Jedná se o mého oblíbence. Kupuju si ho nejčastěji, protože mi přijde, že Dove nejvíce zabraňuje pocení a dlouhodobě voní. Jediný mínus je, že občas dělá bílé fleky v podpaží, ale vzhledem k jeho plusům jsem ochotna přivřít oči :-)

6. DR. HAUSCHKA PLEŤOVÉ TONIKUM
Tento produkt jsem doma měla už pěkně dlouho, takže jsem se do něj pustila, abych ho taky spotřebovala. Holky, celou dobu jsem ale žila s tím, že se jedná o odličovací tonikum, a teď jsem teda nějak zjistila, že ne. Ale musím říct, že jsem ho tedy o mnoho více využila, jako odličovač, než jako to, k čemu je určen. Ve skutečnosti se tedy jedná o tonikum, které si na pleť jen nastříkáte a necháte vstřebat. Nebo jako fixátor make-upu. Netuším, jak to v reálu funguje, nedokážu si představit, že by takto tekutý produkt fixoval make-up. Popravdě ani takové ty sprejíčky na obličej nemusím, takže by to pro mě nebylo ani moc k užitku. No, spotřebovala jsem si ho tedy po svém. Každopádně u mě tento produkt stejně nenalezl nějakou zvláštní oblibu. Má zvláštní bylinnou vůni, která mi teda nesmrdí, ale jsou lepší vůně. Znovu bych si tento produkt sama nepořídila.

7. ESSENCE VZOREK BRONZER
Posledním spotřebovaným produktem je malý vzorek bronzeru od značky Essence. Pořídila jsem si ho během výprodeje Essence v Praze - můžete se podívat na poslední fotku v tomto článku. Nemůžu říct, že by mi nějak neseděl, měl pěknou pigmentaci. Výdrž sice nebyla na celý den, ale i tak mi seděl. Plné balení bych si spíš nekoupila, ale jako vzorek byl fajn.

A co jste spotřebovali vy za měsíc duben?

4 komentáře:

  1. Dermacol mi vyhovuje jen se sprcháčema tělové mléka moc nemusím :) Dove je také nejlepší! Já ted zkouším nvý deodorant a to NEO ve spreji :)

    http://style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Já mám teď tělový krém od Dermacolu s vůní Irské kávy a moc hezky mi voní. :-) Ohledně antiperspirantů mi zase přijdou nejúčinnější ty od Rexony, ale každému vyhovuje něco jiného. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  3. Pěkné spotřebováno. Dove sprejové deo mám ráda :)

    S pozdravem, Monnica ♥

    OdpovědětVymazat
  4. Ten dermacol mi vonia ako niektore keksiky ale nikdy neviem prist nato,že ake :) ale je skvostnaa ta vona :) pri tom tiez take vone nevyhladavam,skor niečo svieže alebo kokosove :)
    adrianestyle

    OdpovědětVymazat