pátek 13. května 2016

NEW IN ~ MANHATTAN, GABRIELLA SALVETE, ESSENCE & LILIEN

Velkolepý pátek třináctého, drazí čtenáři,

doufám, že nehysterčíte z data a raději se těšíte z pátku a nadcházejícího víkendu. Já, abych se přiznala, nikdy jsem nepochopila tu hrůzu kolem pátku 13. Pro mě je to den jako každý jiný a můžu říct, že ho mám ráda (stejně jako jiné pátky). No, každopádně, dnes jsem si pro vás připravila na ukázku zase pár novinek, co mi přibylo do kosmetické sbírky. Tak se pojďte mrknout, o některých produktech pak klidně můžeme konverzovat v komentářích, pokud máte nějaké připomínky, které byste k daným produktům rádi sdělili. Budu se těšit! :-)
Dnes bych vám ráda představila celkem čtyři absolutně rozdílné produkty od rozdílných značek. A to černé tekuté oční linky s hrotem od Gabrielly Salvete, paletku očních stínů Retro Glam Vintage Romance od značky Manhattan, odlakovač na nehty od Lilien a matující krém od Essence.
Prvním produktem jsou tedy vodě odolné tekuté oční linky od Gabrielly Salvete. Koupila jsem je v Tetě, když na tuto značku probíhala 40% slevová akce. Teď trochu lituji, že jsem té akce nevyužila trochu více, a že jsem si ještě nepořídila další produkty, které jsem chtěla vyzkoušet, nicméně jsem si říkala, že bych neměla pořád utrácet za věci, které zas tak akutně nepotřebuji. Tak třeba někdy příště. Linky jsem ale potřebovala, protože mám jen ty v peru od Eyeko, které mi zas tolik nevyhovují. Tyhle jsou super, jsem s nimi spokojená, hezky se nanáší, na oku drží, neobtiskávají se. Přesnou cenu vám teď neřeknu, protože jsem vyhodila účtenku, ale v akci vyšly za opravdu pěkný peníz (nějak kolem 70,- mám dojem). 
Dalším produktem, z kterého jsem mimochodem nadšená, je tato menší paletka od značky Manhattan. Jedná se tedy o paletku Retro Glam Vintage Romance. Zakoupila jsem ji v mém oblíbeném obchůdku Makeup From London, který najdete v Hradci Králové (nebo taky na těchto webových stránkách). O tomto krámku jsem se vám také zmiňovala již v předešlých článcích. 
Paletka obsahuje 6 očních stínů laděných do takových černo-šedo-hnědo-růžových odstínků. Pouze ten nejtmavší stín je matný, ostatní jsou třpytivé. Abych se přiznala, tak mě nadchnul především ten druhý a čtvrtý stín zleva. Paletka na mě celkově působí pěkným dojmem. Je tedy z pevného papíru, ale design se mi velice líbí, a opravdu na mě působí takovým tím retro dojmem. Stíny mají velmi pěknou barevnou škálu a budou se tedy dobře kombinovat. Paletka se uzavírá na magnetek, který drží opravdu pevně, takže si nemyslím, že by se při nějakém převozu z místa na místo sama otvírala. Součástí paletky je také malý aplikátor, který se třeba někomu může hodit právě na cestách. Já ho ale pravděpodobně využívat nebudu, protože jsem zvyklá spíše na štětce. Paletka mě vyšla na 80,- a zakoupila jsem tedy v již zmíněném obchůdku Makeup from London, který mohu opravdu doporučit. 
Vrátíme se ale k nákupům v drogérii Teta, kde teda poslední dobou nakupuji snad nejvíce. Čistou náhodou jsem narazila na výprodej krémů z řady My Skin od značky Essence. Jelikož jsem tento krém už dříve měla (akorát v jiném balení) a byla jsem celkem spokojená, tak jsem se rozhodla, že si ho vezmu. Recenzi na tento krém (ale v jiném balení) si můžete přečíst tady. Vyšel mě na 45,-
Posledním produktem je tedy odlakovač na nehty od Lilien, taktéž zakoupený v drogérii Teta. Pokud tento blog sledujete, tak víte, že u mě nehtovou kosmetiku opravdu často neobjevíte. Už několikrát jsem se zmiňovala, že nemám pěkné nehty na rukou a vzhledem k brigádě, na kterou chodím, tak si nemohu dovolit ani nalakované či umělé nehty na rukou, protože je při své práci mít prostě nemohu. Přes léto si to ale dost kompenzuji úpravou nehtů na nohou, které si často lakuji a nic není horší, než hnusný oloupaný lak. A jelikož mi můj odlakovač vzala mamka, tak jsem si musela pořídit nový. Vybrala jsem si jen malé balení, protože jak říkám, upravuji si jen nehty na nohou, takže moje spotřeba není nijak velká. Ještě jsem ho nezkoušela, takže zatím nemohu posoudit jaký je, ale pokud byste měli zájem, seženete ho tedy v drogérii Teta za 40,-

A co jste si v poslední době pořídili vy?

11 komentářů:

  1. Ja jsem si naposledy koupila antiperspiranty od Rexony a produkty na vlasy od Garnier a jsem spokojena :). Patek si uzivam, at je datum kterykoliv :). A ohledne patku 13 tak na to jsem psala slohovku pri maturite z cestiny :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to věřím, že jsi spokojená :-)
      Tak to je super, to muselo být super téma. Na to se dá dost dobře rozepsat.

      Vymazat
  2. A z Tvych nakupu bych hned brala linky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Musím říct, že ty linky jsou fakt super. Vždy jsem si kupovala Rimmel (ty jsou fakt takový moje favoritky, moc mi vyhovují), ale tyhle taky nejsou vůbec špatné - hodně srovnatelné s těmi od Rimmel, ale přeci jen s těmi od Rimmel se mi pracuje ještě o krapet lépe. Ale zase jsem aspoň využila tu 40% akci :-)

      Vymazat
  3. paletka má nádherné farby a krémy od Essence mám veľmi rada!:)

    Saja Frey blog

    OdpovědětVymazat
  4. Paletka je prenadherna, ale to jsem ti uz psala, tesim se na recenzi. Jinak ten krem od essence mam take v zelem obalu a jeste k tomu za 20 kc. :-) super nakup!:-)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  5. Tyto oční linky jsem měla taky a rovněž mi sedly :)

    Piosek

    OdpovědětVymazat
  6. Ten krém od Essence mám doma a hodně mi vyhovuje. :-)
    SimonetaBlog

    OdpovědětVymazat
  7. paletka vyzerá zaujímavo, vyzerá,že stránka neposiela na Slovensko, čo je obrovská škoda,lebo u nás nie je kde zohnať Manhattan :(
    Drew's Beauty

    OdpovědětVymazat
  8. Tá paletka vyzerá skutočne zaujímavo :) A očné linky som mala tiež, boli skvelé! ♥ Krásny článok :)

    OdpovědětVymazat