pátek 19. února 2016

NEW IN ~ W7 & FREEDOM

Ahoj kočky,

včera jsem měla první školní den letního semestru v posledním (doufám) ročníku, a zároveň jsem potřebovala vyčkat ještě na konzultace ohledně mé bakalářské práce. Jenže mezi hodinou a konzultačkami byla mezera asi necelých 3 hodin, tak jsem se rozhodla, že si skočím někam na oběd a rovnou si oběhám nějaké krámky v Hradci. Úplnou náhodou jsem narazila na jeden krámek, který se jmenuje London Makeup (zde se můžete podívat na jejich webové stránky). Docela mě zaujal, takže jsem vešla dovnitř a už jsem nevěděla, kam dřív skočit. Zaujalo mě tam neskutečně moc produktů. 
Nakonec jsem se rozhodla, že si tam pořídím jednu z paletek In the Buff od W7. Dlouho jsem se rozmýšlela, podle odstínů mě zase nejvíce uchvátila In the Nude, jenže mi hodně odstínově připomínala paletku od Makeup Revolution Iconic 3, kterou mám doma, takže jsem to musela zamítnout - protože nač mít 2 paletky s téměř stejnými odstíny?
Moje volba tedy padla na paletku In the Buff: Lightly Toasted, která je kopií paletky Naked od Urban Decay. Paletka obsahuje 12 zemitých odstínů. Jejich názvy si můžete zobrazit (kliknutím na obrázek ho zvětšíte) na obrázku výš. Jen 3 stíny jsou matné, ostatní jsou třpytivé, ale musím říct, že se mi velmi líbí. 
Stíny jsou umístěny v takovém pěnovém poli. Navíc paletka obsahuje také oboustranný aplikátor. Vyšla mě na 220,- což jsem koukala, že je taková obdobná cena, v jaké se pohybuje na internetových stránkách. Dnes jí začnu testovat, a až si udělám nějaký obrázek, tak pro vás samozřejmě připravím recenzi.
V Tetě teď probíhá 30% akce na produkty kosmetické značky Freedom. A protože už jsem delší dobu přemýšlela, že si něco od této značky pořídím, tak jsem této akce využila. Moje volba padla na tvářenku v odstínu Banish, která mě nejvíce z výběru zaujala. Odstín se mi velice líbí.  
Moje druhá volba padla samozřejmě na rtěnku (už jsem jak nějaký rtěnkofil). Vyhrál odstín Bare 113 Whispers a musím říct, že jsem tedy nadšená. Rtěnku už jsem zkoušela a odstín je opravdu nádherný. 

Máte zkušenosti s těmito produkty? Podělte se o názory :-)

8 komentářů:

  1. Paletka je nadherna, take bych od teto znacky rada nejakou zkusila.
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
  2. Paletka je hezka i rtenka se mi libi :) Zkusenost zatim nemam ale ta sleva ted v Tete je uuuza :)

    OdpovědětVymazat
  3. Freedom mě celkem zaujal svými konturovacími produkty :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
  4. Pěkný článek :) taky jsem využila té slevy v Tetě :)

    OdpovědětVymazat
  5. In the nude mam a jsem s ni spokojdna tahle take vypada pekne. Odstin rtenky vypada fantasticky, ikdyz je to anglicka znacka, tak jsem ji jeste v Uk nenasla :D
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  6. Tvářenka vypadá moc hezky a paletka má krásné odstíny. :) Já mám od W7 právě paletku In the Nude a mám ji moc ráda, i když se musím přiznat, že tak polovinu stínů skoro vůbec nepoužívám. :/ :)
    Diary of Girly Things

    OdpovědětVymazat
  7. Rtěnky od Freedom jsem si teď nedávno koupila a jsou fajn.
    SimonetaBlog

    OdpovědětVymazat