čtvrtek 3. září 2015

SPOTŘEBOVÁNO ~ SRPEN 2015

Příjemný čtvrtek, milé čtenářky :-)
Prázdniny utekly jako voda a i na mě doléhá smutek z toho, že začala zase škola a to přitom ještě pár dní prázdnin pořád mám. Doufám, že všem, co jsou ještě školou povinní, vyšel rozvrh alespoň příjemně, když už člověk musí zas každý den v týdnu trávit učením. Nicméně, o škole dnešní článek nebude. Připravila jsem si pro vás totiž spotřebováno za měsíc srpen. Moc toho nebude, ale i tak - směle do toho!
1. SCHWARZKOPF SCHAUMA BEZOPLACHOVÁ PÉČE
Tuto péči mám ráda a není moje první ani poslední. Vlasy jsou po použití určitě lepší a hezčí na dotek, ale nemá zas nějaké 100% účinky. Ale pořád je tam aspoň to, že vlasy jsou po něm pěkné. A musím říct, že mě osobně opravdu krásně voní.
2. DOVE ANTIPERSPIRANT
Já Dove spreje opravdu můžu, jsem s nimi vždycky spokojená. Příjemně totiž voní a opravdu dlouhodobě zabraňují pocení. Tento mě však rozčiloval tím, že opravdu hodně dělal bílé fleky v podpaží, což mě osobně tedy rozčiluje. Jinak si na něj ale nemohu vůbec stěžovat.
3. BALEA ŠAMPON PRO LESK VLASŮ S VŮNÍ VANILKY
Tenhle šampon tedy opravdu nádherně voněl. Vůně vanilky je totiž jedna z mých nejoblíbenějších. Nemohu však tvrdit, že bych vůni nějak dlouhodobě cítila pak ze svých vlasů. Nedělal mi žádné problémy, ale nezaznamenala jsem, že by vlasy byly lesklejší. Nicméně byl fajn :-) 
4. DERMACOL OSVĚŽUJÍCÍ PLEŤOVÉ TONIKUM
Dermacol micelárky a tonika jsou prostě mými favoriy a pořád se k nim vracím. Zatím mě ani jedny nezklamaly. Příjemně a nevtíravě voní, dobře odličují make-up, ale i oči, což velice vítám. Nepálí mě po nich pleť ani oči, takže za mě opravdu neskutečná spokojenost ♥
5. BLANCHETTE MAKE-UP REMOVER WIPES
S těmito odličovacími ubrousky jsem byla celkem dost spokojená. Musím říct, že u mě obstály tedy o dost lépe než například ty od Baley. 
6. VZOREK SISLEY PARIS EXPRESS FLOWER GEL
Tento gel mě ani příliš nezaujal, takže neplánuji kupovat plné balení.

10 komentářů:

  1. Vanilku miluju, ten šampon musel být super:)

    http://kate-trends.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Kupodivu jsem z tvého spotřebováno nezkoušela ani jeden produkt :)) Ale Balea šampony mám ráda.

    Ili Libertad

    OdpovědětVymazat
  3. Dove je prostě klasika, ale ted nekupuji tyhle ve spreji, ale přešla jsem na tuhé deodoranty od Dove :))

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  4. Přesně tento deo od Dove jsem si koupila taky a dělá mi taky bílé fleky v podpaží, ale voní krásně. Ve stejné verzi mám i sprcháč :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě tenhle fakt dělal bílé fleky zatím nejvíc ze všech. Až jsem z toho byla fakt nemile překvapená. Ale jako jinak spokojenost, ale kolikrát jsem spěchala, tak jsem ho rychle na sebe šplíchla a pak koukám, že se mi drolí kusy z podpaží.. to akorát naštve :D

      Vymazat
  5. Musím se přiznat, nemám zkušenost s ničím :D Ale zaujalas mě tou Schaumou :)

    Zrzavá katastrofa

    OdpovědětVymazat
  6. Hezké spotřebováno. z tvých produktů jsem měla akorát Dove antiperspirant..

    OdpovědětVymazat
  7. Pěkná spotřeba, šampony Balea mám hrozně ráda a pokud jde o antiperspirant Dove, tak mě dělal bílé fleky taky :(

    Co nosím v kabelce? + Kabelková GIVEAWAY!!!

    OdpovědětVymazat