sobota 29. srpna 2015

BRANDNOOZ BOX ~ SRPEN 2015

Krásnou prosluněnou sobotu!
Po odmlce jsem opět zpět v plné parádě a přináším vám tradiční článek o zeleném boxíku zvaný Brandnooz box. Důvodem nečinnosti na blogu byla dovolená v Tatrách, kam jsme se s přítelem vydali a určitě chápete, že jsem při túrách neměla čas na blogování. Nicméně určitě vám to vynahradím, protože mám pro vás připraveno hned několik článků. Přednost má ale samozřejmě Brandnooz, takže se pojďte podívat, co ukrývalo srpnové vydání :-)
Boxík dorazil jako tradičně ke konci měsíce, já bohužel nebyla doma, tak mi zásilku převzal brácha a já se mohla pokochat pohledem do boxu teprve dneska. 
1. Nestlé Fitness - cena: 89.90,- (375 g), na trhu od června 2015
Cereálie mám ráda a určitě je vyzkouším. Těším se, jak budou chutnat se sníženým obsahem cukru, který já tedy jen a jen vítám! :-)

2. Bear beer Prémiový ležák - cena: 36,90,- (0,5 l), na trhu od roku 2015
Pivo se v naší rodině určitě neztratí, nicméně nechám ho jiným členům rodiny na ochutnání. Já moc velký fanda piva nejsem, pokud se nejedná o ovocné. Aneb víno je mému srdci blíž :-)

3. Pure Pineapple - cena: 27,90,- (0,25 l), na trhu od ???
Tento produkt mě velice zaujal. Mělo by se totiž jednat o čistě ananasovou nefiltrovanou šťávu, takže jsem opravdu velice zvědavá a šíleně se těším, až vyzkouším. Ananas ke všemu opravdu miluju ♥

4. Vitana Omáčky Grunt - cena: 2x29,90,-, na trhu od července 2015
Osobně hodnotím tento produkt celkem pozitivně. Myslím, že spousta lidí jej využije - například na chatu, ale i doma, pokud člověk chce mít rychle uvařeno. Ale na druhou stranu nejsem moc fanda těchto "pytlíkáčků", takže vyzkouším ráda, ale kupovat pravidelně asi tedy nebudu :-)
5. Amylon Čokoláda višeň puding - cena: 5,90,- (40 g), na trhu od ???
Ten obal ♥ Šíleně moc mě zaujal a velmi ho chválím. Co se týče pundingu, tak ten opravdu můžu. A jsem navíc tedy zvědavá na chuť čokoláda višeň, protože takový puding jsem ještě neměla :-)

6. Megafyt Ovocný čaj - cena: 54,- (50 g), na trhu od roku 2015
Zde jste mohli najít jednu ze dvou variant, já tedy našla třešeň. Čaj se u nás v rodině rozhodně neztratí, protože čaje pijeme opravdu hodně. Navíc třešňovou příchuť máme opravdu rádi :-)

7. Vest Mini rybky - cena: 16,90,- (75 g + 20% gratis), na trhu od ledna 2015
Na stůl jako pohoštění super. Určitě se neztratí v žádné domácnosti. 
8. Pedro Kola pendreky & Tutti Frutti pásky - cena: 2x15,- (85g), na trhu od června 2015
Jéééé, já jsem unešená. Pendreky a podobné mlsky jsem vždycky milovala, takže mě to opravdu potěšilo. Hnedka jsem musela ochutnat ty pásky a bylo to jako návrat do dětství. Mňam!

9. Pedro Veselí špuntíci - cena: 13,- (80 g). na trh od července 2015
Nad těmito produkty bych vydržela chvíli juchat. Je to tak roztomilé! Těším se, až ochutnám.

Shrnutí: Já jsem tedy se srpnovým boxem hodně spokojená. Nejvíce se těším na ochutnání Pure Pineapple šťávy. Radost mi udělaly ale i ostatní produkty, hlavně Pedra :-) Jsem tedy zvědavá na další boxík, snad potěší stejně, jako tento.

5 komentářů:

  1. Jeee pendreky by me take potesili. :))) opet se znovu boxik povedl.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  2. Hezký box, potěšily by mě asi lupínky Fitness, pendreky a puding :D

    Ili Libertad

    OdpovědětVymazat
  3. S boxem bych byla spokojená na 100% :D tolik dobrot! Hlavně teda pedro!
    ...Instantní krása...

    OdpovědětVymazat
  4. tento box vypadá fakt skvěle! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Fitness lupínky a gumový cukrovinky by mě potěšily nejvíc :D

    OdpovědětVymazat