čtvrtek 2. července 2015

SPOTŘEBOVÁNO ~ ČERVEN 2015

Krásný čtvrtek, kočky! :-)
Jelikož tu máme opět začátek nového měsíce, nezbývá mi nic jiného, než vám představit produkty, které jsem spotřebovala v předešlém měsíci. Za červen jsem toho příliš mnoho nespotřebovala, ale i těchto pár produktů si zaslouží své závěrečné hodnocení. Tak pojďme na to! :-)
1. FA GLAMOROUS MOMENTS SPRCHOVÝ KRÉM
Tento sprchový krém od Fa byl opravdu super! Nádherně voněl a opravdu super pěnil, takže jsem ho používala opravdu velice ráda. Sprcháče od Fa si průběžně kupuji, takže se snad i tento znovu objeví u mě doma :-)

2. L´ORÉAL ELSEVE BALZÁM PROTI LÁMAVOSTI
S produkty na vlasy od této značky bývám vcelku spokojená, ale ve většině případů nezaznamenám žádnou změnu či posun k lepšímu. Vlasy se mi bohužel kvůli špatnému zacházení - jako je pravidelné fénování a žehlení - docela třepí, i když to není zas tak hrozné. Každopádně jinak produkt příjemně voní, vlasy jsou po použití jemné, akorát jsem si ho moc nedávala na vršek hlavy (spíš jen na konečky), protože mi po aplikaci přišly vlasy na vršku hlavy zplihlé. Každopádně špatný produkt to nebyl, jen ty účinky by mohly být malinko lepší, no. 
3. BALEA TĚLOVÝ BALZÁM SEVERSKÉ BRUSINKY
První věcí, kterou musím napsat je to, že produkt opravdu příjemně voněl. Krém se docela dobře roztíral, akorát chvilku trvalo, než se úplně vsákl do pokožky. Co nehodnotím úplně kladně je to, že dle mého názoru zas úplně 100% dobře nehydratoval, což je docela ironické, jelikož je tento balzám určen pro hrubou a suchou pokožku. Takže nevím, jestli by s ním lidé ještě se sušší kůží, než mám já, byli úplně spokojení. Ale mě vyhovoval :-)

4. AVON TĚLOVÝ SPREJ FIALKA A LIČI
Musím říct, že tenhle sprej absolutně nádherně voněl, ale jak to tak u těchto sprejů bývá, člověk nemůže očekávat, že ze sebe vůni ucítí ještě za dvě hodiny. Ale na nějaký to ošplíchnutí tu a tam to bylo super :-) 
5. VZOREK NIVEA ZPEVŇUJÍCÍ TĚLOVÉ MLÉKO DO SPRCHY
Z jednoho vzorku člověk příliš nezpozoruje. Každopádně jsem ráda, že jsem ho mohla vyzkoušet. Mléko obsahuje částečky alá peeling, takže komu tohle vyhovuje, tak je to to pravé pro vás.

6. VZOREK L´OCCITANE EN PROVENCE DIVINE CREAM
Tento vzorek mi vydržel asi na 2-3 použití a musím říct, že i já jsem z něj byla unešená. Po nanešení byla pleť jak znovuzrozená, krásná a jemná. Úplně jsem nad ním musela juchat. Akorát je tedy určen už pro pleť zralejší, takže třeba někdy za pár let o něm budu vážně uvažovat :-)

7 komentářů:

  1. Fa sprchace ma fajn hlavne jejich vune. Vzorek teloveho mleka do sprchy od Nivei jsem take zkusila a rada bych si poridila plne baleni.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Nejvíce mě zaujal krém Balea. Ale po přečtení mě to hned přešlo. Asi bych potřebovala jiný krém, který více hydratuje. Sprchové gely Fa jsou fajn. :-) Moc pěkné spotřebováno.
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  3. zrovna si chci nějaký tělový sprej z avonu pořídit :)

    OdpovědětVymazat
  4. Konečně někdo, kdo má spotřebu jak já! :D Mě by zajímal ten Elseve balzám, celkově pořád kroužím kolem toho L'orealu a přemýšlím, jestli něco nezkusit. Ale zas ty účinky...

    Zrzavá katastrofa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky nevím, jak to dělají slečny, které mají vždycky plné tašky či krabice spotřebovaných produktů. Mě se někdy podaří, že toho mám víc, ale normální je pro mě tak těch 6 produktů. :D

      Jako já si ty balzámy kupuji, protože když už teda nic jiného, mám po nich aspoň takové na dotek lepší vlasy a lépe se mi rozčesávají.

      Vymazat
  5. Tělové mléko do sprchy s částečkami nemusí být vůbec špatné, sprcháče Fa si občas taky koupím stejně jako tělové spreje od Avonu :)
    High Heels & the City

    OdpovědětVymazat
  6. Taky jsem měla vzoreček tělového mléka do sprchy a ráda bych si koupila plné balení :)

    OdpovědětVymazat