úterý 14. července 2015

NEW IN ~ MARY KAY, DOVE, BALEA, RIMMEL & S-HE

Ahojky krásky, 
nezdá se vám taky tohle léto postavené na hlavu? Mě tedy ano a tohle podivné počasí se mi příliš nezamlouvá. No, nicméně o počasí dnešní článek nebude. Připravila jsem si pro vás ještě pár dalších novinek, které mi přibyly do mé kosmetické sbírky. Mrkněte na ně :-)
Už jsem se tu několikrát zmiňovala, že moje drahá tetička Janička se zabývá Mary Kay kosmetikou. A vždycky, když k nám přijede ze severu na návštěvu, přiváží pro mě i pro mamku nějaké maličkosti či alespoň vzorečky, abychom vyzkoušely. Při své poslední návštěvě mě obdarovala leskem na rty v odstínu Beach Bronze. Jedná se o čistě zlatý lesk na rty a moje první pomyšlení bylo, že tohle snad nikdy nemůžu na ty rty dát. Nicméně vyzkoušela jsem ho a musím říct, že na léto je to tutovka. K opálené pleti vypadá na rtech úplně úžasně a jsem moc ráda, že jsem dostala šanci ho vyzkoušet. 
V létě se člověk více potí, než normálně, a tak je nezbytné mít po ruce vždy nějaký deodorant. Já jako tradičně sáhla po svém oblíbeném Dove. Musím říct, že voní naprosto parádně.
V DMku jsem narazila na Balea vanilkový šampon, takže jsem si ho hned musela vzít, protože miluju vanilku. Voní tak nádherně.. a vlasy jsou po umytí opravu pěkné. Jsem s ním spokojená. 
V Rossmannovi jsem pro změnu narazila na akci od Rimmelu, kdy se opět prodávaly duo balíčky - se Stay Matte make-upem a pudrem, takže jsem si hned musela jeden odnést. Cena balíčku je 159,- 
V DM jsem ještě narazila na zajímavý výprodej rtěnek od S-he. Abych se přiznala, tuto kosmetickou značku nemám v lásce a takticky jí v drogériích naprosto přehlížím. Nicméně všimla jsem si, že vyprodávají některé rtěnky - a teď se podržte! - za pouhých 15,-!! Sice se jednalo o odstíny, které bych si v plné ceně tedy nikdy nevybrala - ba by mě ani nenapadlo po nich sáhnout, nicméně cena 15,- mě natolik udivila, že jsem se u stojanu musela zastavit a nakonec mě jeden z odstínů docela zaujal. Jedná se o odstín 025 Aqua shine, a na balení vypadá jako taková hnusně hnědá barvička. Nicméně uvnitř balení se pak ukrývá krásný třpytivě perleťový odstín s nádechem do růžové a mě prostě okouzlil, takže jsem si ho prostě musela vzít na zkoušku. A musím říct, že jsem docela spokojená.

A co jste koupili v drogériích v poslední době vy? Doporučte nám ostatním nějaké super produkty! :-)

14 komentářů:

  1. Od Mary Kay mám v plánu už delší dobu, že bych něco zkusila.. :-) Tenhle lesk má nádhernou barvičku :-)

    http://wormake.blogspot.cz/2015/07/vybarvi-se-3-burgundy.html

    OdpovědětVymazat
  2. Kdybych nemela tolik make-upu, tak si pro Rimmel snad zajdu, pudr bych darovala :D
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
  3. tak ten zlatý lesk je naozaj zaujímavý :)
    ľúbezná

    OdpovědětVymazat
  4. ten šampon od Balei určitě zkusím, také miluji vanilku <3

    OdpovědětVymazat
  5. Tak jsem úplně zírala, taky miluji deodoranty od DOVE, krásně voní a šampon od Balei jsem také měla, akorát kokosový :)
    Jinak od Rimmelu jsou pudry nejlepší, krásně zmatňují :)

    http://karollifee.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. No pudr bych si ráda nějaký pořídila už mi dochází, tak se budu muset po něčem podívat. Jinak co jsem si pořídila je oční krém od Nivei a Oční linky od Barry M v zeleném odstínu a je to nádherné. :))

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  7. Týjo, za 15 korun rtěnka to je super, tos tam nemohla nechat :D Na ten vanilkový šampon mrknu

    OdpovědětVymazat
  8. Vanilkový šampon musí být super. Cena rtěnky je parádní, to jsi hezky natrefila a odstín se mi celkem líbí. Já si teď dlouho nic nekoupila, tak jak budu mít cestu kolem drogerky, tak to budu muset napravit. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  9. Stay Matte pudr je jeden z mých oblíbených. Na ten vanilkový šampon jsem už koukala a musím si ho taky koupit, protože za málo peněz hodně muziky.

    Gold Tattoos

    OdpovědětVymazat
  10. Stay matte pudr mám moc ráda. Teď používám od Dermacolu ale jen co ho trochu vypotřebuju vrátím se k Rimmelu. Já jsem si dlouho nic nekoupila, posledí věc byly sprcháče od Baley Kiwi a nějaký after the sun

    OdpovědětVymazat
  11. Také jsem si loni ve výprodeji koupila jednu fialovou rtěnku od S-he, ale byla teda hrozná. :(. Laky na nehty mám ale od této značky ráda. BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  12. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  13. Ten deodorant od Dove mám taky ráda :)

    OdpovědětVymazat