středa 10. června 2015

SPOTŘEBOVÁNO ~ KVĚTEN 2015

Po odmlce, která nastala kvůli špatnému (no, spíš žádnému) připojení k internetu, jsem opět tady a snad to vypadá, že tentokrát to už bude bez problému. Na začátku května nám totiž začal internet blbnout a konečně VČERA začali měnit anténu, takže doufejme, že teď už to pofrčí, jak má a já se s vámi tak budu moc podělit o články, které jsem si pro vás připravila. Dnes začneme tradičně spotřebovanými produkty, protože tu máme začátek nového měsíce. Co jsem tedy spotřebovala v květnu a co za to (ne)stojí? To se pojďte podívat! :-)
1. L´ORÉAL ELSEVE TOTAL REPAIR
Já se šampony od L´ORÉAL snad nikdy neměla žádný problém. Vlasy jsou po umytí vždy krásné na dotek, šampon příjemně voní a opravdu dobře se s ním vlasy myjí, jelikož opravdu úžasně pění. Jen jsem tedy nikdy nezaznamenala žádné obnovující ani jiné účinky. Ale každopádně koupila bych si jej znovu, už jen z toho důvodu, že vlasy se s ním jinak myjí opravdu dobře.

2.NIVEA PEARL&BEAUTY ANTI-PERSPIRANT
Tenhle antiperspirant hodnotím hodně dobře, zabraňuje pocení, příjemně voní, nedráždí podpaží. Jeho ale šíleným mínusem je, že dělá HODNĚ! takové ty bílé fleky v podpaží, kdy se to pak začne drolit a zašpiní vám to nejenom oblečení, ale i místo, kde to z vás "opadá" (vím, zní to divně, ale když si toho nevšimnete, tak pak jenom koukáte, co to za bílé fleky je na zemi?)

3. PALMOLIVE NATURALS SPRCHOVÉ MLÉKO
Mléko od Palmolive jsem dostala myslím k Vánocům, a já osobně bych tedy sáhla po malinko jinačí variantě. Né, že by mi tento nevoněl - právě že voněl velmi dobře, ale jednalo se o takovou čistě obyčejnou vůni. Každopádně jinak hodnotím tento produkt velmi kladně, Pokožku nevysušoval, krásně pěnil a dal se využívat například na nožky místo holící pěny. Opravdu výborný! 
4. COSMETIC CLEANSING WIPES
Tyto ubrousky mi zakoupila přítelova mamka - a myslím, že to bylo v Albertu. Musím říct, že nebyly špatné, ale zas to nebyl ani nějaký boom. Na odlíčení u přítele mi to stačilo, ale znovu bych pro ně asi neletěla.

5. AVON PALETKA OČNÍCH STÍNŮ
Zde se bohužel musím rozloučit se svou dlouholetou kamarádkou, která mi věrně pomáhala s líčením v dobách, kdy jsem kosmetice pranic nerozuměla (nechci teď teda říct, že bych tomu nějako extra rozuměla, ale přeci jen asi víc, než před pár lety). Každopádně jednalo se o mou první paletku, a měla jsem jí opravdu dloooouho! Musím pro to říct, že jsem překvapená, jak extrémní výdrž stíny od Avonu mají. Pořád si udržely stejnou konzistenci i vůni, takže jsem paletku bez problému (a beze strachu) mohla používat opravdu x let. Každopádně, teď už nastal její čas. Byla ale opravdu hodně fajn.

6. RELAX REFRESH REVIVE TĚLOVÉ MLÉKO
Opět jeden z produktů hotelové kosmetiky, kterou jsem vyhrála. Musím říct, že tento produkt nebyl vůbec špatný. Mléko krásně hydratovalo, nevtíravě vonělo, takže nemohu nic vytknout.

7. CLARINS ONE-STEP GENTLE EXFOLIATING CLEANSER
Tento produkt jsem objevila v Ladyboxu a musím říct, že jsem si ho celkem oblíbila. Jednalo se o čistící peeling s jemnými zrníčky, takže to obličej nijak nedráždilo. No, docela škoda, že už jsem ho vypotřebovala. Byl to fajn produkt.

7 komentářů:

  1. Palmolive má celkem dobré sprchové gely :)) Teď momentálně zkouším radox :)

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  2. Palmolive má teď nové sprcháče, tak jsem si koupila jeden, nevím teď co je to za variantu, ale má sytě oranžovou barvu a voní teda nádherně :).
    Já mám teď tuhý antiperspirant od Rexony a taky mi to dělá ty bílé žmolky, to je děs, nemám to ráda :D

    OdpovědětVymazat
  3. Nivea antiperspiranty mám po Rexoně jako druhé nejradši. Tenhle jsem měla a byl hodně dobrý. Avon stíny vůbec nejsou k zahození, právě dekorativka od Avonu mi celkem i vyhovuje.

    OdpovědětVymazat
  4. Hezké spotřebováno :) Niveu mám momentálně a když ji nastřkám hodně z blízka dělá fleky a je i poměrně dusivá :D

    MONČA / soutěžíme ♥

    OdpovědětVymazat
  5. Ta paletka mi připomněla tu mou první. :-) Moje první paletka byla zase z Oriflamu, mám ji ještě stále v šuplíku už aspoň 9 roků. Nesmrdí, nic ji není, ale už ji raději nepoužívám, ale je moc pěkná a je mi líto ji vyhodit. :-D
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  6. Tyhle Avon paletky ještě pamatuju, já mám taky ještě stíny z dob antických :D Palmolive miluje moje mamka, já byla vždycky spíš na výraznější vůně (ani ty parfemované nejsou nějak extra "aroma na celej barák" :D)

    Držím palce s internetem, před rokem touhle dobou jsem řešila to samé a vím, jaká je to hrůza :(

    Zrzavá katastrofa

    OdpovědětVymazat
  7. Krásná spotřeba, láká mě to sprchové mléko od Palmolive. Předpokládám, že má tzv. vůni čistoty a to já ráda :)

    New in: May 2015

    OdpovědětVymazat