pondělí 29. června 2015

RECENZE ~ MAKEUP REVOLUTION ICONIC 3 PALETKA OČNÍCH STÍNŮ

Čauky kočky,
dnes bych se s vámi ráda podělila o recenzi na krásnou paletku očních stínů značky Makeup Revolution, která je k sehnání v drogériích Rossmann. Jedná se konkrétně o paletku Iconic 3. Stojí za to si ji pořídit? To se dozvíte v článku..
Musím říct, že můj první dojem z paletky značky Makeup Revolution byl naprosto ohromující. Balení sice vypadá docela obyčejně, ale přesto působí velice hezky. Stíny mají nádherné odstíny a navíc v paletce naleznete jak matné, tak třpytivé odstíny. Celkově paletka obsahuje 12 překrásných odstínů, které jsou úžasně sladitelné.. a když k tomu připojíte fakt, že stojí nádherných 199,-, srdce všech snad musí plesat.

První kámen úrazu je to, že balení se šíleně těžce otevírá. Nebo tedy alespoň to moje. Poprvé jsem s ním trochu bojovala, protože jsem měla strach za to opravdu chytit, ale teď už jsem si na to zvykla a člověk musí prostě zabrat větší silou, aby se do paletky dostal. Po nějaké době používání mi přijde, že už to jde otevírat lépe, takže se to prostě musí trochu "ochodit".
Uvnitř paletky najdete, mimo nádherných 12 odstínů, také aplikátor, který já však nepoužívám. Někomu se však určitě může hodit. Já ho bohužel ale příliš kladně nehodnotím, protože je ke všemu celkem křivý a nepůsobí na mě tedy vůbec kvalitním dojmem.

Co se týče stínů.. Jsou opravdu nádherné a většina z nich se dá ladit k sobě navzájem. Některé z nich celkem dost práší, ale určitě to není zas takový problém. Velkým plusem je pro mě sytost a výdrž stínů, kterou hodnotím jako velmi dobrou, vzhledem k tomu, že paletka stojí pouze 199,-

Co se týče mě, tak já jí hodnotím opravdu velmi kladně a koupě rozhodně nelituji. Stíny jsou opravdu příjemné a za velmi přijatelnou cenu. Určitě bych se neobávala vám jí doporučit.

+ Nádherné odstíny - třpytivé i matné
+ Super cena
+ Dobrá výdrž 
+ Skvělá sytost odstínů

+- Stíny trochu práší

- Těžší dostupnost do paletky (hůř se otvírá)
- Křivý (a nekvalitně působící) aplikátor

Nemohu jinak, než hodnotit 4 kočkami z 5, protože plusové body daleko převažují hodnotu mínusových :-)


15 komentářů:

  1. Paletka je super. Mám ji taky a mám stejný problém s otevíráním. Taky mi šla těžko otvírat, ale po více otevření to už je lepší. :-) S paletkou jsem celkově spokojená a s tvojí recenzí souhlasím. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  2. Je super že do drogerek došly pořádné stíny, které jsou kvalitní a za tolik odstínů pár korun..

    OdpovědětVymazat
  3. Paletka je krásná :)

    http://wormake.blogspot.cz/2015/06/recenze-sos-pro-me-ruce.html

    OdpovědětVymazat
  4. já už si na ni dělám zálusk delší dobu :3

    Blond LADY

    OdpovědětVymazat
  5. Paletka je to hodne povedena, takze bych si i ja nekterou rada poridila.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Vypadá moc pěkně. Já sice doma mám snad jen samé nude paletky,ale tuhle nejspíš budu "potřebovat" :D :)

    OdpovědětVymazat
  7. Všechny se špatně otvírají, mám od MUR dvě a lámu si na nich nehty pravidelně :D Trojka je jediná, kterou bych z Iconic používala, ty růžové odstíny jsou fajn... na čistě nude jsem alergická, já radši barvy:))

    Zrzavá katastraofa

    OdpovědětVymazat
  8. Iconic 2 mi víc sedí odstínově, ale i I3 mám hrozně ráda - rozhodně netypický výběr odstínů:)
    Mně právě aplikátor vyhovuje, některé stíny se s ním nanášejí lépe než klasickým štětečkem. Jediné, co hodnotím záporně je, že jsou paletky věčně vyprodané:(
    ...///Instantní krása//...

    OdpovědětVymazat
  9. Mi je značka MUR nějak nesympatická, takže jsem od nich zatím zkoušela jen set na obočí. Navíc i ten mne zklamal a musela jsem ho poslat pryč. Paletka se mi ale líbí, sice bych jí nevyužila, protože mám Naked 3, ale skladba stínů je moc pěkná.

    Maru Narozeninová GIVEAWAY o kosmetický balíček za 2700 Kč

    OdpovědětVymazat
  10. Krásna paletka! :) Nedávno som rozmýšľala, akú si kúpiť, keďže používam len niektoré odtieňe modrej, šedej a čiernej... :)
    GlitterCircus

    OdpovědětVymazat
  11. Paletka se mi moc líbí, mám v plánu si ji pořídit :)

    Life By Peggie

    OdpovědětVymazat
  12. Já jsem se na ni taky dívala, a přiznám se, že jsem ji měla už i v košíku, ale nakonec jsem si koupi rozmyslela. Usoudila jsem, že už mám kosmetiky dost, a nebudu utrácet peníze za další. Navíc jsem rozhodnutá, že si našetřím na Naked 3 od UD. Tak snad to bude co nejdřív :))
    CHIC Adriana

    OdpovědětVymazat
  13. Za tu cenu vypadají skvěle, ale prášivé stíny mi docela dost vadí, tak bych si tuhle prášivost musela prvně u někoho vyzkoušet, než bych koupila :D Nebo teda spíš prášivost bych ještě přežila, ale když bych je nanesla na oči, tak bych chtěla, aby byly na těch víčkách a ne napadané pod celým okem, jak mi to dělají 4 odstíny od Essence, to je hrůza :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tyhle práší, když je chci dát spíš na štětec.. ale nikdy se mi nestalo, že bych je měla pod okem teda. Na očních víčkách drží moc hezky :-)

      Vymazat
  14. krásná paletka, přesně odstíny které ráda používám :)

    OdpovědětVymazat