čtvrtek 25. června 2015

BRANDNOOZ BOX ~ ČERVEN 2015

Červen se nám velice rychle blíží ke konci, a proto tu pro vás, mí drazí čtenáři, mám jako obvykle tradiční článek o Brandnooz boxu. Co ukrýval zelený boxík za tento měsíc se dozvíte právě teď. Tak šup, šup a hurá do čtení :-)
Jak už jsem se zmínila, boxík je opět v tradiční zelené, stejný je i úvodní dopis, akorát se dnes liší papír. Když jsem boxík vzala poprvé do rukou od pošťačky, zaujalo mě, že je dost těžký. Co se tedy ukrývalo uvnitř? 
1. Kotányi Delikátní maso - cena: 24,90,-, na trhu od roku 2013
Tato bylinková směs na masíčko vypadá více než lákavě a určitě ji brzy vyzkouším/e. Navíc neobsahuje žádné zvýrazňovače chuti, barviva ani umělá aromata - takže další plus navíc :-)

2. Kotányi Ruby - cena: 24,90,- (22 g), na trhu od května 2015 
Tento produkt jste mohli objevit v jedné ze tří variant, já našla Rub Kávový - a jsem tedy šíleně zvědavá, jak to bude chutnat. Určitě brzy vyzkoušíme :-)

3. Meggle Panna Cotta - cena: 49,90,- (500 ml), na trhu od června 2015
Z tohoto produktu jsem nadšená, protože jsme doma nikdy nic takového nedělali a mám dojem, že jsem to nejedla ani nikde jinde. Takže to bude taková premiéra a už se moc těším, až ochutnám.

4. Hellmann´s American Smokey BBQ - cena: 79,90,- (200 ml), na trhu od července 2015
Odběratelé Brandnooz boxů teď mohou vyzkoušet novinku, která teprve přijde na trh. Já jsem tedy nesmírně nadšená z tohoto produktu. A hlavně si neskutečně chrochtám nad designem lahve, která se mi tedy neskutečně líbí. V úvodním dopisu navíc naleznete recept na domácí burgery z mlétého masa, kde právě můžete využít tuto Barbecue omáčku. Takže to určo zkuste, já se do nich také asi pustím :-) Super, velká spokojenost.

5. VEST Kinder tyčinky - cena: 2x9,90,- (50 g), na trhu od března 2015
Tyčinky se určitě v žádné domácnosti neztratí, tedy aspoň v té naší ne, jelikož moje maminka je přímo tyčinkový maniak, takže věřím, že se tu moc dlouho neohřejí - ať jsou pro děti, nebo ne.
6. Smarty White - cena: 39,90,- (250 ml), na trhu od roku 2014
Teď se tedy nějak ztrácím, proč je tento produkt znova v boxu - i když není uvedený v úvodním dopise. Ačkoliv mám dojem, že asi možná měli být v minulém boxu dva. No, já abych se přiznala, vůbec mě tento produkt nezaujal. Chuťově mi nechutná a nikdy za boha bych za takovou plechovčičku nedala 40,- Takže za mě fakt ne.. 

7. Semtex Original, Forte - cena: 2x29,90,- (250 ml), na trhu od června 2015
Ten design je super! Těším se, až ochutnám.

8. Strongbow Red Berries - cena: 18,90,- (330 ml), na trhu od května 2015
Od té doby, co se v minulém boxu tento cider objevil (akorát v Gold Apple verzi) si ho kupuji pravidelně. A musím říct, že tato Red Berries verze mi chutná ze všeho nejvíce. Takže jsem ráda, že se v boxu objevil - akorát mohli dát větší balení :P
9. Korunní Energetická - cena: 15,90,- (0,75 l), na trhu od roku 2014
Super, tohle se mi teď přímo hodí, jelikož jsem dneska v práci zase až do dvou do rána - takže si to vezmu sebou, aby se mi lépe pracovalo :-)

10. Top Topic Malina, Pomeranč - cena: 2x17,90,- (0,5 l), na trhu od března 2015
 Ačkoliv se snažím limonády tolik nepít, určitě tyto ochutnám - už jen z toho důvodu, že mi vždycky chutnal normální Top Topic, takže jsem velmi zvědavá na tyto dvě novinky.
BONUS: Strážnické brambůrky
Opět jsem využila věrnostního programu a vybrala si navíc tyto brambůrky, které se určitě neztratí, hlavně pokud přijede nějaká návštěva :-) Super bonus navíc.

Shrnutí: Já jsem s boxem spokojená - potěšila mě hlavně ta Barbecue omáčka a dezert Panna Cotta, který určitě brzy vyzkouším. Co se týče jinak boxu, zdá se mi, že je zde tento měsíc docela přelimonádováno :D Ale určitě se těším, až všechno vyzkouším (až na Smarty, která mě teda nezaujala.) Co si o boxu myslíte vy?

7 komentářů:

  1. Mňam mňam, tentokrát bych byla taky moc spokojená. Ten Top Topic je moc dobrý! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Jeee, ten Strongbow, mňam! :) Kde pracuješ?:)

    Zrzavá katastrofa

    OdpovědětVymazat
  3. No opět byl box plný skvělých produktu, ach jak já bych si ho ráda objednala znovu :D

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  4. Moc pěkný box. Top topic, mňam.Zajímalo by mě jak chutná malina a pomeranč. Brambůrky, co sis vybrala jako bonus by mě asi moc nelákaly. Ale také by mě zajímalo, jak asi chutnají. Jestli tam jde pepř hodně cítit apod.
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  5. Zaujala mě panna cota, musím ji někdy vyzkoušet. Láká mě hrozně moc ale stále jsem si ji nekoupila. Koukám že dali moc limonád. Já taky limonády moc nepiju a ani energetáky, takže tento měsíc by se mi hodilo jen pár věcí. Za to cider mi taky chutná, zrovna teď ochutnávám všechny možné druhy co máme na trhu, určitě o nich napíši článek

    OdpovědětVymazat
  6. Barbecue omáčka a panacota by mě nejvíc potěšily taky :)

    OdpovědětVymazat