středa 6. května 2015

INSTAGRAM ~ APRIL 2015

Čauky mňauky :-) Také jste se dnes probudili do ponurého a deštivého dne? Takové počasí většinou na náladě moc nepřidá, takže jsem si pro vás připravila takové veselé shrnutí všech fotech z instagramu, které jsem zveřejnila během měsíce dubna. Některé fotky jste již mohli vidět na blogu, některé ne a některé dnes uvidíte poprvé (a pak se tu většinou ještě objeví znova v nějakém food nebo smoothie inspiration).

Co se týče mě, pomalu mi začíná zkouškové - dnes jdu už naposled do školy a končí mi letní semestr. V pondělí jsem se dozvěděla výsledky první zkoušky z němčiny, kterou jsem psala na konci dubna. Naštěstí pro mě dopadlo vše na výbornou, tak mám radost. V pondělí dělám pro změnu právo. Tak mi držte palce! :-) No, a teď už k fotečkám, dnes jich mám úúúplnou hromadu!

Nákupy v DM. Musím říct, že sojové mléko od Alpro jsem si úplně zamilovala, to můžete poznat z toho, že se objevují na více fotkách. Na nude rtěnku od Essence jste si dokonce mohli přečíst recenzi. Deodorant od Baley jsem zatím jen zkoušela a musím říct, že mi vůně docela vyhovuje. Lasagně jsem tedy ještě nezkoušela, ale velmi brzy se na ně chystám. No, a jáhlové vločky od Alnatury mi tedy moc nevyhovují. Koupila jsem je v akci za úplně směšné peníze a myslím si, že už to prostě není ono :/ 
Jedna z mých snídaní. Od té doby, co se snažím jíst "trochu lépe" jsem si velice oblíbila sladké snídaně a většinou právě využívám formu palačinek, lívanečků či mugcaků. Hned mám pak lepší den. 
Miluju sovičky ♥ Sice nejsem nějaký sběratel všech věcí se sovičkami, ale přeci jen když mi nějaká bižuterie s nimi padne do oka, prostě jí musím mít. 
O tom, že jsem si sojové mléko od Alpro opravdu zamilovala, jste se už dozvěděli u první fotky. Riskla jsem tedy nákup většího balení, ale bohužel mléko po pár dnech zkyslo, z čehož jsem tedy byla opravdu zklamaná, jelikož tyto mléka jsou poměrně drahá. 
Když mám čas, ráda zkouším nějaké nové recepty. Tentokrát jsem se tedy snažila o ovesné muffiny. Musím říct, že byly opravdu výborné a navíc se k nim skvěle hodilo čokoládové sojové mléko :-) 
Smoothie jsem si zamilovala snad ještě víc, než sojové mléko. Zatím se ale držím při zemi a zkouším jen ovocné. Do zeleninových - vyjma tedy mrkvičky - jsem se ještě neodhodlala. 
Kvůli tomu, abych si smoothie mohla brát i na cesty, jsem si pořídila takovéhle plastové láhve My Bottle. Musím říct, že jsou super. Zatím se mi nestalo, že by mi nápoj z nich vytékal. A navíc láhev vypadá docela dobře na fotkách :D 
Jak jsem psala, sladké snídaně v podobě palačinek či lívanců jsou pro mě top. Tahle snídaně byla teda extra výborná! :-) 
My bottle v akci a smoothie na cestách!  
Navíc je smoothie velice osvěžujicí, když je venku teplo. Myslím, že v létě si zkusím udělat i nějaké ala ledová tříšť. Myslím si, že by to mohlo být úplně perfektní. 
Opět smoothie a láhev my bottle. K tomu roztomilý květovaný sešit z Kiku :-) PS: Zatím jsem do něj neudělala ani čárku. 
Občas je třeba vyfotit i sama sebe.. nebo ne? Aneb jak jsem se trochu nudila doma. 
Banánové palačinky bez mouky jsou na snídani opravdová chuťovka. A navíc to zabere minimum času, takže je určitě zkuste i vy :-) 
Smoothie opět na cestách! Tentokrát se mnou vyrazilo na zahradu, kde jsem se rozhodla při jednom pěkném dopoledni relaxovat - předtím, než jsem musela mazat do školy. 
Čokoládové sojové mléko je opravdová lahůdka :-) Člověk by ani nepoznal, že pije sojové mléko a né to normální. 
Po nepříjemné zkušenosti s větším balením vanilkového mléka od Alpro, které moc dlouho nevydrželo po rozdělání (a jelikož ho piju sama a né každý den, tak litr na ráz tedy opravdu nevypiju), jsem se rozhodla zkusit pro změnu větší balení sojového mléka od Alnatury. Zatím se drží dobře, pořád má výbornou chuť - řekla bych, že velice srovnatelnou s mlékem od Alpro. 
V drogériích Rossmann nyní můžete zakoupit produkty od Makeup Revolution. Já tedy nevydržela a hned dva produkty jsem si musela odnést. Už se chystám na další - konkrétně na trio tvářenka, bronzer a rozjasňovač, ale v obou pardubických Rossmannech jsou produkty beznadějně vyprodané! :)
24. dubna se v Hradci Králové konal opět po roce Majáles, na kterém jsem samozřejmě s přítelem (již třetím rokem) a bratrem (již druhým rokem) nemohli prostě chybět! Na co se vždycky těším je vystoupení kapely Mandrage! A ani letos jsem to samozřejmě nemohla propásnout! :-) 
S přítelem jsme jednoho krásného dne výletovali. Vyšlapali jsme si pěkných pár schodů na pardubickou Zelenou bránu, ze které je přímo nádherný výhled na Staré město, Zámek a také na celé širé okolí, které na horizontu zdobí úžasná zřícenina hradu Kunětická hora, na kterou jsme se ten den také samozřejmě vydali, protože je to velice oblíbené místo - jak pro rodiny s dětmi, tak pro zamilované páry, turisty či cyklisty. 
Tadá, a tady už jsme na Kuňce, jak se hovorově říká zřícenině hradu Kunětická hora, která se nachází kousek od Pardubic. Musím říct, že je to asi jediná z takových dominant Pardubicka, protože jinak je Pardubicko regionem, který je velmi chudý na památky či jiné atraktivity (haha, tak proč studuji cestovní ruch?). Každopádně už brzy se můžete těšit na článek, kde vám ukáži další krásné fotky z výletu :-) 
Ovesné vločky používám velice ráda, o čemž hovoří další ovesný výtvor - a to konkrétně koláč z ovesných vloček a s tvarohem. Samozřejmě jsem vás neochudila ani o recept. Už ho někdo také zkoušel? :-)
Koláč z ovesných vloček po druhé, tentokrát jsem ho ozdobila jen mandlemi, protože mi nějaké zvíře (myslím lidské zvíře - asi bratr) :D snědlo jahodu!!! 
A ovesné palačinky s banánem. Tuto snídaňovou inspiraci již brzy budete moc vidět znova v dalším inspirativním článku o jídle :-)


12 komentářů:

  1. No to je nálož fotek! :))) Super :)

    http://style-and-smile15.blogspot.cz/2015/04/giveaway-3.html

    OdpovědětVymazat
  2. My bottle jsou strašně krásný! :) Už jsem si ji taky objednala, tak snad mi brzo dorazí :D A se vším tím jídlem mi děláš šílené chutě, já dneska neobědvala, fňuk... :D

    Zrzavá katastrofa

    OdpovědětVymazat
  3. Pěkné fotky a ve škole držím palce. :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Super fotky :) Jak píšeš v Pardubicích V Rossmannu MR vyprodané, nějak jsem to zaspala a teď čekám kdy naskladmí nové zboží.

    OdpovědětVymazat
  5. super fotečky a mandrage by som znovu rada videla tiež :)
    ľúbezná

    OdpovědětVymazat
  6. Tvůj IG sleduju pečlivě :) Fotky jídel mě vždycky namotivujou na zdravou stravu ;)
    ...///Instantní krása//...

    OdpovědětVymazat
  7. Parádní fotky :) Koukám úchylka na sovičky :D
    A kde jsi kupovala ty láhve My bottle? :)

    OdpovědětVymazat
  8. Super fotečky!! Nechtěla bys udělat recepty na ty palačinky a placičky? :o Nebo alespoň odkázek na recept? :)
    Vypadá to vše výborně! Já si dnes koupila své pvní Alpro mléčko, mandlové a tedy musím říci, že mne zklamalo :/
    Lumiere of Fashion

    OdpovědětVymazat
  9. super fotky :) moc se mi líbí ten náramek se sovou, krásný <3

    OdpovědětVymazat