sobota 30. května 2015

BEAUTY BAG ~ 05

Zdravím všechny své milé čtenáře a návštěvníky,
dnes bych vám ráda ukázala obsah svého Beauty Bagu, který jsem si objednala v průběhu týdne, když jsem narazila na limitovanou edici, kterou pro nás eshop kosmetika-usa připravil. O limitované edici jsem vás informovala prostřednictvím facebookové stránky tohoto blogu, takže pokud jej sledujete, mohli jste se o akci dozvědět. Nicméně v současné době je již limitovaná edice vyprodaná, takže pokud jste to nestihli, nelitujte, určitě se najde ještě další jiná příležitost. Teď už ale k tomu, jestli to za to stálo, či ne :-)

Co se týče této limitované Beauty Bag edice, jednalo se o 100 kusů taštiček s neznámým obsahem - ale jeden hlavní produkt byl uveřejněn, protože právě díky němu se jednalo o limitovanou edici. Každý z těchto sto Bagů ukrýval velmi krásnou paletku stínů a rtěnek v hodnotě přes 300,- od značky NYX.
Kosmetika opět přišla v kosmetické taštičce, tentokrát od značky Estée Lauder a musím říct, že je to zatím nejkrásnější taštička, která mi od eshopu kosmetika-usa přišla. Taštička není látková, a je neskutečně velká a prostorná. Navíc se mi šíleně moc líbí puntíkatý vzor. Co se týče ceny, tak netuším. Snažila jsem se vyhledat na internetu, ale jediné, kde mi tyto taštičky vyjíždí, je ebay. Tak doufám, že se nejedná o fake. Ale i kdyby jo, tak taštička je stejně opravdu krásná, jen by mě to asi mrzelo. 
1. NYX SMOKEY LOOK KIT 
Tato paletka stínů a rtěnek byla tedy hlavním avízovaným produktem. Pokud byste měli zájem, máte možnost si jí právě teď objednat na stránkách kosmetiky-usa v akci - koukala jsem, že jí tam mají za 169,- (normální běžná cena v USA je 349,- Co se týče mě, tak paletka se mi líbí, obsahuje velmi příjemné odstíny a určitě pro ní najdu vyžití.

2. ALESSANDRO LAK NA NEHTY SWEET BLACKBERRY
Dalším produktem je nádherný lak na nehty od značky Alessandro. Musím říct, že opět lituju, že se nemohu zbavit svého zlozvyku (ve stresových situacích si nehty koušu). Každopádně barvička laku je tak nádherná, že si lak stejně ponechám a budu si s ním lakovat aspoň nehty na nohou - a snad přes léto půjdou i ty na rukou, když ubyde stres (díky škole). Cena takového laku se pohybuje kolem 280,-

3. CAUDALIE PARIS VINOPERFECT SÉRUM ÉCLAT ANTI-TACHES
Popravdě trochu mě popuzuje, když obdržím nějaký produkt, který nemá český překlad (a bohužel ani anglický). Takže vlastně netuším, co za produkt to mám, jelikož všechno je francouzsky. Tak třeba na to brzo přijdu, čemu toto sérum vlastně pomáhá.

4. NYX TEKUTÉ TŘPYTIVÉ OČNÍ LINKY
Tak tyhle linky mě celkem potěšily. Na očích vypadají pěkně, ačkoliv nejsou tedy moc syté - a to i v několika vrstvách. Každopádně jinak jsem spokojená. Stojí kolem 160,- 
5. VZORKY
V taštičce jsem také našla tyto vzorky:  NARS - Hydratační tónovací krém, SISLEY - hydratační maska Express Flower Gel a LANCOME - shine lover rtěnky. 
Vzorečky rtěnek mě velmi překvapily, jedná se totiž o úplně nádherné odstíny, takže se těším, až je vyzkouším. Cena těchto rtěnek se pak pohybuje kolem 700,-

Shrnutí a hodnocení: Asi začínám být nějaká zmlsaná, nebo nevím. Jsem taková v rozporu. Ano, na jednu stranu se mi obsah líbí, ale na druhou stranu mám takový zvláštní pocit. Chápu, že jsem obdržela cenově drahé produkty, ale přijde mi, že mé první Beauty Bagy byly teda nabušenější. Asi jsem čekala něco jiného - hlavně jsem čekala opravdu nabušený balíček. Dle toho, co eshop inzeroval na svých stránkách. No, vždy asi posvícení být nemůže.

Co se mi hlavně teda nelíbí je, že avizovaný produkt za 349,-, který je hlavním tahounem, pak najdu na eshopu v akci za 160,- To mi přijde opravdu nelogické. Když k tomu pak přidám fakt, že nevím, co za produkt značky Caudalie vlastně mám, tak cítím trochu zklamání. 

Jinak ale nemohu říct, že bych byla nespokojená, to určitě ne. Myslím, že jsem jinak našla v taštičce velmi pěkné produkty.

13 komentářů:

  1. Máš nádhernou taštičku :)) Ty produkty co měli být v bagu máš jako vzorečky :D to je super no, mají teda aspoň u toho lákadla napsat, že se jedná o vzorečky :D a pak si to natěšeně koupíš a pak je akorát zklamání :) Paletka od NYX se mi fakt moc líbí :) A co bych ještě využila jsou teda ty vzorečky a ty rtěnky, mají fakt nádherné odstíny :)))

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S těmi rtěnkami souhlasím. Hele, jako já rozumím tomu, že na tom vždycky musí být nějaký zisk.. ale je fakt, že dle té inzerce na FB jsem se těšila asi na víc, než jsem měla no :-)

      Vymazat
  2. Obsah taštičky se mi líbí. Především lak vypadá skvěle a také samotná taštička. Já měla Beauty Bag kdysi a taky byl fajn, i když jsem asi čekala víc. Tam jako tahoun byl produkt od Too Faced z kterého se nakonec vyklubala docela nepoužitelná třpytivá pěna na tělo.

    Radu - Soutěž o KupKosmetiku Box

    OdpovědětVymazat
  3. Já xchystám článek zítra a jo, ty minule byly lepší, ale zase zde mě hodně potěšila ta paletka a vzorky rtěnek a obsah jsem měla trošku jiný než ty a jsem za to ráda :D
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem velmi zvědavá, co jsi tam objevila ty :-) Už se těším na článek.

      Vymazat
  4. Já jsem si u nich předtím koupila beauty bag a už si ho na jejich stránce nikdy nekoupím. Bylo to jedno velké zklamání. A buď ráda, že ti neposlali vzoreček pro muže tak jako mě. :-D Jinak paletka je moc pěkná a to je asi tak všechno. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  5. tak tento beauty bag by veľmi nenadchol ani mňa :/
    ľúbezná

    OdpovědětVymazat
  6. Jak říkáš mohlo by toho tam být víc. Určitě bych si ho neobjednala protože bych z toho využila nejvíc asi jenom paletku se rtěnkami.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Člověk musí uvážit, že na druhou stranu se jedná o drahé produkty - a cena beauty bagu je 349,- Ale je fakt, že jsem možná měla malinko zkreslené představy. No nic, každopádně jsem jinak dostala produkty, které využiji :-)

      Vymazat
  7. No musím uznat, že ten můj limitovaný beauty bag, je děs.. opravdu jsi na tom lépe :-) Eshopu sem už psala email, tak uvidíme :-)

    http://wormake.blogspot.cz/2015/05/limitovany-beauty-bag.html

    OdpovědětVymazat
  8. ten lak na nehty má nádhernou barvu <3

    OdpovědětVymazat
  9. kosmetika-usa.cz3. června 2015 v 12:27

    Snažila jsem se vyhledat na internetu, ale jediné, kde mi tyto taštičky vyjíždí, je ebay. Tak doufám, že se nejedná o fake. - taštička je zakoupena v setu v limitované edici Estée Lauder v americkém eshopu nordstrom.com, cena setu 85 dolarů a akci, hodnota 150 dolarů. Set byl vyprodán zhruba před měsícem, ale je zde podobný se stejnou taštičkou v jiné barvě: http://shop.nordstrom.com/s/estee-lauder-lifting-firming-set-limited-edition/4012381?origin=category-personalizedsort&contextualcategoryid=0&fashionColor=&resultback=684

    O fake se opravdu nejedná! Na vyžádání Vám můžeme zaslat foto celého setu s taštičkou.

    http://uk.caudalie.com/radiance-serum-complexion-correcting.html Anglický překlad zde, na vyžádání Vám můžeme přeložit text do češtiny.

    NYX TEKUTÉ TŘPYTIVÉ OČNÍ LINKY
    Tak tyhle linky mě celkem potěšily. Na očích vypadají pěkně, ačkoliv nejsou tedy moc syté - a to i v několika vrstvách. - linky nemají být podle výrobce syté, jde zde hlavně o třpytky. Syté linky mají v jiných řadách.

    OdpovědětVymazat
  10. Taštička je pěkná a obsah docela taky, ale kdyby mě osobně přišla domů, tak zase moc bych nadšená nebyla :)

    OdpovědětVymazat