pátek 10. dubna 2015

RECENZE ~ ESSENCE I LOVE NUDE RTĚNKA 03 COME NATURALLY

Krásné prosluněné páteční odpoledne mé milé,
dnes jsem si pro vás připravila slibovanou recenzi na Essence rtěnku z limitky I LOVE NUDE. Konkrétně se jedná o odstín 03 Come naturally. Vlastníte také nějaký produkt z této limitky?

Kolem limitky I love nude jsem nějakou dobu chodila, protože mě tato limitka celkově velice zaujala. Popravdě, stínů, rtěnek i lesků mám hromadu a nevím, nevím, jestli mám šanci je všechny vypotřebovat. No, každopádně jsem se zas nechala zviklat a rozhodla jsem se, že si jeden produkt z téhle limitky prostě musím koupit. Volba nakonec padla na rtěnku, ale jelikož nejsem zrovna typ, kterému by některé nude odstíny tolik sedly, rozhodla jsem se pro odstín 03, který je z limitky téměř nejtmavší.

Balení rtěnky je typické, jaké můžete vidět i u dalších rtěnek od značky Essence. Balení je pevné, rtěnka se v něm neviklá, takže určitě nepůsobí "šuntsky". Já navíc velice obdivuji takový ten matný design, který se mi velice líbí. 

Samotná rtěnka se velice dobře nanáší, je taková krémovější, takže nevysušuje rty a navíc příjemně voní. Co se týče výdrže, s tou je to o něco horší. Na rtech drží celkem přijatelně, ale jen do doby, než se napijete nebo si dáte něco k snědku. Díky celkem dobré hydrataci však není problém si rtíky přejíždět častěji.

+ Pěkné balení
+ Rtěnka se dobře nanáší
+ Nevysušuje rty 
+ Příjemná vůně

- Horší výdrž

Tato rtěnka ode mě dostává 4 kočky z 5 :-)

15 komentářů:

  1. Na těchto rtěnkách se mi hrozně líbí obal! Bohužel jsem ale žádnou od Essence ještě neměla, ale tahle vypadá hezky, moc dobrá recenze :) -L

    OdpovědětVymazat
  2. ešte som neskúšala, niekto chváli niekto nie, ale určite, keď sa mi zapáči nejaká farba tak vyskúšam, veď za tú cenu, prečo nie :)
    ľúbezná

    OdpovědětVymazat
  3. krásná rtěnka, už jsem na ni také koukala, ta barva je krásná! :)
    http://lifewithpett.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Ja miluji jejich rtenky, takze vydrz uplme prehlizim. Tento odstin na rtech vypada dost dobre, tak mozna jenom prece nejakoj si poridim. :)
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Kočkyyyy! :) Po tomhle odstínu taky pokukuju, snad někde na tu limitku natrefím:) Zatím - kam přijdu, tam ji nemají :D

    www.slecnazrzava.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  6. Essence rtěnky nejsou vůbec špatné - navíc za ty peníze :))) Momentálně mám doma jednu v rudém odstínu a nemůžu si ji vynachválit:)
    ...///Instantní krása//...

    OdpovědětVymazat
  7. Miluju Essence produkty na rty! Z této kolekce mám odstín 04 It´s nude time! a není to úplně nic extra, ale jinak jsem byla zatím vždy spokojená. Toto je pěkný odstín. :)

    OdpovědětVymazat
  8. Týjo, na rtech vypadá opravdu skvěle :). Myslela jsem si, že podle balení bude víc do fialové, ale takto je skvělá!

    http://esveronica94.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Mně se moc nelíbí, působila sytě, tmavě, výrazně, ale na rtech je mdlá, zklamání. :-(

    OdpovědětVymazat
  10. To je super odstín! :-)
    Zvu vás všechny na giveaway, ve které můžete vyhrát úžasné sérum na řasy určené pro zhuštění, prodloužení a větší objem řas :-).

    OdpovědětVymazat
  11. Vypadá na rtech moc hezky. Celkem mě štve ta výdrž :/

    Life by Peggy

    OdpovědětVymazat
  12. Od Essence jsem ještě rtěnku nezkoušela, ale tahle má krásný odstín :)

    OdpovědětVymazat
  13. 4 kocky z 5 to je bozi hodnoceni zadny klasiky hvezdicky super napad :)

    Soutez o prednabitou kartu do HM v cene 1000 Kc ;)
    http://rachel-roo.blogspot.cz/2015/04/velikonocni-soutez.html

    OdpovědětVymazat
  14. Jak asi víš z mého blogu, mám 03 a 05, mám je obě ráda, jsou dost podobné, na umělém osvětlení. Na denním už vypadají trochu jinak a ještě jinou barvu hází na fotkách. :) Máš pravdu, že po jídle je dole, ale tak nás to nanášení rtěnky stejně baví. :D - teda mluvím za sebe.
    blog Měj se ráda

    OdpovědětVymazat