sobota 4. dubna 2015

INSTAGRAM ~ MARCH 2015

Po nějaké době tu pro vás mám opět insta článek s fotkami, které jsem zveřejnila na svém osobním profilu. Tak se pojďte podívat, co se u mě dělo během prvního jarního měsíce roku 2015 a třeba se ani nedostalo na blog :-)
Tyhle Milka mňamky jsem fotila ještě když jsem měla akupunkturu, takže jsem mohla mlsat jedině očima. Celou dobu jsem se fakticky těšila, až si pak tyhle dobroty budu moc sníst. Nakonec po vyndání jehliček jsem na tyhle mňaminy neměla ani chuť. Ale stejně padly za vlast (né všechny najednou teda), ale musím říct, že jsem po tom měla docela výčitky :D 
V Kiku jsem narazila na tyhle rozkošné růžové šanony s květinami, takže jsem si hned dva musela koupit. A jejich cena? 25,- / 1 kus. No nekupte to! 
Ve fashion NEW IN jste už mohli také vidět tyhle květinové botky, které jsem si zakoupila jen tak na "trajdačku" v Gatu. 
Ve FOOD INSPIRATION jste pro změnu mohli vidět mojí úplně první snídani po skončení akupunkturní kúry. Jednalo se o obyčejnou vaječnou omeletu, a musím říct, že jsem si na ní v životě tak nepochutnala. Mňam! 
V F&F v Hradci jsem si koupila tyhle roztomilé botičky s mašličkou. V DM zas pro změnu Balea krém s kokosem na suchou pleť. Nastřádané DM bodíky jsem vyměnila za slevovou knížku, a také jsem nemohla na prodejně ponechat vzorečky Lirene CC krému. 
Přítel mi ze své dovolené v Rakouských Alpách přivezl tenhle úžasný Maybelline Dream Matte Mousse Make-up :-) Šikovný to muž! :-) 
Jedna z mých snídaní - bílý nízkotučný jogurt s oříšky a medem a k tomu Multigrain flakes :-) Jak líp lze začít den než dobrou snídaní? 
BANÁNOVÉ PALAČINKY ♥ Aneb jedna z nejlepších snídaní vůbec! A to popravdě moc nemusím banán,  ale po těchto palačinkách bych se tedy mohla utlouct. 
Na tyhle roztomilé knedlíčky plněné ovocem již brzy zveřejním recept, takže se máte určitě na co těšit :-) 
Poslední dobou se v kuchyni opravdu oháním. Tenhle výtečný koláč určitě musíte vyzkoušet. Také na něj chystám recept, takže se můžete těšit :-) 
V New Yorkeru jsem si zakoupila tohle úžasné oblečení na sport. Už jsem v něm 2x dělala parádu ve fitku - a nemohu si ho teda vynachválit, Cvičí se v něm přímo výborně :-)

12 komentářů:

  1. Tak za mě by ty Milka dobroty padly hned :D. Z NY mám taky jednu sportovní podprsenku a jsem moooc spokojená. Na tuhle novou kolekci jsem se už koukala a hodně se mi ty kousky líbí. Jé, ty růžový šanony jsou krásný, mrknu na ně taky, jaký mají vzory a krém na pleť od Baley jsem si taky koupila, protože jsem ho našla v akci jen za nějakých 30 Kč, tak doufám, že mi bude vyhovovat :)

    OdpovědětVymazat
  2. Botky za 25 kč :-D super a ještě takové krásné jarní.. Boty s mašličkou jsem si také koupila

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty boty nestály 25,- :D kdyby jo, tak si koupím rovnou aspoň dvoje :D ty šanony z Kiku stály jeden 25,- :)

      Vymazat
  3. robíš chúťky ! :D inak tú športovú podprsenku som pozerala aj ja, pekná ;)
    www.gummybaum.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  4. Ty šanony jsou úplně boží :3 Hrozně ráda tyhle věci v Kik kupuju, vypadají skvěle a hlavně jsou levné :)

    OdpovědětVymazat
  5. Sanony jsoi velmi povedene a o tech jarnich botkach s gatu ani nemluvim.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Na insta tě sleduju, přidáváš hezké fotky :)) Sportovní podprdu nemám a strašně mi to vadí! Pořád si říkám, že si nějakou koupím, ale ještě jsem se k tomu nedokopala :D

    OdpovědětVymazat
  7. Šanony jsou strašně roztomílé. :-) Těším se na recept, koláč vypadá lákavě.
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  8. Boty jsou skvělý <3 Po věcech na sport z NY jsem koukala a myslím, že jsi mě přesvědčila :)

    OdpovědětVymazat
  9. Děláš mi strašné chutě na ty tvoje snídaně, a to jsem teď dojedla! :D (No, dojedla... spíš dopila, dneska snídám smoothie :D)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To já se k tomu smoothie snad nikdy nedostanu :D ten smoothie maker mám doma už aspoň tři dny a ještě jsem ho ani nezkusila, stydím se :D

      Vymazat