úterý 13. ledna 2015

VÝPRODEJ ESSENCE & CATRICE ~ LEDEN 2015

Řekla bych, že jsem konečně vytipovala, kdy začíná v drogériích lednový výprodej kosmetických značek Essence a Catrice, takže jsem se dneska vydala na jistotu, že by tedy dle mých výpočtů měl výprodej probíhat od začátku tohoto týdne. Doufala jsem, že zas objevím nějaké zajímavé kousky a myslím, že se mi celkem poštěstilo. Velké překvapení mě čekalo v podobě ceny - jak drogérie Rossmann, tak DM vyprodávají Essence kosmetiku za 34,90,- (dříve 29,90,-), Catrice tradičně za 54,90,- (tuto značku však u nás nabízí pouze Rossmann). Teď se tedy pojďte podívat, co jsem nakoupila já :-)

ESSENCE SUN CLUB BRONZOVÝ ROZJASŇOVAČ ALL-IN-ONE
Rozjasňovače a bronzery od Essence mám opravdu ráda, takže když jsem ho spatřila, ihned jsem ho tahala ze stojánku :D Ve výprodeji jsou dvě varianty - tato pro blondýnky s růžovým podtónem, pro brunetky s oranžovým. Já jsem si vzala tento pro blondýnky, i přesto, že jsem hnědovláska - ale často nosím růžové oblečení, a k tomu se prostě oranžový podtón nehodí. Každopádně přemýšlím, jestli jsem neudělala chybu a neměla si vzít rovnou oba dva :D no uvidíme, jestli si pro něj ještě nezajdu.

ESSENCE 24H HAND PROTECTION BALM COOKIES & ALMOND
Krém na ruce jsem našla ve akci normoš v jejich papírovém stojánku, který bývá postavený někde na prodejně. Myslím, že se nejedná o výprodej v rámci každopůlročního výprodeje. Každopádně.. vždycky jsem chtěla nějaký krém od Essence vyzkoušet. Momentálně vás v akci vyjde na 29,90,- A musím teda říct, že nádherně voní :-)

ESSENCE BÁZE POD MAKE-UP ALL ABOUT MATT
S bázemi od Essence nemám žádnou zkušenost, proto jsem si řekla, že bych jí teda mohla vyzkoušet - navíc když je za příjemnou cenu 35,-. Snad nebudu zklamaná :-)

ESSENCE PURE SKIN MAKE-UP ANTI-SPOT 02 SAND
Na tento make-up jsem také velmi zvědavá. Zaujal mě hlavně proto, že obsahuje látky, které pomáhají k hojení pleti a bojují proti vzniku nových nečistot. No, doufám, že budu mile překvapena a bude to opravdu fungovat :-)

ESSENCE OČNÍ STÍNY EYE SORBET
Tyto stíny v kelímku mě velmi zaujaly, takže jsem si musela hned jedny vzít - bohužel jsem ale doma zjistila, že jsou naprosto vyschlé a úplně zcvrlé, takže buď půjdou do koše nebo se pokusím je v drogérii vrátit :-)
CATRICE PĚNOVÝ MAKE-UP 020
Pěnový make-up jsem vždycky chtěla vyzkoušet, ale nějak jsem se k tomu nedostala. Když jsem teď tedy narazila na výprodej Catrice, rozhodla jsem se, že si jej musím prostě pořídit :-) Akční produkty Catrice sežene za 55,-

9 komentářů:

  1. Tak to se budu muset zajít do drogerií podívat, protože bych ráda od Catrice vyzkoušela zase něco nového :) A za 55 Kč je to skoro jako zadarmo. ChickFlickCherryBlog

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to je super ty ceny :) Budu tam muset taky mrknout
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  3. Pěkně jsi to vychytala, super úlovky za super ceny :)

    Welcome!♥Reviews everywhere

    OdpovědětVymazat
  4. S Catrice nemám zatím žádnou zkušenost a celkem mě to i štve, ale v okolí nemáme jediného distributora (ve zdejším Rossmanu nevedou), takže nejspíš budu ještě nějakou dobu zoufat. :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Zítra se skočím do Rossmannu mrknout, určitě bych si nějaké věci od Catrice vybrala. Tu značku mám moc ráda a navíc, když jsou výrobky za tak super cenu jako je 55 Kč? No kdo by to tam nechal.

    Maru UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  6. Ach jooo škoda, že já tam nenakoupím! :) Krémy od Essence miluji :) a ten pěnový makeup od Catrice vypadá vícenež dobře :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. Nechala som sa zlákať novými krémami od Essence, ale ich hydratačné účinky sú veľmi slabé, dokonca moje ruky mám pocit vysušujú, takže je to skôr taký krém vhodný do kancelárie, v zime nič extra.
    Bianka

    OdpovědětVymazat
  8. Tyhle akce od essence jsou super, jenže stačí přijít o chvilku později a nemáte nic.. Tedy u nás ve městě to takhle chodí, včera jsem zahlédla že tuhle akci mají v tetě..

    OdpovědětVymazat