neděle 11. ledna 2015

NEW IN ~ RIMMEL, HIMALAYA


APLIKÁTOR NA PUDR
I přesto, že vlastním hned několik štětců na pudr, stejně se vždycky vracím k obyčejným "houbičkovým" aplikátorům, protože bych řekla, že díky nim mi pudr na obličeji lépe drží a obličej vydrží delší dobu v pěkném matném stavu. Takže jsem si v Rossmannu pořídila opět toto obyč duo balení, které stojí asi 30,-

RIMMEL STAY MATTE MAKE-UP
Také mi došel make-up (uvidíte v lednovém spotřebováno), takže jsem se vydala do DMka, abych si pořídila nějaký nový. Vždycky nějakou chvíli přemýšlím, zda vyzkoušet něco nového, ale jelikož mám s make-upy vždycky trochu problém, rozhodla jsem se sáhnout po tom, který již mám vyzkoušený. Ale je fakt, že ta předchozí verze stay matte make-upu mi seděla o něco lépe :/

HIMALAYA MULTIPURPOSE CREAM
K Vánocům jsem mamce - mimo jiných - vytvořila i takový kosmetický balíček, do kterého jsem jí sehnala právě tento krém od Himalayi. Jenže to bych nebyla já, abych si ho také nekoupila. V Tescu před Vánocemi právě měli 50% slevu na všechny produkty od této značky, takže jsem jí musela využít. Jedná se tedy o víceúčelový krém, který by měl mít silné antimykotické a antibakteriální účinky, což se mě i mamce hodí, jelikož obě máme problematickou pleť. Musím říct, že krém je na obličeji velmi příjemný. Uvidím, jak mi bude vyhovovat nadále, a třeba se tu objeví i recenze :-)

10 komentářů:

  1. Odpovědi
    1. Ještě bude pak jedno New in - až to budu mít jak nafotit :D

      Vymazat
  2. Tý jo to používáš celkem tmavý odstín makeupu, jsem myslela že máš světlejší :)) Také ho máma vyhovuje mi :) Ještě na něj bude recenze. :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nepoužívám, neboj :-) Mám normálně většinou ten druhý nejsvětlejší odstín - většinou se značí 020 nebo 200 :D Tu hnědou na obalu mají všechny make-upy - je to design tuby :-)

      Vymazat
  3. Ten krém od Himalayi je skvělý, nedám na něj dopustit, tak jsem zvědavá, jak ti sedne :)

    Spotřebováno - Prosinec 2014

    OdpovědětVymazat
  4. Hezké nákupy, já teda radši štětec na pudr :)

    Welcome!♥Reviews everywhere

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To spousta lidí no, mě také jako vyhovuje, takže to střídám.. ale přijde mi, že po použití obyč. aplikátorku mi ten pudr sedí na obličeji lépe (a hlavně déle).

      Vymazat
  5. Multipurpose krémik od Himalaye je skvelý, môj s.o.s produkt :)
    pozývam ťa na môj blog, kde práve prebieha Giveaway o balíček kozmetiky značky Makeup Revolution
    #myBeautygram

    OdpovědětVymazat
  6. Z mojich skúseností je tento Stay Matte celkom dobrý, odtiene sú svetlé a vhodné aj pre bleduľky za čo som vďačná, keďže som bleduľka, kryje veľmi dobre, vysoké krytie vhodné aj pre aknóznu pleť, ale vydrží len pár hodín a pôsobí na pleti dosť ako maska, po čase sa začne tak trochu zlievať.
    Bianka

    OdpovědětVymazat