pondělí 22. prosince 2014

JOY ~ LEDEN 2015

Dnes pro vás mám tip na lednové vydání časopisu Joy, ke kterému navíc získáte Essence vůni ve vybrané variantě - a to vše jen za 39,99,-
Na titulní straně, která je laděna krásně do tmavě modré a růžové, se objevila Jessica Alba, o které si můžete v časopisu opět i něco přečíst :-) Kromě typických článků na téma beauty, fashion, atd., najdete v časopisu například i velký horoskop na rok 2015. Jako dáreček navíc získáte vůni od Essence ve vybrané variantě. Já jsem bohužel v trafice narazila na úplně poslední vydání, takže jsem si moc vybírat nemohla a rychle jsem s ním utíkala ke kase, protože v jiných trafikách už Joy vůbec neměli!!! Mám tedy varianu "LIKE A ROLLERCOASTER RIDE" a musím říct, že voní celkem příjemně. Navíc se jedná o celkem malé balení, takže je vhodné určitě do kabelky - ať už do školy, práce či na nějakou party. 
S vůněmi jako když se roztrhne pytel. V časopisu se pak nachází ještě vzorek vůně od B.U. Jsem tedy zvědavá, jak bude vonět :-)

Pokud na lednové vydání narazíte, připravte si rovných 40,- a určitě ho nenechte jen tak ležet v regále :-) Pokud už lednové vydání máte, pochlubte se, jakou jste ukořistili vůni?

7 komentářů:

  1. v sobotu jsem si časopis koupila hlavně kvůli té vůni, vybrala jsem si Like a million miles away, voní moc pěkně a celkově jsou teď v Joyi skvělé články :)

    OdpovědětVymazat
  2. Aaaaa bože já ji chci! :)))

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  3. Mě ty Essence vůně nějak moc nevoní :/

    OdpovědětVymazat
  4. Díky za tip (y)
    Myslím, že to půjdu obkouknout:)
    ...//Instantní krása//...

    OdpovědětVymazat
  5. Někde jsem četla, že ty voňavky od Essence voní hezky, musím si je oňuchat ;)
    BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  6. Tak to se musím po Joy mrknout, za tu vůni to stojí :))

    OdpovědětVymazat