sobota 20. prosince 2014

BRANDNOOZ BOX ~ PROSINEC 2014

Krátce před Vánocemi dorazil také tradiční zelený boxík - Brandnooz box. Tentokrát navíc s příjemným bonusem v podobě lednového čísla časopisu Apetit. A jaké produkty box ukrýval? Nebudeme se zdržovat, pojďte se podívat :-) 
1. Hellmann´s Tatarská omáčka (na bagety) - cena: 39,90,- (250 ml), na trhu od července 2014
Super! Doma máme momentálně druhé balení majonézy na bagety, tak k ní přibude její kamarádka tatarka. Jsem zvědavá na její chuť, majonéza je totiž taková jemnější :-) 

2. Bohemia slané a sýrové tyčinky - cena: 2x 5,90,- (40 g), na trhu od září 2014
Tak tyčinky se v naší domácnosti určitě neztratí :-) Navíc teď během svátků a oslavách Nového roku se budou skvěle vyjímat na stole. Škoda jen, že to balení je opravdu malé a tyčinek je tam taková troška :-)

3. Penam Zlatka - cena: 16,90,- (1 kg), na trhu od ???
Velmi chválím volbu dát zrovna takovou mouku do boxíku, jelikož se jedná o mouku na pečení sladkých i dalších pochoutek. Škoda jen, že u nás se cukroví nepeče, ale využijeme samozřejmě na další dobrůtky, které se u nás jí :-) 
4. Kand Brusinky - cena: 34,90,- (190 g), na trhu od ???
 Brusinky se u nás v rodině celkem jedí, takže opravdu super :-) Taťka už si hned poručil svíčkovou :D 

5. Desperados Ochucené pivo - cena: 24,90,- (330 ml), na trhu od ???
Tento produkt mě velmi zaujal hlavně svým balením. Je totiž takové netypické a takové věci se mi vždy líbí. Každopádně nejsem velký milovník piva, většinou si dám tak jednu malou skleničku za rok, většinou po nějakém jídle, ke kterému se pivo opravdu hodí. Jinak jsem spíš vinař :D V tomto případě se navíc jedná o ochucené pivo s příchutí tequily - no určitě jsem zvědavá, jak to bude chutnat :)

6. Jumex Broskev - cena: 38,- (500 ml), na trhu od května 2014
Jupí! Nektary od Jumexu mi neskutečně chutnají, takže když jsem spatřila tento broskvový nektar v boxu, málem jsem se mohla ujuchat :-) Super, mám velkou radost!

7. Megafyt Pharma Horká Švestka - cena: 54,- (40 g), na trhu od listopadu 2014
Opět velmi chválím výběr, protože podle mě jsou čaje opravdu dobrým výběrem na zimu. Úplně si už dokáži představit, jak se s hrníčkem teplého čaje v ruce zachumlám pod dečku k rozsvícenému stromečku :-) Super!
8. Balconi Mix Milk - cena: 7,50,- (35 g), na trhu od ???
Tak tento produkt neurazí, já osobně mám tyhle řezy ráda. Takže ke sváče prima pochoutka :-)

9. Bitters Energy gun - cena: 49,- (5 ks), na trhu od ledna 2013
No, popravdě jsem na tyhle žvýkačky celkem zvědavá, jelikož mají být hořké - na což tedy nejsem nějak zvyklá, protože člověk většinou používá žvýkačky pro zlepšení dechu nebo tak :D Každopádně tyhle mají dobíjet energii, což se zas může hodit :-)

10. Storck nimm2 Lolly - cena: 2x 6,90,- (10 g), na trhu od listopadu 2014
Sladkůstky jsou vždycky příjemným zpestřením boxu, navíc když je to v podobě lízátek, tak jsem spokojená :-)  

Bonus: Nordic Ice Apple
Opět jsem využila svůj věrnostní program, kde jsem si vybrala tento alkoholický produkt, který už jednou v boxu byl. A protože mi opravdu chutnal, vybrala jsem si ho znovu :-)

Shrnutí: Opět jsem s boxem velmi spokojená, protože obsahuje spoustu zajímavých produktů, ačkoliv mezi nimi není tolik novinek :-) Navíc bonus v podobě časopisu Apetit a drinku Nordic Ice apple.. tak super! :-)

7 komentářů:

  1. Tenhke box se fakt povedl, já jsem maximálně spokojená.
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
  2. Super.Desperados se tady v anglii kupuje v polskych obchodech a je celkem fajn.

    Www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Nevím ,zdali jsi už ochutnala ty žvýkačky, nicméně přítel je používal, když jezdil hodně autem a potřeboval se nějak udržet a tvrdil, že mu celkem pomohly :) příchuť ze začátku nepříjemná, ale po chvíli odezní a úplně vpohodě:) pak dej vědět, co na ně říkáš :)) -----------> pinkpo.blogspot.cz :)

    OdpovědětVymazat
  4. Mě ten box přijde jako pěkně mlsný, plný dobrot :D
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  5. Ty žvýkačky by mě taky hodně zajímaly:) Jsem na žvýkačky hrozně zatížená a žvýkám furt (hlavně, abych třeba ve škole či při učení neusla)
    ...//Instantní krása//...

    OdpovědětVymazat