středa 31. prosince 2014

31.12.2014 ~ HAPPY NEW YEAR & THE BEST MOMENTS OF 2014

Oslavy Nového roku patří k mým oblíbeným, mám pokaždé takový pocit nostalgie, protože přeci jenom se celý svět posouvá někam dál. Každopádně musím říct, že rok 2015 celkem vyhlížím, protože pro moje okolí nebyl rok 2014 zrovna dobrým rokem, takže jsem docela ráda, že přeci jen končí a doufám, že 2015 bude rok o něco lepší :-)
Zároveň bych vám všem chtěla popřát, aby jste do nového roku vkročili tou správnou nohou, a hlavně ať se vám po celý nadcházející rok daří ve všem, co děláte :-) Užijte si poslední den roku 2014 a řádně přivítejte rok 2015. Já se na vás samozřejmě budu v novém roce velmi těšit :-)
(zdroj obou obrázků: www)

Nyní jsem si ještě připravila takový "Pohled zpět a nejlepší momenty v roce 2014 v mém životě", tak se pojďte podívat na malou rekapitulaci.

LEDEN 2014
V lednu jsem úspěšně dokončila první semestr na UHK. Také to byl asi jediný měsíc, kdy v Pardubicích napadl trochu sníh. A v lednu také oslavil blog CALL ME KETRIN své 1. narozeniny! :-)
ÚNOR 2014
V únoru 2014 to byl rok, co jsem se seznámila se svým současným přítelem :-) Započal druhý semestr na Univerzitě, také jsem se šla podívat na maturitní ples své bývalé - střední školy, a zaplatila jsem si cestu do Berlína.

BŘEZEN 2014
Jupí! Konečně jsem viděla jedno z měst, které bylo na mém seznamu toho, co chci vidět. Nádherný Berlín!

DUBEN 2014
S kamarádkou jsme se zúčastnili výprodeje kosmetiky Essence v Praze. A také jsem šla na svůj druhý Hradecký Majáles :-)
KVĚTEN 2014
V květnu se příliš moc nedělo. Moje mamka byla po operaci nohy, a já dokončovala druhý semestr na Uni.

ČERVEN 2014
V červnu se konala v Pardubicích tradiční Perštýnská noc. S přítelem jsme si užili krásný wellness pobyt v Kongres hotelu Jezerka na Seči :-) Byla to nádhera. A já dodělala poslední zkoušky - tím pádem mohli prázdniny začít.
ČERVENEC 2014
S přítelem jsme se zúčastnili akce ve městě, kde žije - Oslava 95. let fotbalu, a také jsme společně jeli na dovolenou do Českého ráje/Podkrkonoší :-)
SRPEN 2014
Srpen byl pro mě spíše pracovní měsíc, celý jsem ho strávila za zdmi jedné pardubické fabriky na výrobu plastových produktů (ve většině případů do kuchyně, ale i pro další účely). A také jsme se s přítelem zúčastnili Air Festivalu v Hradci Králové.

ZÁŘÍ 2014
V září jsme se s přítelem zúčastnili Benefice pro Kubu, kde jsme příspívali na novou (lepší) protézu pro Kubu, který přišel díky rakovině o nohu a musel se tak vzdát svého velkého koníčku - běhání. Díky penězům, které se vybraly za vstupné, a které lidé přispěli, má dnes Kuba novou protézu, která je vhodná k běhání. A také jsme se vydali do Nizozemska, kde jsme mimo jiné navštívili Amsterdam - další město na mém MUST SEE :-)
ŘÍJEN 2014
V říjnu jsem opět začala chodit do školy, takže zábava celkem opadla. Ale zase v tomto měsíci jsem si objednala svůj první Beauty Bag a přítel mi vylovil krásnou škebli z Labe :D

LISTOPAD 2014
V listopadu jsem začala chodit na svou stálou brigádu. Není nad to mít každý měsíc pravidelný příjem :-)

PROSINEC 2014
Oslavila jsem svoje 21. narozeniny, vybrala jsem si téma na bakalářskou práci a právě dnes slavíme příchod Nového roku :-)

UŽIJTE SI DNEŠNÍ DEN :-)
S láskou
Ketrin

9 komentářů:

  1. Moc hezké shrnutí roku 2014 :-) rok 2015 také vyhlížím s nadějí, že bude lepší než ten již téměř uplynulý.
    Do Berlína bych se také chtěla podívat, v Německu je krásně :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Měla jsi moc krásný rok! koukám, že jsme chodily na stejnou střední školu ;) Vše nej do Nového roku 2015!
    BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  3. To shrnuti je velmi povedene, super. Jinak taky ti preji uspesny novy rok!
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Koukám ze jsi toho taky dost prožila :-) a je super ze jsi našla přítele ! Tak hezky Silvestr a nový rok !!!

    OdpovědětVymazat
  5. Pekne zhrnuté :) Aj tebe všetko dobré do nového roka :) Lovely Beauty Book

    OdpovědětVymazat