čtvrtek 6. listopadu 2014

INSTAGRAM ~ OCTOBER 2014

Co všechno se u mě dělo a nevešlo se pravděpodobně na blog během měsíce října? To se pojďte podívat na nový INSTA článek :-)
V Amsterdamu jsem navštívila obchod Forever 21, a byla to vlastně taková moje premiéra, protože jsem se tam pořád ještě nedostala. Byla tam ale asi miliarda lidí, takže mě nějaké nakupování rychle přešlo. Proto jsem si obchod jen prošla a zas pádila pryč. 
Po návratu z Nizozemska domů jsem samozřejmě nemohla jinak, než snídat vesele Hagel Slag. Mňam! Je to fakt dobrota. 
Na procházce po Amsterdamu jsme s přítelem narazili na tohohle kočičáka, který si vesele vyspával v květináči na ulici. Bylo vidět, že ho absolutně nezajímáme, a tak se při focení jen přetočil na druhý bok a spal vesele dál. 
Během měsíce října mi také dorazil můj první Beauty Bag. Článek o něm jste si už samozřejmě mohli přečíst tady na blogu. Kdo to zaspal, může samozřejmě napravit kliknutím SEM
U Nizozemska ještě chvíli setrváme, jelikož jsem si jej neskutečně zamilovala. A také jsem si zamilovala pohled na větrné mlýny. 
A dostáváme se k poslední fotce z Nizozemska. Ach bože, jak já jim závidím ten životní styl. Bylo to tam skvělý! 
A taky jsem s přítelem a kamarádem strávila velmi pěkné dopoledne/odpoledne u řeky, kdy jsme lenošili na mole a kluci - no hlavně tedy můj přítel - lovili škeble. 
Tadáá, a tady je můj úlovek. Tuhle pro mě vytáhl přítel, takže je prostě z lásky ♥ :D
A taky přišel druhý Beauty Bag a s ním opět velká spokojenost. Článek jste tu opět mohli videt, kdo zameškal, ať napraví TADY! :-) 
Během krátké chvíle jsem si velice oblíbila můj první EOS balzámek. Tak strááášně nádherně voní, že bych ho nejradši snědla.

7 komentářů:

  1. Do Forever 21 by som určite chcela zavítať a po EOS túžim už dlho!

    OdpovědětVymazat
  2. Taky mám eos a voní jako gumoví medvídci :). Měla jsi pěkný měsíc
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  3. Eos si chci take poridit
    www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. krásné fotky, nejlepší ale je ten kocour! <3

    OdpovědětVymazat
  5. co máš za příchuť eos balzámu? :) já jsem si teď taky jeden objednala, tak jsem zvědavá

    OdpovědětVymazat