čtvrtek 13. listopadu 2014

FILM TIP ~ NOVEMBER 2014

Dnes jsem si pro vás po třech měsících opět připravila tipy na filmy, které jsem v poslední době viděla. Také se dozvíte, jestli se mě osobně film líbil nebo spíš ne :)

1. BLENDED
Pokud máte náladu na romantickou komedii, tak je tento film přesně to pravé pro vás. Komedie s Adamem Sandlerem v hlavní roli určitě nikdy nezklamou. Film je vtipný, u některých scén jsem se opravdu neskutečně nasmála, navíc romantický podtext, takže co víc si přát? Děj se navíc odehrává v Africe, takže vlastně člověk vidí i jiné prostředí.

Mohu film doporučit? ~  Určitě ano!

¨
2. FAKJŮ PANE UČITELI
Od němců jsem popravdě nečekala žádný extra zázrak, protože jsou známí tím, že jsou extrémně vážní, seriózní a bez velkého smyslu pro humor. Proto jsem byla překvapená, jak mě tento film rozesmál. Takže pokud máte rádi srandu, určitě pojďte do toho!

Mohu doporučit? ~ Určitě ano!


3. MALEFICENT ~ ZLOBA - KRÁLOVNA ČERNÉ MAGIE
Když jsem viděla ukázky na tento film v kinech, myslela jsem si, že Angelina si zahrála opravdu potvoru, která chudinku Růženku proklela opravdu nepříjemnou kletbou. Film však moje představy poněkud vyvrátil - a určitě né ve špatném světle. Angelina si tu střihla opravdu krásnou roli, a bylo mi jí chvílema opravdu líto. Graficky hodnotím film jako pěkně zpracovaný. Velmi se mi líbil! PS: Navíc písničku k tomuto filmu nazpívala moje milovaná Lana Del Rey! Což je pro mě taková nádherná sladká tečka na závěr.

Mohu doporučit? ~ Určitě ano! :-)


4. 22 JUMP STREET
Film 21 Jump street jsem viděla už milionkrát, hlavně můj přítel má takovýto styl filmů dost rád, tak se vždycky koukáme spolu. 21 Jump street byla neskutečná sranda, u některých scén chytám neskutečné záchvaty smíchu i po padesátém shlédnutí. Takže když se objevila v kinech 22 Jump street, bylo jasné, že jí s přítelem musíme prostě vidět. Nakonec nám kino nevyšlo, takže jsem film viděla poprvé až před nedávnem. Je to opět sranda, ale nevím, musím říct, že 21 Jump street mi přijde jako větší sranda. Ale určitě mohu i tak doporučit..ale pokud jste neviděli ještě předchozí díl, tak ten vám mohu doporučit ještě o něco trochu víc!

Mohu doporučit? ~ Ano, ale pokud jste neviděli 21 Jump street, doporučuji spíše ten.


A co vy? Jaký z těchto filmů jste viděli? Nebo jaké jiné filmy byste mohli doporučit?

9 komentářů:

  1. Blended jsem viděla nedávno a nasmála jsem se od začátku do konce :-D A na Fakju pane učiteli jsem byla v kině, taky super :-)
    Thoughts by Lucys

    OdpovědětVymazat
  2. presne toto som potrebovala :) stahujeme uz vsetky a tesim sa ked si ich pozrieme s priatelom :) hlavne ten s Adamom Sandleom lebo filmy s nim su fakt dobre vacinou :) a mas krasny blog :)

    Beauty Bubble

    OdpovědětVymazat
  3. Ty první dva díky za tip stáhnu si :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Blended a Fakjů.. chci vidět, 22 Jump Street jsem viděla a je to naprostá pecka :)

    Welcome!♥Reviews everywhere

    OdpovědětVymazat
  5. Neviděla jsem žádný film, pouze 21 Jump Street, na 22 se chytáme kouknout s přítelem :)
    Díky za tipy
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  6. Na Fakjů pane učiteli se chystám podívat už delší domu. Doufám, že se u toho filmu pobavím.:)

    OdpovědětVymazat
  7. super filmy! Fakjů pane učiteli je naprosto boží a na Blended se musím mrknout :)

    OdpovědětVymazat
  8. videla som blended aj 22 jump street, oba sú super aj ked jump street je strašne od veci. :D

    OdpovědětVymazat