neděle 16. listopadu 2014

16.11.2014 ~ INFO

Dnes jsem si pro vás připravila pouze povídací článek, abyste také věděli, co nového se u mě vůbec děje a proč nejsem na blogu aktivní jako předtím :-)

1. Rekonstrukce pokoje
Ano, je to tak. Rozhodla jsem se svůj malinký pokojíček trochu zvelebit. Bohužel se úpravy protáhly na delší dobu, než jsem si představovala.. a tak jsem stále bez svého pokoje a bez svého soukromí. Tudíž nemám ani pořádný přístup ke svým věcem, protože je mám všechny naskládané u bratra v pokoji a v dalších místnostech. Odměnou mi bude ale nově vymalovaný pokojíček s větší novou postýlkou, která už jen čeká na to, až ji někdo sestaví :-)

2. Brigáda + škola
Jak už to tak bývá, člověk prostě v dnešní době bez peněz nic nezmůže.. a tak jsem se toho chopila a začala jsem chodit na stálou brigádu, takže se konečně budu moc těšit každý měsíc na pravidelný přísun peněz :-) Bohužel je to zas na úkor času, který jsem mohla trávit právě třeba psaním na blog. Ve škole navíc začíná období, kdy se pomalu člověk musí připravit na zápočty - takže mám období samých seminárek, prezentací a taky už mám za sebou jeden zápočtový test, který jsem napsala úspěšně. Jupí!

3. Ostatní
Když to vezmu kolem a kolem, tak vlastně škola s brigádou mi zaberou většinu týdne. Domů se dostávám většinou jen večer, někdy ani to ne, protože jsem s přítelem :-) Do toho všeho se pomalu a jistě blíží Vánoce, které nechci nechat na poslední chvíli jako vždycky, a tak jsem se už pustila do nakupování dárků. V současné době už nějaké nakoupené mám, tak doufám, že to stihnu vzít hopem a do konce listopadu nakoupím vše, abych se pak nemusela proplétat davy nasupených lidí, kteří na poslední chvíli nakupují co se dá :-)

Co pro vás chystám v nejbližší době?
Velmi brzy se můžete těšit na článek ohledně jednoho festivalu, kterého jsem se zúčastnila včera. Jedná se o zvláštní, ale velmi zajímavý festival, který třeba nezaujme všechny z vás, ale některé třeba ano, a proto je potřeba jej představit :-) Také pro vás už nějakou dobu připravuji Fashion New in, jelikož se mi tu nakupily zas nějaké nové věcičky, které by také chtěly být představeny - hlavním tématem bude zkušenost se stránkou DRESSLINK! Takže se máte na co těšit :-) Dále se tu samozřejmě objeví Beauty tip a taky mám v zásobě nějaké ty recenze. Takže stay tunned!
V poslední době jsem si taky chtěla udělat nějakou tu radost, protože člověk by se měl občas trošku rozmazlovat a tak jsem si objednala LADYBOX GOLD. Jsem teda opravdu zvědavá, jestli budu nadšená! Objednala jsem si ho s tím, že by mi ho někdo mohl dát k Vánocům, ale jaksi se k tomu nikdo nehlásí, tak si asi na Ježíška budu muset hrát sama :D Taky jsem se neskutečně zamilovala do kávy Douwe Egberts, kterou jsem dostala před nějakou dobou od kamarádky. Jednalo se o vanilkovou příchuť, a tak mi zachutnala, že zmizela ani nevím jak. Naštěstí jsem hned na to chytla akci v Lidlu, tak jsem si pořídila na ochutnání karamelové a je taky super! :-)

Joo a málem bych zapomněla říct, že již brzy se můžete těšit na rozhovor se mnou, který najdete na stránkách BRANDNOOZ.CZ :-)

14 komentářů:

  1. Tyhle kávy také miluju. Ladyboxu Gold jsem odolala, minulou edici jsem nestihla a byla jsem nakonec ráda, za tu cenu se mi obsah vůbec nelíbil.
    Jinak pokoj bych také potřebovala zrekonstruovat, mám v podstatě dětský pokojíček, ale investovat se mi do něj už nechce. :)
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky se mi moc nechtělo, protože nevím jak dlouho ho budu ještě obývat :-) Ale zas jsem si říkala, že i kdybych v něm bydlela ještě do konce studia - což je cca rok a půl, tak se mi to stejně vyplatí si tam ještě vymalovat a ta nová postel stála fakt směšný peníze (když to tak řeknu), na to jak vypadá a jak má neskutečně pohodlnou matraci, takže jsem za tu investici neskutečně ráda :-)))

      Jinak, vím, že ti tyhle kávičky taky chutnají, četla jsem na tvém FB :-)

      Vymazat
    2. No právě, nevím, jak dlouho tu ještě budu. Celkově i kolikrát někde obdivuju různé doplňky, ale nechce se mi je kupovat, prostě až pak někdy do vlastního.

      Vymazat
    3. Tak to souhlasím, doplňky už také nekupuji.. max svíčky :D

      Vymazat
    4. Přesně tak, jen svíčky :D

      Vymazat
  2. tuhle kávu od Douwe Egberts chci zkusit už dlouho, prý karamelová je nejlepší :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta karamelová je výborná, ale vanilková mi teda taky hoodně chutnala :-)

      Vymazat
  3. Já jsem s našima bydlela do 22 a pokoj jsem předělávala docela často, ono je třeba si ten pokoj udělat pěkný, i když nevíš, jak dlouho tam bydlet. Některé věci z poslední "přestavby" pokoje jsem si dokonce vzala do bytu, když jsem se stěhovala.

    Maru UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  4. Ooo o rozhovoru si nic nerikala, sakra tak to se tesim! ☺

    Www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě se pak budeš moc podívat na stránky a přečíst si ho :-) ale ještě tam není, budu tě informovat.

      Vymazat
  5. Jéé..na rozhovor jsem fakt zvědavá, holka! Těsím se:)
    Ach jo, musím říct, že je to hrozná otrava, že zas začíná pomalu zkouškové. Člověk se pořádně ani v té škole nerozkoukal a už je téměř po semestru :D
    Tak snad nám to všem výjde..:)
    ...//Instantní krása//...

    OdpovědětVymazat
  6. Som zvedava na novú izbu! :) tiež mam mali izbu tak sa možno inšpirujem :)

    OdpovědětVymazat