úterý 7. října 2014

BEAUTY BAG ~ 01

Pokud jste i vy unavení z Ladyboxu nebo jiných kosmetických boxů, a chcete vyzkoušet opravdu něco nového, tak mám pro vás super tip na úžasnou beauty taštičku - neboli Beauty Bag. Já se poprvé o této kosmetické taštičce dozvěděla u Missy a po krátkém rozmýšlení jsem se rozhodla, že si také jednu objednám.

Je tedy fakt, že jsem si nákup chvíli rozmýšlela, protože je to přeci jen něco úplně nového. Ale po přečtení několika recenzí jsem si jí prostě musela objednat. Taštičku jsem si objednala ve čtvrtek a v pátek večer už jsem měla email, že tašku zaslali. Dneska ráno mi jí konečně pošta dovezla. Trochu mě zarazilo, že se vše vešlo do normální bublinkové obálky, protože jsem očekávala, že to bude samozřejmě větší. Nicméně rozhodně nemohu říct, že bych byla po otevření zklamaná. Právě naopak! Po otevření obálky na mě vykoukla velmi pěkná a velká kosmetická taštička od Clinique s příjemným květinovým vzorem, který se mi opravdu líbí. Co se ale nacházelo dále v taštičce?

1. BELLÁPIERRE MAKEUP BASE
Je vidět, že v kosmetice mám ještě velké mezery, jelikož jsem předtím, než jsem narazila na eshop KOSMETIKA-USA, kde si můžete Beauty Bag zakoupit, o kosmetice Bellápierre neslyšela. Tak abych se s kosmetikou blíže seznámila, našla jsem v taštičce hned dva kousky od této značky a prvním je tato krásná báze pod make-up. Jsem na ní tedy opravdu zvědavá, vypadá velmi pěkně. Na eshopu jsem nenašla tento kousek samostatně prodejný, tak jsem pátrala přímo na oficiálních stránkách, kde tato malá nádobka stojí 18,99$ (při momentálním kurzu je to přes 400,-)
2. CARMEX BALZÁM NA RTY ORIGINAL LIP BALM
Balzám na rty od této značky je pro mě taky novinkou, ještě jsem žádný nikdy neměla, takže jsem opravdu ráda, že Beauty Bag plní to, co slibuje - a já konečně vyzkouším nové věci. Balzám velmi příjemně voní a vypadá, že bude rty opravdu pěkně hydratovat :-) Stojí 89,-
3. NYX NUDE MATTE SHADOW
Tenhle velmi příjemný matný oční stín jsem našla v taštičce v odstínu 17 Leather and Lace. Jsem na něj tedy opravdu zvědavá, vypadá víc než dobře :-) Stojí 149,-
4. ELIZABETH ARDEN CERAMIDE EYES TIME COMPLEX CAPSULES
Malý šedý pytlíček s neznámým obsahem mě ihned zaujal, nicméně jsem objevila kapsle, které ve svém věku nevyužiju. Ale vůbec nevadí, dám je mamce, která je upotřebí. Jedná se totiž o kapsle, které redukují výskyt vrásek, otoky a tmavé kruhy kolem očí. 
5. BELLÁPIERRE EYE SHADOW BRUSH
Druhým produktem od Bellápierre je krásný štětec na oční stíny. Mám z něj opravdu ohromnou radost, protože jsem popravdě tajně doufala, že v taštičce nějaký štěteček najdu. A moje přání se splnilo. A to ani nezminuji, že se trefili i do všech odstínů očních stínů :-) Jupí! Opět jsem ho nenašla samostatně prodejný na eshopu kosmetika-usa, ale na oficiálních stránkách stojí 19,99$ Tý jo :-)
6. CLINIQUE OČNÍ STÍNY COLOR SURGE EYE SHADOW DUO
Wow, jsem nadšená! Doufala jsem, že v taštičce objevím nějaké stíny od Clinique. Ještě žádné jsem nikdy neměla, takže se těším, až vyzkouším. Navíc mi dorazily v krásné barevné kombinaci, takže jsem absolutně nadšená. Stojí 159,- 
7. EOS 100% PŘÍRODNÍ KRÉM NA RUCE CUCUMBER
Krémy na ruce sice příliš často nepoužívám, ale přes zimu se určitě tento bude hodit, Navíc mi dorazil v okurkové variantě, a já okurkové věci prostě můžu! Wow, jsem tak nadšená! Stojí 139,-

+ vzorek parfému od Dolce&Gabbana

Detailnější pohled na stíny od Clinique

Holky, já jsem teda opravdu nadšená. Beauty Bag slibuje hodnotu přes 1000,-, což moje taštička splnuje, navíc jsem žádný z těchto produktů ještě nezkoušela a ani neměla, takže se strašně těším, až budu testovat. Beauty Bag si můžete objednat na stránkách KOSMETIKA-USA v sekci Beauty Bag. Hodnota Beauty Bagu i s poštovným je necelých 400,- Takže za celkem nízkou cenu vyzkoušíte super produkty! :-) Určitě to není moje poslední beauty taštička.

16 komentářů:

  1. Ty jo, že bych do toho taky šla? :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Wow, tak teď blednu závistí! :D Mám radost, že jsi do toho nakonec šla a že jsi nadšená. :)

    OdpovědětVymazat
  3. O tom slyším poprvé, ale věcičky jsi v něm měla teda krásné :)

    Welcome!♥Reviews everywhere

    OdpovědětVymazat
  4. Přišli mi stejné stíny a taštička :)
    http://dayofowl.blogspot.cz/2014/10/luxusni-prekvapeni.html

    OdpovědětVymazat
  5. Týjo, tak to je super, musím říct, že obsah se mi líbí mnohem víc, než Ladybox jsou tam fakt super výrobky i značky, co jsem nezkoušela :). Asi už mám 1 přání na Vánoce :D
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  6. Tak o tom slyším prvně:) Stejně jako ty značky vůbec neznám (přiznávám, že mám velké "kosmetické" mezery :D
    Ale taštička se mi líbí:) Možná se do budoucna rozhodnu si taky nějakou objednat:))

    °°Instantní krása°°

    OdpovědětVymazat
  7. No tak to je bomba! :))) Jedním slovem wow! :) No jak přijedu do ČR tak jedna taštička bude pro mě! :)))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. Wow, tak to je super. Ještě nikdy jsem o tom neslyšela a silně uvažuju o objednání. :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Tak to je opravdu paráda!!!! Líbí se mi vše, co tam dali, jdu se hned podívat, kolik bag stojí :) Opravdu, na tohle LB nemá.
    blog Měj se ráda

    OdpovědětVymazat
  10. o tom jsem ještě vůbec neslyšela, ale taštička je plná skvělých produktů :)

    OdpovědětVymazat
  11. hi dear!!! i just found your blog and i really like it!!! it would be perfect to follow each other!!! if you want justv let me know about it! hope to hear from you! kisses!:)

    www.fashionizein.com

    OdpovědětVymazat
  12. Páni, to zní zatraceně dobře, to musím taky vyzkoušet a objednat si ji. Produkty se mi moc líbí .)

    New in: September 2014

    OdpovědětVymazat
  13. tento balicek vyzera super :)) konečne produtky ktore stoja za to :))

    OdpovědětVymazat
  14. Krásný věci! :)

    http://tessi1362.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat