neděle 19. října 2014

BAZAAR ~LISTOPAD 2014

Dnes tu mám pro vás tip na časopis - a to konkrétně na časopis Bazaar. Tohle listopadové vydání navíc obsahuje zajímavý dárek, který néjednu ženu určitě potěší.
Co všechno se můžete v listopadovém vydání dočíst?
Tak časopis je hodně zaměřený na módu. Článků o oblékání a módě je tu neskutečné množství, co se líbí mě, tak je článek o barvách, které jsou IN na podzim :-) Pro milovnice malovátek je tu pak několik zajímavých článků v rubrice Beauty. Dále tu jsou zajímavé články na téma dieta, zdraví, vztahy, realita, vaření, dekor, styl. Taky si můžete přečíst rozhovor s kouzelnou herečkou Natalii Portman. A co nejvíc zaujalo mě? Samozřejmě cestovatelský článek, který je v tomto vydání na téma Hamburk! Jupííí.
Co se mi naopak na časopisu nelíbí je to, že je zde asi milion reklam. Takže z časopisu, který má celkem 266 stránek si můžete pročíst tak 150 :D
(Omluvte mírně nekvalitní fotografii, byla focena v přítmí. Děkuji)

Co mě však nalákalo ke koupi tohoto časopisu, byl dárek. Listopadové vydání časopisu Bazaar totiž doplňovala celkem prostorná taška. Já si vybrala černou, ale k dispozici byla ještě v modré nebo červené variantě, takže si určitě každá z vás vybere podle vlastního vkusu. Cena časopisu je 74,90,-

5 komentářů:

  1. Díky za super tip, taška se mi líbí :) hned se po časopisu podívám
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě :-) Taška je opravdu dost prostorná, třeba do školy nebo na nákupy, apod. se určitě bude hodit. Jediná nevýhoda je, že nemá žádnou kapsičku, tudíž si člověk musí hlídat svoje věci.

      Vymazat
  2. Tak to za tu cenu je super kup! :)) Ach brala bych hned :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Díky za tip, taška vypadá super, po časopisu je určitě kouknu :)

    http://lifewithpett.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat