úterý 1. července 2014

KONGRES HOTEL JEZERKA ~ SEČ

Před několika dny jsem se na blogu zmiňovala, že se s přítelem chystáme na víkendový wellness pobyt do nádherného a luxusního hotelu Jezerka, který se nachází kousek od Sečské přehrady v CHKO Železné hory. Nyní vám přináším slíbený článek, kde vám chci hotel trochu přiblížit a třeba vám dát tip na pěknou dovolenou.

Jak jsem se zmínila, kongres hotel Jezerka se nachází kousek od Sečské přehrady v CHKO Železné hory - pro lepší představu bych sdělila, že se nachází asi 30 kilometrů od města Pardubice a asi 100 km od hlavního města Prahy. Hotel celkově disponuje 264 lůžky, z nichž 230 je na hlavní budově a 34 lůžek pak v cca 200 metrů vzdálené depandanci.

S přítelem jsme původně měli být ubytovaní právě na depandanci, což je nově zrekonstruovaný objekt o standardu tří hvězdiček, ale nakonec se v den našeho ubytování uvolnil pokoj v hlavní budově, takže jsme byli ubytovaní tam. Hlavní budova hotelu se pak dělí na ubytovací bloky - A,B a C. My jsme měli pokoj v bloku C.
Pokoje na hotelu jsou velmi pěkně vybavené, v každém pokoji je pak samozřejmostí koupelna s wc a sprchou, některé pokoje dokonce disponují i vířivou vanou. Podrobnější informace o ubytování si samozřejmě můžete nastudovat na oficiálních stránkách hotelu.
Výhled z balkonu našeho pokoje

Co vám mohu doporučit všemi deseti, je wellness. Hotel Jezerka totiž disponuje jedním z nejmodernějších wellness center v České republice. S přítelem jsme si ho osobně vyzkoušeli, strávili jsme velmi pěkné odpoledne, kde jsme si pobyli v různých typech saun - nejvíce se nám líbila Solná lázeň s inhalátorem. Samozřejmostí jsou i vířivky - a to ať vnitřní či venkovní - ta venkovní se nám s přítelem velmi líbila, nebo můžete vyzkoušet bazén s protiproudem. Mimo jiné se můžete objednat na kosmetiku či masáže. Nabídka je určitě velmi lukrativní - sami posuďte na jejich stránkách, jaký je bohatý výběr.

Jezerka je taky vhodným místem pro pořádání kongresů a konferencí, firemních akcí, večírků, školení, seminářů, atd. Poskytuje vhodné prostory i potřebnou techniku. Doporučuji se podívat přímo na jejich stránky, kde se dočtete přesnější informace.

Co se mi na hotelu velmi líbí je, že nabízí "pobytový balíček" v období letní dovolené - tj. od 28.6. - 23.8. 2014. Hotel je díky své velkolepé nabídce vyžití a různých aktivit vhodný jak pro rodiny s dětmi, tak i pro páry. Navíc v okolí je velmi nádherná příroda. Co vše mimo wellness a kongresového centra vlastně hotel nabízí?

Mimo wellness můžete využít krytého bazénu, venkovního bazénu a brouzdaliště, pokud dáte přednost spíše suchozemským pohybovým aktivitám, určitě bych zde ráda zmínila fitness, bowling, squash, tenis, golfový trenažér, profesionální a laserovou střelnici, horolezeckou stěnu a po individuální domluvě je možné zařídit i jiné outdoorové aktivity. Dámy mohou ocenit vířivku, saunu či solárium. 
Bowling
S přítelem jsme si nakonec z těchto všech aktivit vybrali bowling, protože jsem byla příjemně unavená z wellness a do dalších extra pohybových aktivit už se mi moc nechtělo.. no, asi byla moje únava zřetelná, protože mě přítel vždycky v bowlingu porazil :-)
Hotel samozřejmě myslí i na nejmenší, a zatímco si maminka s tatínkem budou užívat různých wellness či pohybových radovánek, pro děti je zde dětský koutek a hřiště, a nebo pokud rodina dá přednost aktivní dovolené, v nabídce je i možnost vypůjčení horských kol či lodiček.
Stejně jako v létě, i na velikonoce můžete využít ubytovacího balíčku a užít si Velikonoce mimo domov. 

Další fotky z pobytu:
Restaurace v hotelu
Restaurace v hotelu
Bar
Hotel je moderně vybaven
Ještě jeden pohled na modravou hladinu venkovního bazénu

Pokud tedy ještě váháte, kam se vydat na dovolenou či víkendový pobyt, určitě vám mohu tento krásný hotel doporučit. Já i přítel jsme byli nadšeni. Wellness bylo úžasné, hotel nádherný, příroda v okolí neskutečná. Určitě to za to stojí! :-)

TAGS

4 komentáře:

  1. No tééééda tam to vypadá fakt dost luxusně :))) Pokoje také vypadají fajně :)) No asi by se mi tam líbilo :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Super :) krásne to vyzerá určite si si to užila :)
    Pozývam ťa na moju giveaway :)BellesFleurs

    OdpovědětVymazat
  3. Vypadá to tam pěkně, ale já jezdím radši pod stan . Ta představa, že spíme v posteli, kde před námi spal někdo jiný, mě děsí. Mám ráda své, a i když ve stanu ve spacáku není takové pohodlí jako v posteli, tak stejně pojedu radši zase pod stan :-) .

    OdpovědětVymazat