středa 2. dubna 2014

SPOTŘEBOVÁNO ~ BŘEZEN 2014

Měsíc březen utekl jako voda, a jako je na blogu zvykem, mám tu pro vás další spotřebováno. Které produkty se podle mě vyplatí znovu pořídit, a které naopak ne?
1. DERMACOL AROMA RITUAL TĚLOVÉ MLÉKO S OLEJEM Z HROZNOVÝCH JADÉREK
Toto mléko jsem dostala v sadě od přítele k svátku, čímž mi udělal opravdu radost, jelikož jsem zrovna tenkrát vypotřebovala melounovou sadu. Tahle varianta (hrozny s limetkou) mi tedy voněla o něco méně, jelikož je to dle mého zvláštní kombinace vůní pro krém. Každopádně, i tak jsem z něj měla radost (přítel prý vybíral sadu podle barvy, a protože ví, že mám ráda růžovou, tak mi koupil růžovou). Hodnotila bych stejně, jako ten melounový, až na to (jak jsem již zmínila), že tento mi voněl o trochu míň :-)
2. SCHWARZKOPF GLISS KUR HAIR REPAIR ŠAMPON
Tenhle šampon nebyl vůbec špatný, takže by mi nevadilo, kdyby se někdy znovu objevil v mém šuplíčku v koupelně, kde si schovávám svoje sprchové gely a šampony :-)

3. FA SPRCHOVÝ KRÉM NUTRISKIN WHITE PEACH
Tento sprchový krém byl velmi příjemný, krásně pěnil a přímo božsky voněl! Nemám vůbec co vytknout, jako většině sprchovým gelům/krémům od FA. Perfektní!
4. DOVE OKURKOVÝ DEODORANT
K některým svým oblíbencům se neustále vracím, a tímto oblíbencem je právě okurkový deodorant od Dove, který jsem si prostě neskutečně zamilovala, a čas od času si ho prostě musím pořídit. Za mě je fakt nejlepší. 
5. GARNIER ESSENTIALS OSVĚŽUJÍCÍ ODLIČOVAČ OČÍ
Tak tenhle odličovač na oči byl podle mého názoru naprosto perfektní. Příjemně parfemovaný, a navíc vždy odlíčil vše důkladně.. a že na mých očích je vždycky co odličovat, jelikož používám jak tekuté nebo gelové linky, stíny i řasenku. Byla jsem naprosto spokojená, a plánuji si ho určitě pořídit někdy znovu.
6. GARNIER MATUJÍCÍ KRÉM
Krém mi ze začátku přišel nic moc, říkala jsem si, že ho snad ani neupotřebím.. ALE! Nakonec, po více použití se s mojí pletí dokonale skamarádil, a až mě málem bylo smutno, že už mi došel. Určitě si ho pořídím znova, až trochu zredukuji zásoby krému, co mám momentálně doma.
7. MAYBELLINE DREAM NUDE AIRFOAM 021 NUDE
U tohohle make-upu byly moje reakce podobné, jako u krému od Garnier. Tenhle make-up jsem totiž našla v drogérii ve slevě, a jelikož mě velmi zaujalo, že je pěnový, tak jsem si ho vzala. Ze začátku hrůza, přišlo mi, že mi vůbec nesedí, ale pak, jak když se opět s mou pletí naprosto skamarádil a už jsem si nemohla stěžovat. Byl fakt fajn :-)
8. BALEA YOUNG LOVELY RASPBERRY BALZÁM NA RTY
S tímhle balzámkem jsem byla fakt spokojená, už jsem se po něm byla koukat v DM drogérii, ale u nás mají momentálně jen pomerančový a o ten zrovna moc nestojím :/ 

4 komentáře:

  1. Připomněla jsi mi, že bych se měla taky podívat po Dove. Začíná mi scházet :D

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Balzám na rty potrebuji :) ! super tip

    OdpovědětVymazat
  3. Hlavně ten pomerančový balzám nekupujte :D mě z něj jednou bylo fakt špatně...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nemám to v plánu, nečetla jsem na něj pěkné recenze.. ale štve mě to, s tímto jsem byla fakt spokojená :/ Asi je čas vyzkoušet zas něco nového :))

      Vymazat