sobota 12. dubna 2014

FOOD INSPIRATION ~ 02

Už před nějakou dobou jsem tu slibovala trochu větší článek na téma JÍDLO. Konečně jsem se dokopala k přípravě :-) 
Jako milovník Latté (dávám si ho pokaždé v kavárně :D) jsem ráda, že si ho tu a tam můžu udělat i doma. Sice v kavárně ho mají lepší, ale.. tohle je prostě home-made.

Konečný výsledek se mi vždy úplně nepodaří.. někdy prostě se mi nevytvoří krásný dvoubarevný přechod, ale přeci jen je to dobrota!

Tenhle článek jsem původně chtěla věnovat hlavně dobrůtkám z Brandnooz boxu, a pokrmům, které z produktů, které v boxu nacházím, doma vytváříme.. což je zrovna případ i našeho nedávného obědu, kdy jsme využili na směs Indickou omáčku Tikka Masala od UNCLE BEN´S, která byla v lednovém boxíku. Omáčka byla naprosto perfektní!

Díky únorovému boxu jsem zas mohla vyzkoušet tento sandwich se sýrovou náplní uvnitř.. což mě osobně teda opravdu mooc chutnalo, akorát jedno tohle mini balení stojí 25,- což je podle mě teda docela pálka.

Zeleninové chipsy od Tretter´s jsem taky mohla vyzkoušet díky únorovému BRANDNOOZ BOXU. Mě osobně řepa ani celer moc nejedou v normální podobě, natož teda v podobě chipsů. Jako vyloženě špatné to nebylo, ale asi bych si to znovu nekoupila :)

Zatímco Emco müsli PIRÁTI mi chutnali mooc. Úžasná barevná kombinace, která se navíc tváří i fotogenicky, a výborná chuť. Bezva!

Tady jsem objevila smysl života - čokoláda v kombinaci s praženou kukuřicí. Kdo mě zná, ví jaký jsem milovník kukuřice (pro ní prostě žiju :D). Takže tato kombinace.. ach, to je ončo prostě! :-)

Corny sušky prostě miluju, sama si je občas kupuju na sváču, proto jsem hrozně ráda, že jsem vyzkoušela tuto, kterou jsem ještě nikdy neměla. Výborná, jako všechno od Corny. Určitě vyzkoušejte taky!

Doma milujeme zeleninový salát s tuňákem a vajíčky a domácí zálivkou, většinou ho ještě doplňujeme pečenou bagetkou s bylinkovým máslem, ale tu jsme tentokrát bohužel neměli. I tak je tenhle salát fantazie!

Tuhle čokoládku jsem dostala od přítele k svátku, nějakou dobu jsem jí tu měla vystavenou, ale před pár dny jsem rozhodla, že bych jí měla už sníst.. 
Likies německé sušenky přímo božské chuti! Navíc pro ten obal bych juchala půl dne, nevím proč, ale prostě se mi šíleně líbí. 
Výborné těstoviny s krůtím masem a výbornou sýrovo-smetanovou omáčkou ~ aneb můj poslední oběd v Berlíně. Dlouho jsem tak dobré těstoviny nejedla! 
Kamarádka se nakonec rozhodla pro toasty, a trochu byla vykulená, když jí přinesli naprostý americano style.. ale musím říct, že ty tousty s kuřecím grilovaným masíčkem vypadaly víc než dobře - až jsem měla chuť jí to sníst.

6 komentářů:

  1. Jak já bych si dala musli z jogurtem :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. mňam, ještě, že jsem už po jídle :D já jsem si poslední dobou oblíbila chlebíčky ze Sisters (Pražákům doporučuju!) a na maso a uzeniny chodím hned naproti chlebíčkárně do Naše maso. sice je tam dráž, ale zase maso člověk nejí denně a radši si připlatím za kvalitu

    OdpovědětVymazat
  3. hmm samé dobroty. Zeleninové chipsy som mala možnosť vyskušať mrkvové a tie mi celkom chutili.

    OdpovědětVymazat
  4. tyto zeleninové brambůrky jsem si též oblíbila <3
    moc pěkný článek! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ty brďo o tom latečku, že se dá takhle udělat doma jsem nevěděla!ježiš díky, co nejdřív to půjdu vyhledat do obchodu a hned si to udělám, jelikož jsem taky milovník latečka a ne malej :-D

    OdpovědětVymazat