čtvrtek 20. března 2014

BRANDNOOZ BOX ~ BŘEZEN 2014

Ranní smska od PPL mě poněkud překvapila, skrz neustálé zaneprázdnění jsem přehlédla datum expedice. Ale, jsem moc ráda, že krabička přišla tento čtvrtek, protože ten další už odjíždím do Berlína, takže bych se nemohla ani pokochat.. No, teď tedy se už pojďte podívat, co vše mohli odběratelé Brandnooz v typicky zelené krabičce najít :-)
1. BUBLIMO Sirup - cena: 99,- (0,5 l), na trhu od února 2014
Jak tak pozoruji, jedná se o sirupy, ze kterých se dá vyrobit limonáda - musíte na to však mít ten výrobník limonády. Nu, ten my doma teda nemáme, takže doufám, že sirupek lze využít i bez totoho přístroje - to by jinak byla celkem škoda, protože si myslím, že jeho koupě se u nás v rodině jen tak brzy neplánuje :-)

2. KAND Tomato ketchup - cena: 29,90,- (520 g), na trhu od ???
V úvodním dopisu se píše, že se jedná o kečup nejvyšší kvality (200 g rajčat na 100 g kečupu) - tak jsem na něj tedy zvědavá. Moje rodina už od tradičních kečupů jaksi opustila a děláme si doma svůj vlastní kečup, protože máme přes léto opravdu ohromné zásoby vlastních domácích rajčátek, takže jsem moc zvědavá na tento. A kečup se vždycky hodí. Takže tento výběr chválím.

3. SCHWARTAU Višeň s marcipánem - cena: 69,90,- (340 g), na trhu od prosince 2013
No, musím vám teda říct, že na tenhle džem jsem mimořádně zvědavá. Hned, jak jsem box rozbalila, tak mi padl do oka a sliny se okamžitě začaly sbíhat. A to, PROSÍM, na marmelády a džemy moc nejsem... jsem moc zvědavá, jak bude chutnat :)
4. CHIO Chipsy - cena: 24,90,- (70 g), na trhu od dubna 2014
Tak tyhle brambůrky jsme u nás ochutnali už hned dnes, a musím říct, že teda pálí docela dost! Já osobně pálivé věci nevyhledávám, ale na ochutnání - no proč ne? Brambůrky nebyly vůbec špatné. Navíc na trhu až od dubna 2014? U mě plus navíc!

5. MEGGLE Lactose Free smetana - cena: 37,90,- (500 ml), na trhu od srpna 2013
Tak tenhle produkt chválím moc, jelikož u nás se tu a tam se smetanou vyváří (no, teda.. spíš já, jelikož hrozně ráda tvořím k těstovinám smetanovo-sýrové omáčky). Mmm, perfektní!

6. MIXIT Maxisměs fík - cena: 19,90,- (50 g)
Lidi, to vám musím říct, že ten název směsi mě teda zaujal ze všeho nejvíc - asi jsem fakt praštěná, ale maxisměs fík mě přijde fakt jako super vtipný a zároveň i roztomilý název (no, tak už jsem se snad vyjuchala). Jinak, o müsli z mixitu jsem už slyšela mockrát, plánovala jsem, že si nějaké nechám namíchat - ale jelikož u nás müsli bývá k dispozici dost často, nebyla k tomu ještě příležitost. Tak aspoň konečně vyzkouším!
7. CORNY Big brownie - cena: 14,90,- (50 g), na trhu od března 2014
Musím říct, že s tyčinkami od Corny mi udělali opravdu radost, jelikož je mám fakt ráda a občas si je sama kupuju. Takže, co na to víc říct, než spokojenost :-)

8. CORNY MilkCocoa - cena: 12,90,- (30 g), na trhnu od února 2013
Tak tuhle tyčku od Corny jsem ještě neměla šanci vyzkoušet, tak už se na to fakt moc těším! Milá sváča do školy.

9. MENTOS Strawberry mix - cena: 17,90,- (37,5 g), na trhu od března 2014
Jo, jo, jo.. já mentos bonbonky můžu, těmi se opravdu nic nezkazí. Navíc jahůdková příchuť, no mňam :-)

10. VITANA Cukr s citronovou kůrou - cena: 5,90,- (20 g), na trhu od září 2013
Jsou produkty, kterými se nedá snad nic moc zkazit, a myslím si, že cukr s citronovou kůrou je toho důkazem, protože většina odběratelů BB tohle prostě využije. Mamka už hnedka vymýšlela, co upečeme - takže, když se buchtička povede, tak očekávejte nějaké fotky (PS: souhrnný článek s nějakými fotkami jídel + hodnocením je už v procesu přípravy, takže stay tunned!)

Shrnutí: Lidi, já jsem prostě s boxem fakt moc spokojená. Až se kolikrát vždycky divím, jak mi to jídlo dokáže zlepšit náladu a den - ráda se produkty kochám, a to ani nemluvím o tom, jaká je radost o tom psát, i přesto, že zrovna nejsem ten typ, co by měl s kuchyní extra silné zkušenosti - i přesto se někdy k plotně postavím ráda, a ráda zkouším nové věci - a díky produktům z BB se mi kolikrát podaří uvařit opravdu výborné pokrmy, že si mlaskám néjen já, ale i zbytek rodiny, a to mi dělá opravdu radost :)
Navíc mě velmi těší, když v boxu mohu objevit nejnovější produkty z trhu, kterých bylo v tomto boxu opravdu požehnaně! A kolik byste zaplatili za produkty, pokud byste je koupili za stanovené ceny (bez akce)? Pěkných 333,-

6 komentářů:

  1. Já jsem z něj nadšená, povedl se a z nídla se vždy nadšená celá rodina, každej si něco vybere. :D A marmelády taky nejim, ale tahle, ta vůně, no úžasný. :)
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. U nás to je jak svátek :D když příjde LB, tak do něj koukne třeba jen mamka - ale na BB, to je u nás taky každej zvědavej (a nadšenej) :D je to fakt super!

      Vymazat
  2. O tomto boxu slysim prvne, vim ze je ladybox atd a uz i tohle. No vypada to zajimavě, ale jeste jsem zatím nepřemýšlela o objednani si takovychto boxů:)))

    OdpovědětVymazat
  3. Já sice na boxy s jídlem moc nejsem, ale tento se dost povedl.

    Radu - UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  4. tento měsíc se mi box moc nezamlouvá, plánuji si objednat až dubnový :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ach já teda budu muset si ho taky jednou objednat :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat