čtvrtek 6. února 2014

NEW IN ~ BÍLÝ SRDCOVÝ STOJÁNEK NA ŠPERKY

Už před nějakou dobou jsem zde zveřejňovala článek o růžovém stojánku na šperky, který jsem si objednala - pokud jste ten článek neviděli, můžete mrknout tady. Zmiňovala jsem rovnou, že se mi tam všechny šperky nevešly, a tak jsem byla opravdu mile překvapená, když jsem našla další stojánek pod stromečkem.
Stojánek zatím nemám úplně doplněný, jelikož jsem se rozhodla, že si prvně musím udělat pořádek ve všech špercích. Mám toho totiž celkem dost, dříve jsem si totiž hodně kupovala náušnice - vždycky, když jsem někam jela, tak jsem si musela nějaké pořídit (hlavně teď myslím tedy, že jsem si je vozila ze zahraničí). Jenže, některé už ani nevypadají moc pěkně nebo se můj vkus poněkud změnil.. Hlavně mi teď přibyla hromada krásných šperků z e-shopu F-ZONE.CZ
Na tomto stojánku si nemohu vynachválit hlavně ten "košíček" kolem dokola, kam si mohu ukládat náramky. Do teď jsem na ně neměla žádné uskladnění, takže se mi povalovaly normálně na skříni, max jsem ty, které jsem méně nosila, uložila do srdcové krabičky k náušnicím, abych je neměla roztahané všude.

Nevím, jestli jsou tyto stojánky ještě k dispozici, ale seženete v obchodě NANU NANA asi za 200,-

7 komentářů: