pátek 28. února 2014

SPOTŘEBOVÁNO ~ ÚNOR 2014

Krátký měsíc únor se s námi tímto dnem loučí, a mě nezbývá nic jiného, než se opět vytasit se spotřebovanými produkty. Opět jich není mnoho, stejně jako minulý měsíc :-) 
1. SCHAUMA ŠAMPON REGENERACE A PÉČE - PRO POŠKOZENÉ A SUCHÉ VLASY
Tento šampon od Schauma mám opravdu ráda, na mé vlasy výborně sedí, navíc mi krásně voní. Tu a tam se u mě vyskytne, nekupuji si ho tedy pravidelně, jelikož musím na své vlasy šampony střídat. Ale tento mám opravdu ráda, a ráda se k němu vracím.

2. REXONA DEODORANT
Už jsem tu několikrát psala, že deodoranty od Rexony používám moc ráda, většinou si kupuju ten s fialkami a jablkem, ale chtěla jsem to prostřídat, tak jsem si pro změnu vzala tento - a voněl mi snad ještě víc jak ten fialový. Asi se u mě ještě někdy určitě objeví :-)
3. EBELIN BEZACETONOVÝ ODLAKOVAČ S BIOTINEM A ARGANOVÝM OLEJEM
Ač se to zdá neuvěřitelné, i mě se občas stane (sice asi jednou za sto let), že vypotřebuji odlakovač. Je fakt, že tento spíš poslední dobou používala mamka, takže už nemohu hodnotit, jaký byl.. protože už si to nepamatuju.

4. ESSENCE PUDR 
Na pudry od Essence si nemohu stěžovat. Tento používám opravdu už nějaký ten rok, mám ho osvědčený a jsem s ním spokojená. Občas ho po nějaké době prostřídám s pudrem Stay Matte od Rimmel, ale pak se většinou stejně vracím k Essence.

5. RIMMEL TEKUTÉ OČNÍ LINKY
Tyhle linky jsem si velmi oblíbila a momentálně už používám své čtvrté balení, a pokud neseženu nějaké, které mi budou sedět líp, tak u nich určitě nějakou chvíli zůstanu.
6. SKIN79 PLEŤOVÁ MASKA ZPEVŇUJÍCÍ A REVITALIZUJÍCÍ ČERVENÝ ŽENŠEN
To vám musím říct, tahle maska byla fakt jedna z nejlepších, jaké jsem kdy v životě vyzkoušela. Po odstranění masky jsem měla pleť, jak čerstvě narozené miminko, opravdu! Doufám, že jí ještě někdy ve své kosmetické sbírce uvidím :-) Fakt jsem byla spokojená.

7. LE CHATON  PLEŤOVÁ OČNÍ MASKA
Musím říct, že ani tato maska nebyla vůbec špatná, krásně jsem si u ní navíc zarelaxovala, jelikož musíte cca 20 minut ležet s vlhčeným ubrouskem přes oči. A bylo to fakt fajn!

8. VICHY BB KRÉM 
Tenhle BB krém nebyl vůbec špatný, až na to, že odstín zas nebyl vůbec na mou pleť, ale spíš na někoho kdo vypadá jako pomeranč. 

9. MIXA 24 H VYŽIVUJÍCÍ KRÉM PROTI VYSUŠOVÁNÍ
Ze vzorku si toho člověk nikdy stejně moc neodnese, ale krém byl fajn. Pleť po něm byla krásně hydratovaná.. 

7 komentářů:

  1. já tento měsíc jen spotřebovala oblíbenou rtěnku, tělové mléko a odličovač :D
    pěkný článek, na ten 24h krém od Mixy mám zálusk :)

    OdpovědětVymazat
  2. Vzorek Vichy bb krému mám taky doma a ještě jsem se k němu nedostala, tak jsem zvědavá jaký bude :)

    OdpovědětVymazat
  3. i já mám šampony a balzámy od schaumy moc ráda, nejvíce mi vyhovuje asi ten zelený push-up :)

    OdpovědětVymazat
  4. Mě ta maska Skin79 zas tolik nezaujala, hlavně mi vadilo, že jsem ji měla přes celý obličej a musela jsem ji furt nějak urovnávat :D
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo? Mě teda přímo na můj obličej taky neseděla - hlavně teda na bradě.. ale jak jsem si jí tam plácla, tak tam prostě zůstala a ta pleť pak byla totálně nádherná.. to jako fakt musím říct, že byla bomba :)

      Vymazat
  5. Tu Schaumu jsem kdysi měla a spokojenost, klidně bych si ji koupila znova :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/02/new-in-part-2-dorazilo-v-unoru-aneb-na.html

    OdpovědětVymazat
  6. Vichy BB krém jsem taky zkoušela a je boží :) Vyhovoval mi, ale je fakt ten odstín nic moc :D

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat