sobota 1. února 2014

SPOTŘEBOVÁNO ~ LEDEN 2014

Jako každý měsíc tu máme opět Spotřebováno se závěrečným hodnocením. Tentokrát není produktů moc. Tak pojďme na to :-)
1. SPRCHOVÝ KRÉM FA S GRANÁTOVÝM JABLKEM
Sprcháče od FA mám narozdíl od jejich deodorantů opravdu v oblibě, protože se mi snad ještě nestalo, že by mi nějaký od této značky nevoněl. Tento krémový navíc krásně pěnil, vůně granátového jablka sprchování vždycky velmi zpříjemnila, krém pleť nevysušoval.. nemám co vytknout. Fáčkové sprcháče opravdu můžu.
2. NIVEA ZPEVŇUJÍCÍ TĚLOVÉ MLÉKO Q10 PLUS
S nivea krémy jsem taky velmi spokojená, protože krásně hydratují pleť- a to já potřebuji. A opravdu mohu doporučit. Krém jste také mohli vidět v jednom z Beauty tipů.
3. RENIU KOKOSOVÉ MÁSLO
Tohle máslo bylo fakt totálně hnusné a v životě bych si ho nepořídila. Když jsem ho dostala, měla jsem z něho hroznou radost, protože tělová másla mám ráda, navíc vůně kokosu - tu opravdu miluju, ale tohle smrdí jak to nejsmradlavější tuhé mýdlo, no fuj. Takže jsem do něj jen jednou rýpla prstem, a teď už jsem se definitivně rozhodla jej hodit do koše!
4. AVON BEZOPLACHOVÁ PÉČE S MAROCKÝM ARGANOVÝM OLEJEM
S tímhle přípravkem jsem byla spokojená, akorát mi moc dlouho nevydržel, protože na moje extra šíleně dlouhý vlasy jsem na jedno použití vyplácala docela dost. Když tento produkt člověk sežene ve slevě, tak to ještě za něco stojí, ale za plnou pálku bych si ho určitě nekoupila, to radši investuji do nějaké větší péče v drogérii. Ale jinak jsem tuto péči používala ráda :-)
5. NIVEA VISAGE VÝŽIVNÁ MEDOVÁ MASKA
Tuhle masku jsem dostala od kamarádky k narozeninám, byla určena na suchou pleť - ale musím říct, že mě osobně opravdu sedla. Přes zimu občas trpívám na sušší pleť, takže jsem jí hnedka k tomu využila a maska mi opravdu úžasně sedla. Navíc příjemně voní. Za mě ano, ano :-)
6. VZORKY
A v poslední řadě tu mám zas nějaké vzorky z Ladyboxu, jako tomu bývá snad v každém spotřebováno. První tu mám REGENERAČNÍ PROMAŠŤUJÍCÍ TĚLOVÉ MLÉKO OD MIXA - musím říct, že krémy na tělo od Mixy jsou opravdu dobré, no tak se ke mě třeba někdy dostane plné balení.
PALMER´S CBF WITH VITAMIN E - no co dodat víc, než že tu vzorky nebo mini cestovní balení od Palmer´s hodnotím skoro každý měsíc, takže k tomu napíšu to jako vždycky: Mě krémy od Palmer´s sedí, protože dobře promašťují a hydratují pleť. 

7 komentářů:

  1. tu masku od nivei musím zkusit! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Jee, no mě to Reniu strašně vonělo :D

    OdpovědětVymazat
  3. Nivea krém bych si chtěla pořídit :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Sprchové gely od Fa jsou super. Na kůži mi vydrží krásně vonět a to miluju :)

    OdpovědětVymazat
  5. Sprcháče od Fa mi nevadí, ale měla jsem Stejný obal jako ty ale byl myslím že s olivami. A to mi totálně smrdělo... Nivea krémy mám ráda:) Právě mám Tělové mléko Nivea Pure and Natural a jsem naprosto spokojená, hlavně ta vůně <3

    OdpovědětVymazat
  6. Gely Fa mám docela ráda a zrovna přemýšlím o nějakém tělovém mléku, které bude i trochu zpevnovat (alespon pro dobrý pocit), tohle od Nivey vypadá dobře.

    http://sugar--spice--nice.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Medová maska od Nivey je i má oblíbená :-)

    OdpovědětVymazat