úterý 25. února 2014

LADYBOX ~ ÚNOR 2014

Konečně jsem se dočkala a mám tu druhou krabičku ze svého předplatného. Tentokrát je krabička tématicky udělaná do romantického duchu k Valentýnu, a musím říct, že dle mého názoru se jim to velmi povedlo. Krabička je tento měsíc světlounce růžová, uvnitř jsou pouze LB kvítka, takže je po nějaké době taková "obyčejnější"
Úvodní dopis je také tématicky udělaný a já ho musím pochválit, mě se líbí. Zajímavá mi přijdou hlavně ta malá srdíčka na každém okénku, kde jsou vypsané produkty. Písmo se dá přečíst - což konečně můžu jednou napsat do plusu (jelikož mi většinou přijde, že jde bílé písmo na takovém podkladu blbě přečíst). No, ale teď už se pojďme podívat na produkty :-)

NevO Dead Sea SPA Krém na ruce a tělo Frech Vanilla - plné balení (240 ml), cena v obchodě: 350,-
Na produkt z Mrtvého moře jsem byla extra zvědavá, a tělový krém mě velmi potěšil, protože u mě určitě najde uplatnění. Navíc mi mi hrozně líbí to balení, nevím proč - ale designově je fakt suprové. Krém navíc zajímavě voní.. hmm :-) Super, tímhle produktem mi udělali radost.

LilyLolo Kompaktní oční stíny - plné balení (1,5 g a 1,5 g), cena v obchodě: 340,-
Koukám, že tento produkt byl personalizovaný - já v krabičce našla oční stíny v odstínu Chic Nude - sami vidíte na fotce, že se jedná opět o duo hnědých stínů. Super, aspoň využiju. Stíny vypadají moc krásně. A opět, velice se mi líbí designově ta šedá papírová krabička.

Paese Lesk na rty - plné balení (6,5 ml), cena v obchodě: 70,-
Já v krabičce našla odstín 509, tedy čistě průhledný lesk - což je taková jediná věc, která mě v krabičce trochu mrzí, radši bych lesk mírně zabarvený do růžova nebo tak, ale jako zas si nestěžuju. I průhledný lesk u mě najde využití. Navíc má super výdrž, už jsem testovala hned ráno, jak mi krabička přišla, a ještě pořád ho mám na rtech (ale teda nic jsem mezitím nepila ani nejedla).


Jordana Diamantová výživa - plné balení (15 ml), cena v obchodě: 49,-
Už několikrát jsem se tu zmiňovala, že nehtová kosmetika není moc pro mě, ale normálně musím říct, že tento produkt mi udělal celkem radost. Výživa na nehty podle mě vůbec nic nezkazí, navíc je lak průhledný, takže to na mých nehtech nebude vypadat špatně. Super!

Dr. Hauschka Sprchový balzám Levandule Santal - vzorek (10 ml), cena za 10 ml: 14,-
Ještě jsem žádný produkt od této značky nevyzkoušela, takže to pro mě bude taková premiéra a jsem na to moc zvědavá. Podle popisu mě produkt velmi zaujal, ale uvidíme, až vyzkouším na sobě :) 

Arabské parfémy - vzorkový balíček
Vzorky vůní jsem snad nikdy v LB nenašla, a to že už nějakou krabičku doma mám. Jestli to tam někdy bylo, tak jsem to zrovna ani nezaznamenala. Musím říct, že naštěstí se mi LB opět strefil jakž takž do vkusu, vůně vůbec nejsou špatné, takže vzorky u mě určitě nezůstanou dlouho.
Bonus: NevO ořezávač nehtové kůžičky
Navíc jsem v krabičce objevila tento ořezávač, což je takový milý bonus navíc. 

Shrnutí: Musím říct, že když srovnám poslední tři LB, tak tento mi udělal opravdu největší radost. Produkty jsou fakt hezky vybrané, líbí se mi vše, co jsem v krabičce našla. Cena boxu je opravdu pěkná, kdybyste si produkty kupovali zvlášť bez nějaké akce, zaplatili byste totiž 823,- a to v boxíku jsou navíc ještě vzorečky a ořezávač nehtové kůžičky.

12 komentářů:

  1. Docela zajimavy obsah, rozhodne za posledni dobu :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Obědnala jsem poprvé s jsem nadšená.Akorád mě zamrzelo že u mého boxíku pozapoměli uvítací dopis ;( Tak sna příště ;)

    OdpovědětVymazat
  3. značku NevO Dead Sea Spa mám moc ráda, tenhle krém vypadá zajímavě! :)
    pěkný obsah LadyBoxu :)

    OdpovědětVymazat
  4. Můj chudák boxík zatím čeká, až přijdu z práce. Těším se ale na NevO a jsem zvědavá na svůj odstín stínů Lily Lolo. DR. Hauschka trochu zklamání, čekala jsem spíš něco na pleť. A u toho lesku doufám, že budu mít barevnou variantu :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/02/giveaway-insta-post-2.html

    OdpovědětVymazat
  5. Ou super! Ty stíny jsou božíí :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Popravě mě box ničím nezaujal. Tradičně LB naláká na určitý jakoby hlavní produkt, v tomto případě Dr. Hauska a pak tam dají pouze vzorek, nevím ale byla bych zklamaná. Jsem ráda, že už nějakou dobu box neobjednávám.

    Radu - UltimateChic

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. O tom jsem se dneska bavila s kamarádkou :D že udělají šílenou reklamu na Dr. Hauschka a pak tam je takový pidi vzoreček, ale tak je fakt, že mě to je celkem fuk :) Mě osobně věci vyhovují, takže si určitě nestěžuju :)

      Vymazat
  7. Musím říct, že vzhled boxu je úžasný a produkty taky nejsou nejhorší :)

    OdpovědětVymazat
  8. Objednávala jsem poprvé a jsem nadšená.U toho lesku jsem to měla stejně,taky průhledný.Ale nevadi,ten se taky hodí:)

    OdpovědětVymazat
  9. Tak musím říct, že tedy po dlouhé době mě box docela uchvátil. A vzorek vůně už byl, teda ještě v původním Senzaboxu, byl tam nádherný pivoňkový mini parfémek, mám jej doteď, šetřím si jej. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo aha, tak to já Senzabox nikdy neměla - už předtím jsem si objednala jen LB, a když už jsem konečně chtěla Senzabox, tak jsem zjistila, že se spojil s LB :D ha!

      Vymazat
  10. pěkné produkty!
    http://of-goldbook.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat