středa 15. ledna 2014

VÝPRODEJ ESSENCE ~ LEDEN 2014

Abych se přiznala, mockrát se mi na výprodej značek Essence nebo Catrice narazit nepodařilo. Už sice vím, že jeden výprodej bývá v lednu a druhý někdy srpen/září (ten letní nestihnu nikdy, protože prostě nevím, kdy přesně je :D), ale na ten lednový jsem teď už po dvakrát měla celkem štěstí. Na ten letošní určitě, protože ten jsem zastihla v plném proudu, kdy ještě bylo jakž takž z čeho vybírat - nejhorší je, že člověk neví, kdy je má očekávat. I když jsem dokonce psala přímo na Rossmann drogérii, bylo mi sděleno, že z důvodu konkurence mi tyto informace nemohou sdělit. No, nevadí.

Takže, co jsem stihla za krásných 29,90,- koupit?
• Sun club matující bronzový pudr - ve stojanu jsem čapla odstín pro blondýnky 01 Natural, protože ten pro brunetky se mi zdál teda docela dost tmavý. Pudr má vykouzlit přirozený opálený efekt a zároveň pleť zmatňovat, tak bych nerada vypadala jako pomeranč. Každopádně uvidíme, s tímto produktem nemám ještě žádné zkušenosti, tak snad nebudu této koupi litovat.

• Oční stín metal glam 06 Miss tangerine - když teď koukám přímo na oficiální stránky essence.eu - tento odstín tam vypadá jak oranžáda. Ve skutečnosti je to krásný zlato-oranžový odstín se třpytky, takže jsem opravdu zvědavá. Zítra budu testovat.

• Sun club paletka očních stínů glamour-to-go 02 Longbeach - z tohohle úlovku mám fakt radost, jelikož odstíny těch stínů jsou přímo úžasný! Doufám, že se s nimi bude dobře pracovat a budou mít nějakou výdrž. Ach, mám radost ♥

• Gelová barva na rty 04 Pink exposed - abych se přiznala, ačkoliv kroužím kolem stojanu Essence pokaždé, když jdu do drogérie, nikdy jsem si těchto výrobků nevšimla. Takže jsem si ho vzala na zkoušku. Tak uvidíme.

Taky jste něco ukořistili? 

11 komentářů:

  1. Nějaké líčení s těmi stíny by jsi mohla vytvořit :D :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Všechny věci jsou za těch 30 korun super, ta paletka se mi líbí nejvíc. Já jsem ještě na žádné takovéhle slevy nestihla narazit, což mě fakt mrzí, když vidím jaký fajn věci se dají pořídit

    OdpovědětVymazat
  3. Tu paletku mám a pravda, jsem s ni spokojena :) ale slevy moc nenachází :D :/

    OdpovědětVymazat
  4. Nad tou tvářenkou jsem taky přemýšlela, viděla jsem to včera, a polapila hned řasenku a je teda fakt super, to bych vůbec nečekala :-)

    Pokud chceš, právě u mě začala GA, budu ráda, když se připojíš :-)

    OdpovědětVymazat
  5. To je normálně v drogérii výprodej? Dostanu se tam až v sobotu, tak snad stále bude.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, opravdu normálně v drogerii, bývá to pravidelně každý půlrok :) Zbavují se sortimentu, který nejde na odbyt. Takže se dají fakt sehnat super věci - třeba by tě normálně ani nenapadlo si to koupit (jako mě) ale když ti to nabízejí za 29,90 :D proč ne?? V sobotu uvidíš - já byla dnes a myslím si, že v DM ty slevy začaly dřív, protože tam už to bylo celkem vybraný - stojany v Rossmanovi byly ještě celkem plný :)

      Vymazat
    2. No prave, za 30kc si klidne poridim dalsi zbytecnosti:D Mrknu hlavne do Rossmana, u nas maji dva stojany, tak snad taky neco ulovim:)

      Vymazat
    3. Určitě, v Rossmanovi toho mají víc - u nás mají taky dva stojany :) Ale zas třeba nechápu, že v DM měli ten bronzový pudr a v Rossmanovi ho vůbec nevyprodávali :D

      Vymazat
    4. DM a Rossman jsou konkurenční drogérky, takže se v sortimentu těchto značek liší, hlavně co se týče limitek. Třeba u nás v Ros. mají kolekce Ice Ice Baby a v DM zase kolekce Superheroes. :)

      Vymazat
  6. To jsou krásný ceny!!! :) Největší radost bych měla asi z paletky, za 30Kč no neber to! :D doufám, že taky výprodej stihnu, i když štěstí na něj teda nemám :/

    OdpovědětVymazat
  7. Tak jsem taky neodolala a u mě je též článek! Pořídila jsem si taky ty tinty, dva a jsou božské!!! :)

    OdpovědětVymazat