čtvrtek 5. prosince 2013

SPOTŘEBOVÁNO ~ LISTOPAD 2013

S menším zpožděním jsem si pro vás konečně připravila článek do rubriky spotřebováno. Tak se pojďte podívat, co jsem vypotřebovala v listopadu, a co vám mohu doporučit a co zas tak ne :-)
1. AVON VANILKOVÝ TĚLOVÝ PEELING
Musím říct, že peeling používám tak jednou do týdne - pouze na tělo (ten na pleť zas popravdě ani moc nevyhledávám), kdy si tedy promasíruju stehna a paže. Tento peeling jsem měla hodně v oblibě, jelikož jeho zrníčka nebyly tak drsná a velká, takže tento peeling pokožku vůbec nedráždil, naopak pak byla krásně hladká, prokrvená. Navíc neskutečně krásně voněl. Už jsem se tu zmiňovala několikrát, že vůně vanilky je jedna z mých nej :-) Za mě tento peeling určitě ano, až se ke mě zas někdy dostane katalog od Avonu, tak si ho zas objednám.
2. DERMACOL AROMA RITUAL TĚLOVÉ MLÉKO S VŮNÍ MELOUNU
Tenhle krémík jsem měla stejně jako sprchový gel, který jsem vypotřebovala minulý měsíc, velmi ráda. Sice nebyl vyloženě hydratační, ale zas se jinak hezky vstřebával a příjemně voněl, takže určitě bych se nezlobila, kdyby třeba Ježíšek nadělil, ale až třeba za rok, jelikož jsem teď novou sadu od Dermacolu s vůní limetky a hroznů dostala od přítele k svátku.
3. GARNIER DEODORANT 
Tento deodorant určitě nebyl špatný, hezky i voněl - ale musím rovnou říct, že zas tak extra nechránil vůči potu. Musím říct, že Rexona a Dove jsou o něco účinější, co se týče ochrany před pocením. Ale jak říkám, špatný nebyl - pokud ho chytnu zas někdy ve slevě, tak si ho třeba i zas pořídím.
4. ESSENCE LESK NA RTY
Tenhle lesk na rty od Essence jsem měla hodně ráda, chytla jsem ho tenkrát ve slevě - myslím, že to bylo zrovna při tom každoročním půlročním výprodeji, kde stahují určité výrobky z trhu a nahrazují je jinými. Hezky voněl, na rtech vydržel né zas tak dlouho - ale zas do té doby, než se člověk třeba napil, najedl nebo něco :) Jo, měla jsem ho fakt ráda.
5. PALMER´S CBF LOTION
Když jsem tento produkt viděla poprvé (předtím jsem o něj jen slyšela, ale nevěnovala mu sebemenší pozornost) v zářijovém boxu, trochu jsem si říkala, jak to může být vychvalovaný produkt, když to je obyčejná navoněná vazelína - ale je fakt, že když si na to trochu člověk zvykl, tak jsem s tímto produktem byla spokojená. Na mojí suchou kůži na nohách a pažích to bylo fajn - krásně hydratoval, vstřebával se.. takže jsem přemýšlím i nad plným balením.
6. VZORKY
PALMER´S CBF ZPEVŇUJÍCÍ - co k tomu víc říct, zase se jednalo o vzorek, ale o tomto produktu bych třeba uvažovala v těhotenství nebo třeba až v dalších letech, kdy ta kůže už opravdu bude chtít zpevnit - páč jak jsem psala u toho Palmer´s předtím, na hydrataci jsou produkty této značky fajn a hydratace je pro zdravou pleť potřebná.
DERMACOL BB KRÉM - tento vzorek jsem dostala k nákupu na e-shopu, a musím říct, že kdyby byl trochu světlejší, tak by byl fakt super, přemýšlím, že si pořídím plné balení - ale asi až na léto.
DERMACOL LIFT&MATT KRÉM - stejně jako BB krém vzorek, jsem tento krém dostala k objednávce na e-shopu - co jsem četla, měl by být spíš pro starší ženy - na vrásky, takže určitě neplánuji pro svou pleť momentálně zakupovat tento krém, ale jinak musím říct, že byl fajn - třeba pro maminku by to byl super dárek.

11 komentářů:

  1. tiež som dostala presne tie isté vzorky k nákupu z e-shopu už dávnejšie a to BB-čko mi ceľlom sadlo... premýšľam, že aj ja spravím článok o spotrebovaných produktoch, lebo sa mi ich doma nakopilo akosi moc :)

    OdpovědětVymazat
  2. tyhle tělová mléka od Dermacolu mám moc ráda :)

    OdpovědětVymazat
  3. Musím říct že ten deodorant od Garnieru bych si už nikdy nekoupila a v poslední době mě zklamala i Rexona i Fa. Oblíbila jsem si teď deodoranty od Adidasu. Nešmouhujou, hezky voní a cítím tu příjemnou vůni i dlouho poté a v zimě se zrovna nepotím, takže funkčnost ověřím nejspíš až v létě, nicméně mu budu chvilku věrná. :) A Dove deodoranty jsou taky fajn...

    Se zbytkem tvých produktů zkušenosti nemám. :)
    www.thechangeofmissy.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No tak FA, tomu rozumím.. a víš co je na tom vtip? Že v Německu stojí tenhle deodorant 20,- a tady si za to účtujou, jak za nějaký kvalitní deodorant a přitom to v podpaží voní asi tak 10 minut celkově :D Výdrž se pak rovná nule.
      Rexona je podle mě výborná - ale mám ozkoušenou jen tu fialovou (s vůní fialek - ta má velmi dobrou výdrž) a okurková DOVE je moje topka :)

      Vymazat
  4. Me to Palmer's neskutecne vadilo.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě na tom absolutně iritovalo to balení - jako prostě ještě jsem tam měla dost krému ale prostě už to nešlo vůbec z toho vydolovat - jsem s tím mávala doma jak blázen, abych to z toho dostala :/ To bych jako nějako poštelovala - jinak jako celkově nic moc, ale na mou kůži to jinak působilo moc dobře - takže ostatní chyby překouknu.

      Vymazat
  5. Mám moc ráda deodoranty od Garnieru, tak krásně voní !

    http://nicolexs.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Tak jako zkoušela jsem ten BB cream taky byl pro mě skvělý :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. Zaujal mě to tělové mléko :)

    OdpovědětVymazat