sobota 7. prosince 2013

NEW IN ~ DERMACOL, FA, REXONA, DOVE

Tyto kosmetické produkty, až tedy na deodorant od Rexony, jste mohli vidět v mém článku s dárky, které jsem dostala k svátku. Má rodina a můj přítel vědí, jaké věci mi vždy udělají radost, takže kosmetika je u mě určitě vítaná. Když k tomu přidají ještě víno,nebo jak udělal můj přítel - že mi koupil mix popcornů, tak jsem v sedmém nebi. Každý má nějaké své závislosti, a tohle jsou ty moje! :-)
Sprchový gel a sprchový krém od FA jsem dostala od taťky, trochu jsem se tomu divila, jelikož můj taťka snad nikdy dárky nekupuje, vždycky to totiž nechává na mamce. Tak jsem za ní po tom šla, protože mě to vrtalo hlavou, ale fakt je kupoval on. Musím ho tedy pochválit, protože mi vybral Fáčka, která opravdu nádherně voní. Hlavně tedy ten sprchový gel (ten průhledný - s oranžovým obsahem).
Sadu od Dermacolu jsem dostala od přítele. Trochu jsem se musela smát, jelikož jsem dopotřebovala tu melounovou sadu (sprchový gel jste mohli vidět v říjnovém spotřebováno, krém v listopadovém, který jsem zveřejňovala předevčírem) a říkala jsem si, jaká je to škoda, a tak jsem si nějak myslela, že k tomu ponouknu mamku, aby mi koupila nějakou další k Vánocům.. no, ale ani jsem nemusela. Tahle sada obsahovala dohromady tři produkty - tělový krém, sprchový gel a krém na ruce. Vůně je taková dost zajímavá - kombinace limetky a hroznů. 
Deodorant od Rexony jsem si koupila sama, už před nějakou dobou, když jsem byla nakupovat vánoční dárky u nás ve městě, protože jsem narazila v Tescu na slevu. Já si vždycky raději kupuju deodoranty do zásoby, hlavně mám takový zvyk, že si každý deodorant určuji na něco jiného - takže obvykle používám minimálně dva deodoranty naráz.
Deodorant od Dove jsem dostala od maminky, protože ta zas ví, co používám nejraději. Tenhle deodorant už je nějakou dobu moje topka a nedám na něj vůbec dopustit. Ze všech zatím testovaných deodorantů na mě tento voní nejdéle, a nejdéle taky zabraňuje pocení. Navíc má příjemnou lehkou okurkovou vůni.

8 komentářů:

  1. Za ten Dermacol a Fa bych se také vůbec nezlobila :)

    OdpovědětVymazat
  2. Máš teda hodného přítele :))) Ten deoš od Dove si musím znova pořídit, počkám na slevu :D

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Dermacol má všechny tyhle Aroma Rituál super :-). A ten děl Době mi taky hodně vyhovuje :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Dermacol má tuhle řadu sprcháčů & tělových krémů naprosto nejlepší! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Co se týče deodorantů tak Dove je super, oproti tomu Rexona mi nikdy nevyhovovala. Za sebe můžu doporučit deodoranty od Dolivy, ty jsou super:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za komentář, aspoň se i ostatní čtenářky dozví, že co sedí jednomu člověku nemusí sedět zas druhému.
      Jinak děkuji za doporučení, podívám se po nich :)

      Vymazat
  6. Děkuju za tip na sprchové gely, ani jsem nevěděla, že je Dermacol dělá.
    A máš skvělý obrázek v nadpisu blogu!

    OdpovědětVymazat