středa 18. prosince 2013

LADYBOX ~ PROSINEC 2013

Po měsíční pauze jsem tu opět s Ladyboxem, musela jsem si ho objednat, protože jsem byla neskutečně zvědavá, co si pro nás LB připaví na Vánoce. Tak se pojďte podívat, jestli to za to stálo nebo ne :-)

(Pokud si LB chcete nechat jako překvapení na Vánoce, tak na tento článek neklikejte)


V první řadě musím pochválit krabičku, kterou teda opravdu poslední měsíce mívají vyšperkovanou. Typické růžové barvy (nebo typické černé barvy) vystřídala červená barvička s Vánočním motivem - což teda chválím. Dokonce i drťánky sladili do vánočních barev - tentokrát je vystýlka v krabičce zelená. Stejně kombinovaný (tedy červeno-zelený) je úvodní dopis, který je, jak jinak, než na kartičce - stejně jako tomu bylo posledních několik měsíců.
Box byl tento měsíc tedy dost napěchovaný, takže jsem se už nemohla dočkat, co všechno tam najdu. Jak můžete vidět na fotce, box tento měsíc doslova překypoval vzorečky.
Co všechno jsem našla v krabičce?

Ziaja Osvěžující sprchový gel Limeta-Citrus - plné balení (270 ml), cena: ??? (normální cena sprchových gelů od Ziaja 500 ml se pohybuje kolem 80,-)
Sprchový gel od Ziaja mě celkem potěšil, jelikož produkty od Ziaji mám moc ráda - konkrétně tedy okurkovou řadu. Navíc tento produkt je z limitované edice, takže není volně prodejný. Jedná se tedy o sprchový gel s vůní citrusů - mě osobně tedy voní, navíc jsem ho zkoušela teď na ruce a příjemně chladí - takže mytí s tímto produktem bude zajímavé. Už se těším, až vyzkouším.

Cosm´etika Oční stíny Ladybox Vánoce - plné balení (3g), cena: 189,-
Opět jsem nadšená - ačkoliv očních stínů už mám opravdu dost, žádné 100% přírodní oční stíny s minerálními pigmenty asi nemám. Navíc tento produkt byl personalizovaný - a ke mě se naštěstí opět dostal světle hnědý stín, který u mě má opravdu největší spotřebu. Takže, já jsem nadšená :-)

Ladybox štětec na oční stíny - plné balení, cena: 99,- (zakoupíte na ladybox.cz)
Tady musím dodat, že doopravdy doufám, že se štětce od LB objeví i v nějakých dalších krabičkách. Tento štětec na oční stíny je opravdu fantastický. Sladěný do růžové barvičky v pouzdýrku - no co víc na to říct, než že je opravdu rozkošný. Musím LB velmi pochválit za opravdu příjemnou změnu v boxu. Štetinky jsou opravdu parádní a vypadá opravdu kvalitně. Šteteček se stal mým top prosincového boxu.

Jordana Texturovací lak na nehty - plné balení (15 ml), cena: 60,-
Tento produkt je na oko opravdu velmi pěkný, fialová barvička je fakt parádní, ale bohužel tento produkt pravděpodobně neužiju. Nelakuji si nehty - jen občas na nohách. Je škoda, že tento produkt také nebyl personalizovaný, třeba by se ke mě dostala jiná věc, kterou bych užila víc - ale tentokrát to jinak nešlo. Nedá se nic dělat. 

Anatomicals Hand Sanitizer - plné balení (60 ml), cena: 129,-
Z tohoto produktu jsem opravdu překvapená - bude totiž v prodeji až od začátku nového roku. Dezinfekční gely tu a tam používám - navíc tenhle je ve formě pěny, což je příjemná změna. Navíc značku Anatomicals jsem chtěla dlouho vyzkoušet. Možná bych preferovala i jiný produkt od této značky, ale na dezinfekční gel si nemohu stěžovat. 

Racio, Biscuitos lesní ovoce - plné balení (43g), cena: 10,-
Jak už jsem se zmiňovala jednou, mě osobně jídlo nebo třeba vzorečky kávy, apod., v boxech nevadí. Naopak je to příjemná změna - pokud se ke mě dostane něco, co jsem ještě neochutnala - což je i v případě těchto sušenek, navíc vypadají opravdu lákavě. Ale dát je zrovna do Vánočního boxu.. no nevím. Ale jinak nemám výtku.

Palmer´s For Dry Ashy Skin - cestovní balení (50ml), cena: 35,- (za 50 ml), 175,- (za 250 ml)
Výrobky od Palmer´s mě osobně sedí - ba přímo lahodí mé kůži na nohách i rukou. Tam jí mám dost suchou, a tyhle krémy jsou na to jak dělané. Takže já určitě nejsem proti, když je objevím ve svém boxu - ale taky bych uvítala i nějakou novinku.

Natura Siberica Extra-Firming Hand cream & Facial mask - vzorečky
Opět přírodní kosmetika - tentokrát ze Sibiře. Tak to jsem opravdu zvědavá jaká bude :)

Mixa Regenerační promašťující tělové mléko & 24 h vyživující krém proti vysušování pleti - vzorečky
S Mixou jsem měla již tu čest v jednom z boxů, ale vyměnila jsem jí za set na obočí, jelikož na obličeji mám pleť smíšenou. Tentokrát se mi tyto vzorky hodí (teď mluvím tedy hlavně o tom na obličej) - protože přes zimu se mi pleť vysušuje i na obličeji. Takže na zimu super vzorek!

Palmer´s - vzorky
Tak aby toho Palmer´s nebylo málo, tak ještě v boxu můžete najít dva vzorky krémů - jeden Po těhotenství nebo ztrátě váhy, a druhý s vitamínem E pro suchou kůži.
Shrnutí: Já jsem s Vánočním boxem celkem spokojená, je fakt, že jsem čekala trochu jinak volené produkty do boxu, který si hodně slečen/dam chce dát pod stromek - ale i přesto jsem jinak s výběrem produktů spokojená. Štětec mi udělal fakt největší radost (i když štětců na oči mám doma hodně). S určováním ceny to bude tento měsíc obtížnější, takže sečtu jen ceny, které znám. Výsledná cena za oční stíny, štěteček na oči, lak na nehty, Anatomicals, sušenku a Palmer´s cestovní balení je 522,- 

18 komentářů:

  1. skvělý obsah, tenhle měsíc se LB opravdu povedl! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já mám pocit, že obsah boxu je každým měsícem horší a horší, objednávala jsem každý měsíc po celý rok, letos v říjnu jsem s tím sekla a jsem ráda. Z této krabičky by mě potěšil jen sprcháč a štětec. Ladybox by se možná měl trošku vzpamatovat, do teď s láskou vzpomínám na nabouchané Senzaboxy.. :(

    thechangeofmissy.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je fakt, že pro mě top boxy byly v září a říjnu :) Já si předtím zas moc neobjednávala - jenom listopad 2012 a pak až od roku 2013 - červen, srpen, září, říjen - a teď prosinec. A senzabox jsem bohužel nevyzkoušela ani jeden :/

      Vymazat
    2. Ten byl parádní a nebyla jsem zklamaná ani jednou, každopádně od sloučení to šlo pěkně do kytek... líbila se mi snad akorát MUA verze, od toho června... :( Doufám, že se tady objeví něco dalšího, co LB natrhne zadek ! :D

      Vymazat
    3. Tak to mě mrzí,že ti to nesedí :/ No jo no, já s tím třeba problémy nemám - já vyplácám skoro všechno, pokud to není lak na nehty :D

      Vymazat
    4. Laky mě taky iritujou... :D Jinak jako já taky, to zas jo, ale prostě... nejsu nadšená a to mě štve. :D

      Vymazat
  3. Co si budeme povídat mohlo to být lepší! :))

    http://style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jak jsem psala, na Vánoce bych možná volila trochu jiné produkty :)) Ale jinak jsem spokojená, jsou fajn.

      Vymazat
  4. Neni špatnej, nakonec jsem za něj docela ráda. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Achjo, teď lituji, že jsem ho tenhle měsíc neobjednala :-D Mně se na něm líbí tentokrát všechno :-) Jako mohl být obsah víc vánoční, ale jak říkám, hodilo by se mi to i tak :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, obsah by mohl být trochu vhodnější na Vánoce, ale jinak není špatný :) Taky jsem spokojená, využiju vše - až na lak no :/

      Vymazat
  6. Nikdo se moc nezmiňuje o magnetických pouzdrech k těm stínům. Jsem snad jediná, kdo takové nemá? :-)) Mohl by mi někdo, prosím :-), doporučit takovou paletku? Aby nezáleželo na velikosti těch stínů a mohla si je tam našupat jak budu potřebovat? Díky moc :-)...

    http://petulkapise.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Holky, já tu magnetickou paletku nemám - a jen z jednoho důvodu. Z LB mám totiž jen dva magnetické jednotlivé stíny, a příjde mi zbytečné si to kupovat - jinak zatím mám paletku od Avonu, Sephory, atd.. takže třeba na tu magnetickou jednou taky konečně dojde :-)

      Vymazat
  7. Já jsem si ho taky koupila a trošku mě zklamal. Čekala jsem víc od VÁNOČNÍHO balíčku. Alespoň jeden krém s nějakou Vánoční vůní nebo víc plných balení by mě neurazilo. Kdybych mohla, tak vrátím čas, krabička je ale hezká. Koupila jsem si totiž i Listopadový Ladybox a tam byla stejná, jen s jiným motivem a v oranžové barvě. ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Listopadový box jsem ráda, že jsem si neobjednala - nic v něm mě nevyvedlo z míry.. hromada věcí, které nepoužívám..
      Každopádně, tohle mě na té prosincové mrzí - taky jsem čekala něco, co podtrhne vánoční atmosféru.. ale bohužel. Jinak celkově box není špatný, ale složení se spíš hodí na nějaký jarní měsíc.. tak bych to hodnotila já.

      Vymazat