pondělí 16. prosince 2013

AMISU ~ TOP S PEŘÍČKY [VOTOČVOHOZ]

Po tomhle topu jsem na votoč vohoz pokukovala už dlouho, protože se mi hrozně líbil - ale já prostě nerada kupuju oblečení na internetu, když nemám možnost si ozkoušet, jestli mi opravdu sedí, jak si představuji. Natož na votoč vohoz, kdy si člověk nikdy není jistý, co mu vlastně vůbec příjde. Ale uživatelka, která nabízela tento top je na votoč vohoz celkem dost známá a má i hodně moc kladných hodnocení - tak jsem si řekla, že si ho prostě koupím.
K mému štěstí mi sedí opravdu výborně - někdy mám obavy, aby mi věci opravdu sedly, protože i moje velikosti jsou rozdílné, každý výrobce si to šije nějak podle sebe bych řekla. Normálně nosívám velikost S/M - v závislosti jak je to úzké přes hrudník. Ale tenhle top vypadal dost volně, tak jsem si říkala, že by snad neměl být problém. A naštěstí opravdu ne. 
Top mě zaujal hlavně svým peříčkovým vzorem v pěkně kombinovaných barvách - a navíc se mi líbí i ten zip vzadu :-) Musím se přiznat, že jsem úplně zapomněla napsat o tomhle úlovku článek - protože už ho tak měsíc mám doma (né-li déle). Takže jsem si ho už párkrát vzala na sebe, teď ale si s ním zase dávám pauzičku, protože je z takového lehkého, lesklého, chladivého materiálu, který se spíš hodí na teplejší počasí. Takže už se nemůžu dočkat, až bude po zimě a já ho zas vytáhnu :-)
Nejsem ji už přesně jistá, ale zakoupila jsem ho za cca 130,- i s doporučeným poštovným :-)

4 komentáře:

  1. Odpovědi
    1. Viiď :)) To byla prostě láska na první pohled .. :D

      Vymazat
  2. tak to je moc dobře že jsi si ho koupila :) je pěkné :))*

    OdpovědětVymazat
  3. No téééda je nádherný :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat