sobota 21. prosince 2013

21.12.2013 ~ I WAS BORN 20 YEARS AGO

Jak už nadpis napovídá, dnes slavím své 20. narozeniny. Nemohu uvěřit, že už jsem se zbavila u svého věku toho zakončení -NÁCT. Musím říct, že mi to celkem bude chybět :D
Včera jsem měla oslavu s kamarády, takže jsem dostala hromady krásných dárečků. Hrozně jsem se těšila, že mě přítel doveze i přiveze domů, takže si budu moc dát nějaký ten koktejl. Většinou totiž na akce do města jezdím autem, protože se pak nemám jak dostat domů, a neustále přespávat po kamarádkách se mi taky nechce - takže se spokojím s nealko nebo nealko koktejly. Musím říct, že oslava se vydařila přesně podle mých představ - akorát mě dneska trochu bolí hlava :)

Taky mě čeká ještě oslava doma - takže jsem zvědavá, co si pro mě moji drazí rodiče připravili (už vím, že se pro mě chystá pohár - mňam, mňam, ten já můžu). Babička mi už včera darovala krásnou květinu, čokoládu a nějakou tu kačku. Od přítele jsem pak dostala nádherné spodní prádlo (ale jakože fakt krásné). Nu, třeba si pro vás pak připravím nějaký random fotek z oslavy a tak :-)

9 komentářů:

  1. Přeju všechno nejlepší dvacítko :)

    OdpovědětVymazat
  2. No téda, vítej do klubu cetek, věř že je to ještě lepší než náctka! Přeju ti všechno krásné, hodně zdravíčka, lásky a skvělých zážitků! ♥ Na random fotek se těším!

    thechangeofmissy.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  3. Jo tak spodní prádlo jo ? :D mmm :D :D Přítel ví jak na tebe, že? :D

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Taky se přidávám a přeji všechno nejlepší : )

    OdpovědětVymazat
  5. jé, 20 je boží věk! všechno nejlepší!!! :)

    OdpovědětVymazat
  6. Já jsem slavila 15.12. Je to fakt zvláštní slavit narozeniny a pár dní na to Vánoce. A ke všemu i můj malej (tj syn) má narozeniny 2.12. :)

    OdpovědětVymazat