pondělí 4. listopadu 2013

FILM TIP ~ NOVEMBER 2013


1. POT A KREV
Na tenhle film jsem šla s přítelem hlavně kvůli tomu, že ho chtěl vidět on. Já abych se přiznala, raději vyhledávám jiný typ filmů, ale zas jsem si řekla, co bych pro něj neudělala, a ke všemu člověk by měl taky vidět něco jiného, než pořád omílat to jedno dokola. Film byl natočený podle skutečné události. Co se filmu týče se musím přiznat, že jsem z toho byla rozhozená. Jasná ukázka toho, co z lidí dokáže udělat chtivost po penězích. Na zamyšlení určitě dobrý.


2. ŠMOULOVÉ 2
Na tenhle film jsem chtěla jít zase já, protože mám v sobě ta krásná dětská léta, kdy mi naši nahrávali tyhle modrý potvůrky na video a já se na ně pak koukala pořád dokola (hlavně, když jsem byla nemocná doma). Za mě šmoulíci jo a jo, já je prostě miluju (srdcová záležitost).


3. NÁDHERNÉ BYTOSTI
Miluju filmy a seriály, kde se vyskytují nějaké nadpřirozené bytosti. Ať už se jedná o nějaké upíry, vlkodlaky, čarodějnice, či něco na ten způsob, takže mě osobně se třeba tento film celkem líbil. Zajímavá tématika, ačkoliv v některých momentech se mi zdálo, že by to mohli vymyslet líp.. ale nestěžuju si, zajímavé to bylo.


4. NÁHRADNÍ PLÁN
Když jsem projížděla filmy, na které bych se chtěla podívat, padl mi do oka tenhle francouzský film, jehož děj se odehrává na Korsice. Už jenom kvůli tomu jsem si to tedy pustila, ale musím říct, že horší film jsem dlouho neviděla. Děj neskutečně stupidní, hlavnímu hrdinovi mělo být podle popisu 35 a choval se (a mluvil) jako by zrovna nastoupil do mateřské školky. Jeho chování mě prudilo celý film, navíc většina děje se odehrává v autě, kdy spolu On a Ona žvaní o totálně nesmyslných věcech. Celý závěr filmu končí tématem o sexu. a útěkem hlavní hrdinky, která si to, jak jinak, rozmyslí nakonec. No prostě film absolutně nesmyslný, nechápu, jak to mohl vůbec někdo natočit. Jediné plus dávám tomu, že aspoň to prostředí, kde se to natáčelo bylo pěkné.


5. BEZPEČNÝ PŘÍSTAV
Pro tenhle film jsem se rozhodla hlavně kvůli Joshovi, na kterého se neskutečně ráda dívám. Je to prostě dle mého vkusu neskutečně nádherný chlap. K filmu můžu říct, že se mi neskutečně líbil, já mám prostě ráda romantické filmy, celkový děj mi přišel zajímavý (ačkoliv snad u každé romantiky je jasné, jak dopadne) v tomto je jedna zajímavá zápletka, takže pokud máte tenhle styl filmů rádi, tak určitě doporučuju. Mě se moc líbil.

12 komentářů:

  1. Nevidela jsem ani jedno, az na prvni bych se na ne mrkla. Jak ale rikas, taky s pritelem chodim na filmy, ktery bych si sama nevybrala, ale jsem rada, aspon vidim neco jinyho a kolikrat to spatny neni:)

    OdpovědětVymazat
  2. Viděla jsem jen ty šmouly:) Na nádherné bytosti jsem chtěla jít do kina, ale nestihla jsem to. Snad se na to někdy podívám:)

    OdpovědětVymazat
  3. ja som nevidela ani jeden ale lubil sa mi tvoj popis na ten na Korzike :)

    Inak pozyvam na narodeninovu giveaway o GUCCI RUSH 75ml, tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/10/najlepsia-giveaway-ever.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A četla jsi celý ten popis? Protože ten film byl TOTÁLNĚ HROZNEJ!!! V životě jsem neviděla větší blbost naprosto o ničem.. kdyby ten film měl dostat bod od 0 do 10.. dala bych mu jedničku jenom kvůli tomu prostředí.

      Vymazat
  4. nádherné bytosti se mi taky docela líbilo :)

    OdpovědětVymazat
  5. Nádherné bytosti jsem asi před 2 roky četla jako knihu, dost mě to uchvátila, tak jsem na to šla do kina, když to začínali hrát:) Ani film mě nezklamal, jenom konec mohli udělat líp. :D

    OdpovědětVymazat
  6. Šmoulové 2 jsem ještě neviděla..:)

    OdpovědětVymazat
  7. Yes na Šmoulíky jsem šla s přítelem a mými sourozenci, bombovní film, miluji je já chci aby natočili i trojku :D

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. Ani jeden film jsem neviděla, ale určitě mě minimálně dva zaujaly, takže po nich mrknu.
    Just be yourself by Petra

    OdpovědětVymazat
  9. asi jsem viděla pouze šmouly:)ale dobré typy asi stáhnu a kouknu:)

    OdpovědětVymazat