pátek 4. října 2013

OBJEDNÁVKA Z MAKE UP ACADEMY (MUA)

Po jednodenním testování produktů MUA jsem se rozhodla, že si ještě nějaké produkty objednám. A tak jsem po chvilkovém váhání v úterý večer zaslala a ihned zaplatila objednávku. Jednání s MUA bylo rychlé, a hned ve čtvrtek jsem ve schránce našla lístek adresovaný na mě. (Bohužel jsem ve ČT zrovna musela jet k doktorce, tudíž jsem nebyla doma). Dnes jsem si tedy pro nové MUA pomocníčky dojela na poštu.

Objednala jsem si tedy řasenku a rtěnku. Oba tyto produkty mě vyšly na 88,- (44,- za rtěnku a 44,- za řasenku). Už ze začátku jsem nepočítala s nějakou extra kvalitou. Hlavně u té řasenky jsem měla pochybnosti. Ale, říkala jsem si, že když mě mile překvapily produkty z LB krabičky, tak mě třeba mile překvapí i tyto. Po rozbalení obálky jsem měla opravdu radost a ihned jsem se pustila do testování. Řasenka příliš nezhušťuje, ale naopak řasy krásně prodlužuje. Rtěnka mě na první pohled trochu zklamala, čekala jsem, že bude více tónovaná a že bude bez třpytek - ale po nanešení jsem opět změnila názor. Na rtech se mi líbí, třpytky tomu dodávají jemný vzhled, navíc je příjemně parfémovaná a má celkem dlouhou výdrž.

Musím říct, že rtěnku jsem si oblíbila už teď. Řasenka, o které jsem pochybovala už při objednávání - ale chtěla jsem jí dát šanci a vyzkoušet ji - mě naopak nezklamala při prvním testování, ale až teď. Při focení jsem vám chtěla nafotit aplikátor a zjistila jsem, že se celá roztekla - tudíž, že aplikátor je obalený celou tou řasenkovou náplní. Už jsem měla tu čest se s tímto setkat u řasenky z Avonu. Nechala jsem jí pár dní stát, a náplň sama klesla a s řasenkou se dá opět líčit. No, to samé jsem udělala teď s touto od MUA  a nechám se překvapit. Snad mě holka nezklame a já jí budu moc dál používat. Velmi by mě to mrzelo, protože po prvním nanešení jsem byla spokojená. Jak jsem se zmínila, moc tedy nezhušťuje, prakticky neudělá velký objem řas - ale za to krásně prodlužuje. Ráda bych jí kombinovala s řasenkou od Rimmelu, která naopak zas dost zhušťuje. 

EDIT 05.10.2013 11:25 - řasenku jsem dnes zkontrolovala, a naštěstí už náplň opět klesla a řasenka je v pořádku. Moc mě to potěšilo. Pokud se vám stane ten samý problém, nechte řasenku tak den v klidu stát, mělo by se to napravit.

9 komentářů:

  1. značka MUA dělá opravdu skvělé věci :) vybrala sis moc pěkný odstín rtěnky!

    OdpovědětVymazat
  2. Jako musím říct, že ta rtěnka vypadá na fotce dobře :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. To s tou riasenkou sa mi ešte nikdy fakt nestalo :D
    Ale ten rúž ma riadne peknú farbu :))
    Kat :)

    OdpovědětVymazat
  4. Jéé já vyhrála? :DD Tak to joo :)) Jinak můj e-mail je recmanikova@gmail.com ;-)

    . . .
    Dreamer Clara^^
    http://dreamersuniverse.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  5. ta rtěnkaaaaa!♥
    vypadá perfektně

    OdpovědětVymazat
  6. Ten rúž, tá farba! <3 dokonalosť :)

    OdpovědětVymazat
  7. Já od nich nikdy nic neměla a ani mě to moc neláká :-) Mám svě osvědčené produkty jiných značek, už nechci experimentovat :-)

    OdpovědětVymazat