pondělí 16. září 2013

MOJE PSYCHOLOGIE ~ ZÁŘÍ 2013

Abych se přiznala, tohoto časopisu jsem si nikdy v trafikách snad ani nevšimla. Jenže jsem si na FB psala s Miškou z blogu style-and-smile, která mi poslala odkaz, kde se už o tomto časopisu + dárku k němu psalo. Rozhodla jsem se, že až zavítám do trafiky, tak si tento časopis také koupím. A to proč? Jako dárek k němu totiž byla kabelka ve dvou barevných provedení.
Už doma jsem přemýšlela, jestli se mi bude hodit spíš vínová nebo černá - nakonec jsem dospěla k závěru, že černá je prostě klasika a hodí se ke všemu. V trafice stejně nakonec nebylo na výběr - časopis tam byl poslední s černou kabelkou, takže jsem ho rychle vzala a utíkala ke kase. Už v trafice jsem si říkala, že kabelka vypadá jinak, než jakou jsem si jí vysnila. Čekala jsem, že bude větší, z jiného materiálu.. no prostě, když jsem jí pak doma rozbalila, nebyla jsem z ní teda úplně na větvi.. ale tak časopis stál 99,- - takže zas nějaká extra finanční ztráta to není.
Teď už ale koupi nelituju. Kabelku jsem hned využila jako cestovní tašku pro pár nezbytností, když jsem jela k příteli. Kabelka nakonec vypadá i celkem elegantně, a musím říct, že je i celkem dost prostorná (na to, jak se mi zdála malá). Určitě ji využiju i do školy, když budu mít méně hodin a nebudu muset táhnout hodně věcí. Přeci jenom je z takového - né příliš silného materiálu - bála bych se, aby se neprotrhla, kdybych táhla hromady krámů jako normálně :-D

10 komentářů:

  1. Ta taška vypadá šikovně a za těch pár korun k časopisu? To se rozhodně vyplatí :)

    OdpovědětVymazat
  2. vypadá pěkně, asi si pro ní taky skočím :)

    OdpovědětVymazat
  3. Nebýt mě tak o tom ani nevíš :D ach já ji tak miluju a přítel na to to budeš nosit jak stará bába :D

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. juu, tak to je nejvíc hezká ta kabelka :D :O
    že bych se po ní taky koukla? :)

    OdpovědětVymazat
  5. Kabelka k časopisu? :D Tak to sa oplatí :)
    Kat

    OdpovědětVymazat
  6. Ta taška je super, jaké má prosím rozměry? :-)

    A máš moc hezké fotky a vůbec celý blog.

    Nechtěla by ses sledovat vzájemně?

    http://lifeenthusiasm.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. love the bag =)
    http://beautyliquid.be.ohost.de/wordpress/?p=481

    OdpovědětVymazat