pátek 13. září 2013

DERMACOL ~ OBJEDNÁVKA Z E-SHOPU + VIDEO

Dneska mi konečně dorazila objednávka z Dermacol e-shopu. S produkty jste se mohli pečlivě seznámit už v předešlém článku, kde jsem si dovolila zveřejnit informace přímo ze stránek Dermacolu. Dnes mám pro vás pár postřehů, fotky..a hlavně - mé první video (které je teda docela nepovedené)
Bohužel, nejsem moc řečnický typ - ale chtěla jsem to aspoň zkusit, jak to bude vypadat. Chtěla jsem to nahrát přes foťák, jenže jsem zjistila, že se nějakým záhadným způsobem rozbil - takže bohužel jsem to musela nahrát přes webku. Kvalita nic moc,hlas mi skáče, ale tak snad mi budete rozumět! Tak a teď už k fotkám!

Úplně jsem zírala, jak mi produkty přišly pečlivě zabalené. Celá krabička byla vyskládána takovými těmi polystýreno-pěnovými (nemám páru, co to je za materiál :D) drťánky, aby se nic nepoškodilo.
Po stranách velké (bílé) krabice jsem našla schované vzorečky. 
Musím říct, že krabice od Dermacolu se mi snad líbí víc, než kterákoliv jiná krabička od Ladyboxu. Je velká, pevná, má krásnou růžovou barvu - a hlavně vevnitř jsou úplně úžasný vzory s motýlkama! Je fakt suprová.
I uvnitř této krabičky jsem našla hromady drťánků, ale před focením (a hlavně natáčením) jsem je vyndala. Produkty byly v krabičce ale naskládány přesně takto, tak jsem je tak nechala. 

Produkty byly zabaleny ještě v igelitových pytlíčcích. Musím vám teda říct, že jsem spokojená! Uvidím, až produkty vyzkouším. Recenze budou, pokud nebudu líná - jak jsem se již zmiňovala ve videu :-)

6 komentářů:

  1. skvělé video :) až mi dojde můj nejoblíbenější ( a zatím ze všeho nejlepší ) makeup od Dermacolu, udělám objednávku, protože to výjde hodně výhodně a navíc ta pěkná krabice, mmh :)

    OdpovědětVymazat
  2. Máš moc pěkný hlásek :)) Jo to pleťové mléko a voda, je super! ráda jsem to používala :) ještě mám mléko :) ani nevysušuje :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Potřebuju, aby to nevysušovalo a zároveň nezmašťovalo :D hrozný! Proč mám takovou pitomou pleť :D

      Vymazat
  3. Skvělý video :) Já používám BB Cream od NIVEI a jsem spokojená :) Dermacol je na mě moc drahý ;-) Ale jinak suprčupr článek :D ;-)
    . . .
    Dreamer Clara^^
    http://dreamersuniverse.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě ten BB krém od Nivei teda neseděl ani podle vzorku :D takže.. bych si ho nekoupila.

      Vymazat
  4. Dermacol je moje oblíbená kosmetika, taky jsem před pár dny objednávala něco z této řady :-)jsem s tím docela spokojená, ale musím říct že se vždycky potom musím namazat krémem, protože to trošku pleť vysušuje a to mám taky smíšenou :-)

    OdpovědětVymazat