čtvrtek 11. července 2013

NEW IN ~ GARNIER & RIMMEL


Poslední dobou utrácím snad jen za kosmetiku (pokud opominu, že jsem si teď pořídila nový mobil). Jenže sranda je, že mi vše dochází na ráz. Teď hlavně narážím na make-up, pudr, odličovací vodu, apod. 
Make-up jsem sháněla ze všech nejvíc, protože bez něj se prostě neumím nalíčit. Moje pleť je smíšená, má spoustu nedokonalostí, a já opravdu děkuji tomu, kdo tohoto pomocníka vymyslel. Jenže i to má své nevýhody. Ještě jsem nenašla make-up, po kterém by se moje pleť po nějaké době neleskla, a nebo aby mi vydržel několik hodin bez porušení. (Zajímalo by mě, jestli takový vůbec existuje)
Pro změnu jsem si pořídila make-up od Rimmel. Získal si mě hlavně asi i cenou, protože jsem většinu penízků investovala do nového mobilu. Make-up jsem sehnala v DM ve slevě za 79,-
Matující krém a odličovač očí s výtažkem z hroznů od Garnier jsem též sehnala v DM. Včera jsem totiž projížděla stránky a hledala jsem zajímavé produkty v akci - no, a tak jsem narazila na cenový bonbonek: Matující krém + odličovač zdarma. Celkem mě toto duo vyšlo na 149,- Brzy můžete očekávat recenze! :)

11 komentářů:

  1. No tak na recenzi na krém se vážně těším. :) A jsem zvědavá, co budeš říkat i na makeup, protože ten bych si ráda pořídila taky - už jen za těch 80Kč, to je krásný :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem zvědavá na ten krém. Hledám nějaký dobrý matující :)

      Vymazat
  2. těším se na recenze :) hlavně ten makeup mě zajímá, zrovna taky sháním nějaký nový :)

    OdpovědětVymazat
  3. Já nedám na Rimmel dopustit, hlavně na jejich make-upy, ale matný by mi zrovna neseděl :)
    O těch nových krémech od Garnier jsem toho slyšela hodně, ale tak nějak si myslím, že by mi ani jeden neseděl. Zůstávám u svého Ryoru a Nivei :)

    OdpovědětVymazat
  4. makeupy od Rimmelu jsou fajn, tak se těším na recenzi, jaký máš na něj názor ty :) a ten odličovač mám a už v podstatě jiný nepoužívám! je fakt skvělý ♥
    Hanny.

    OdpovědětVymazat
  5. Tyjo, tak jak to tak vidím, tak jsem ráda, že já moc makeup nepoužívám. Mám jeden a ten už je asi v mé koupelně dva dobré roky :D Dám si ho jen tehdy, když se mi chce opravdu ho patlat na sebe a nebo když chci vypadat hodně k světu :D :D A právě proto neznám ani takové problémy s tím, že mi makeup nevydrží celý den a tak :) Zkus si dát třeba pod to nějakou bázy nebo tak něco :) já mám bázy od essence a dávám si jí i třeba jen pod pudr a tak a řekla bych, že to docela zabírá :)
    Mohla by si udělat i nějaký článek o tvém novém telefonu :) docela by mě to zajímalo.

    OdpovědětVymazat
  6. Jelikož máme skoro stejný typ pleti, tak tento makeup mi vubec nevyhovoval, nesel moc dobre rozetřít, ale tak třeba ty na něj máš jinačí názor :)

    OdpovědětVymazat
  7. Ani jednu věc jsem z těchle ještě nezkusila :) Ty odličovače mají pěkný obal:D ale nevím jak fungují :) kdysi se mi strašně líbil jeden oranžový set myslim že od garnieru, no nakonec jsem si ho nekoupila:D Já make-up na normální denní nošení nepoužívám, spíš jenom korektor, make-up si dávám vyloženě když jdu někam :D určitě jsou a i mám zkušennost, že vydrží celý den make-up, ale jsou to už ty dražší, ale zase vydrží:D ;)

    OdpovědětVymazat
  8. Odličovač vypadá dobře - garnier je taková spolehlivá klasika :) A Stay mate make-up má kamarádka, nemůže si ho vynachválit ;) já ale než make-upy radši BB creamy ;)

    OdpovědětVymazat
  9. odličovač by se mi hodil, na ten co jsem si koupila posledně jsem alergická:/ a jestli je zadarmo ke krému.. asi se vypravím do DMka:)

    OdpovědětVymazat
  10. Lákají mě všechny ty věci. :D Už se těším na recenze. ;)

    OdpovědětVymazat