středa 3. července 2013

LADYBOX ~ ČERVEN 2013

Po dlouhé době jsem se rozhodla objednat krabičku krásy. Rozhodovala jsem se mezi Ladyboxem a Senzaboxem - a nakonec jsem se rozhodla pro Ladybox (už po druhé!). Pak mě - a asi i ostatní - šokovala zpráva, že se Ladybox slučuje se Senzaboxem. Tudíž si už žádný "senzabox" ani neobjednám. Teď mám ale chuť si objednat Červencový balíček, jelikož mě zajímá, jaké to bude, když tyto dvě krabičky budou v jedné... No, ale tak uvidíme. 
Teď ale k tématu. Copak jsem teda objevila ve své krabičce?
Jak vidíte, dostala jsem růžovou krabičku. Možná jste si všimli už u jiných blogerek, že někdo dostal krabičku černou. Úvodní dopis také dominoval v těchto barvách. (vždycky mě baví, když si musím rozlepit tu pečeť :D)
Mixa 24h zklidňující hydratační krém - plné balení (50 ml), cena v obchodě: 199,-
Popravdě, ani nevím, jestli mám být nadšená nebo ne. Krém je sice zklidňující na citlivou pleť, ale zároveň taky na suchou pokožku. Takže jsem zvědavá, co to s mou smíšenou (a i hodně mastící) pletí udělá. Nechám se překvapit.

Figs&Rouge AloeVera & Mint Balm - plné balení (17 ml), cena v obchodě: 169,-
Popravdě, když jsem si tento balzám otevřela.. trochu jsem si říkala, jestli to náhodou není pasta. Ano, samozřejmě chápu, že za to může mentol, každopádně mě to trochu zarazilo. Po vyzkoušení jsem ale nadšená! Tento balzám má i takové chladící účinky na rtech - juchú! Zamlouvá se mi.

Inglot blush - plné balení (7 ml), cena v obchodě: 180,-
Tvářenky já prostě můžu, jo a jo! Docela jsem si i říkala, že by mi bodlo, kdyby tam nějaká byla - a fíha, je opravdu tam. Přišel mi odstín 29, je takový oranžový - na léto jak stvořený. Těším se, až vyzkouším.

Salcura Topida - cestovní balení (15 ml), cena v obchodě: 370,- za 50 ml
V balíčku byl i sprej na intimní hygienu. Beru to jako velké plus, bohužel mnoho dívek a žen trpí vaginálními problémy, a letní měsíce jsou na to nejnáchylnější (bazény, rybníky, atd). Určitě doma uschovám, i když problémy nemívám.

Kiss My Face Anti-Stress Shower & Bath Gel - cestovní balení (29 ml)
Když jsem si poprvé přičichla k tomuto produktu, první, co mě napadlo bylo: To smrdí jak ten břízovej šampón, co používá moje babička. Je fakt, že nejsem z tohohle výrobku úplně odvařená. Vůni lesu mám docela ráda, ale zas bych si vybrala i jinou vůni. Ale nepohrdám, ozkouším ráda.

Duck Island Body Lotion Mandarin & Bergamot - cestovní balení (30 ml)
Tento krém se mi ihned zalíbil, proto jsem ho musela ozkoušet. Vůni mandarinek já můžu, je jemná, nevtíravá - krém se krásně roztírá. Určitě jsem ráda, že můžu vyzkoušet.
Musím říct, že jsem s červnovým Ladyboxem celkem spokojená. Jako dárek jsem v balíčku našla rudou rtěnku od značky MAKE UP FOR EVER. Takže další plus. Rudou rtěnku ještě nemám, zkusím, jak mi bude padnout.
V krabičce jsem objevila také tři vzorky. BB krém od Vichy, takže, to už mám další BB krém na ozkoušení. A dva šampony od značky Weleda. Já v balíčku našla Vyživující šampon s prosem pro normální vlasy (ten zelený) a Ovesný regenerační šampon pro suché a poškozené vlasy (žlutý). Hodí se mi. 

8 komentářů:

  1. já tyhle Ladyboxy a Senzaboxy a tak moc ráda nemám, ale na vyzkoušení produktů, why not? :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak tu tvářenku ti závidím! :D Pořád hledám nějaký hezký odstín, co se mi bude líbit a slušet, ale pokud možno je i v laciné cenové kategorii. Asi nenajdu :D

    OdpovědětVymazat
  3. Docela dost věciček to má :) už jsem o tom hodně slyšela, třeba někdy taky ozkouším :D tak ať ti to všechno sedí :)

    OdpovědětVymazat
  4. Taky jsem docela spokojená až na ty vůně. Jediný,co mi voní je krém :D

    OdpovědětVymazat
  5. já bych chtěla krabičku černou :) růžový už mám 2, ale tak tahle je taky pěkná :)to mě by udělal radost ten produkt Kiss My Face Anti-Stress Shower & Bath Gel ale když říkáš že teda moc nevoní :( .. ale největší radost bych měla 100% z Figs&Rouge AloeVera & Mint Balm ♥ miluju jakýkoliv balzámy ♥

    OdpovědětVymazat
  6. Zaujímavá ponuka. Veľa vecí, ktoré sa dajú aj použiť, nie iba zahodiť. Tiež by som asi najradšej vyskúšala Kiss My Face Anti-Stress Shower & Bath Gel. :)
    Nehcela by si vzájomné sledovanie našich blogov? Môj je fashionhappenss.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  7. Já jsem byla tentokrát spokojená pouze s tvářenkou :(
    Just be yourself by Petra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pouze jo? To je škoda.. Já si zamilovala hned ten balzám.. a tvářenku jsem ještě nevyzkoušela, ale mám z ní radost :)

      Vymazat