sobota 1. června 2013

WHAT´S IN MY BAG?

Jelikož nemám zrovna moc inspirace, asi je to způsobeno tím strašným počasím. Nesnáším, když má člověk prázdniny a počasí nedovoluje vůbec nic! Trochu jsem se inspirovala na jiných webech a nafotila jsem obsah své kabelky. Takže, co je vlastně všechno v mé kabelce?
1) Můj milovaný diář od Elle
2) Růžová peněženka z Gate
3) Okurkový deodorant od Dove
4) Bez papírových kapesníčků nikam nevýjdu
5) Klíče
6) Deštník (hodí se v tomto počasí!)
7) Lesk na rty
8) Parfém

Samozřejmě, v kabelce dál nosím mobil, občas sluchátka, často i řasenku a pudr. Momentálně ale v mé kabelce nebyly, tak jsem je nevyfotila.

12 komentářů:

  1. krásná kabelka ♥ a pěkný článek, takové mě baví nejvíc :)

    OdpovědětVymazat
  2. No přesně jako já, akorát já nenosím žádný parfém, protože se bojím, že bych ho rozbila :D .. A máš úžasnou kabelku a peněženku :)

    OdpovědětVymazat
  3. Diář mam taky, deodorant taky :D nádhernáá vune! Miluji tu tvou kabelku :P

    OdpovědětVymazat
  4. Ale řeknu ti že jsem to barvila dvakrát :D jednou jsem vypadala jak debil bo jsem měla blondatou barvu a vcera mi mamka musela kupúovat novou barvu! :D

    OdpovědětVymazat
  5. Taky jsem si dlouho nebarvila hlavu :D ale mám svoji barvu spinavy blond a ta se mi nelíbí ':D

    OdpovědětVymazat
  6. taky někdy udělám takový článek :) ráda se dívám co lidi nosí v kabelkách, protože já ji mam vždycky strašně těžkou! :D pěkná peneženka :)

    OdpovědětVymazat
  7. Okurkový deodorant? :D to jsem ještě neslysela :D

    OdpovědětVymazat
  8. Ta košile je z takka :) i když se mi tam moc věcí nelíbí, a příjdou mi strašně vytahané, když jsem tam jednou šla tak se mi zalíbila:D

    OdpovědětVymazat
  9. Okurkový deodorant jsem ještě neviděla :D
    Já většinou nosím tělový sprej od Oriflame nebo Avonu. Ah, musím se konečně dokopat k tomu, abych si koupila ten maličký deštník do kabelky.

    OdpovědětVymazat
  10. Už delší dobu také přemýšlím, že udělám článek o tom, co nosím v kabelce, ale nějak jsem se k tomu ještě nedostala. No ze 3/4 koukám, že jsme na tom stejně :) Koukám že máš asi ráda fialovou s růžovou což ;)

    OdpovědětVymazat