úterý 18. června 2013

PŘIJATÁ NA UHK

Víte, už někde od třeťáku jsem vážně uvažovala, kam na VŠ. Samozřejmě, přemýšlela jsem o tom i dřív, ale třeťák byl takový ten můstek. Člověk má ještě čas na maturitu, a tak může přemýšlet, co by ho bavilo v budoucnu dělat. Než jsem se rozkoukala, měla jsem za sebou skoro celý čtvrtý ročník a před sebou podávání přihlášek na vysoké školy. Ano, prostě od nepaměti jsem věděla, že chci jít na vysokou.. ale kam? Měla jsem kritéria - být někde poblíž domova (prostě jsem asi vadná, ale nechci na kolej) a studovat něco, kde není moc matematiky. Cestovní ruch, který jsem studovala na střední mě dost bavil - a také jsem věděla, že cestovní ruch je na Univerzitě v Hradci Králové. Jelikož je tam ale šílený nával, bála jsem se, abych neskončila bez vysoké. 
Všichni v mém okolí mi říkali, abych nebyla hloupá a dala si přihlášku i na němčinu. Na UHK je totiž tento obor jak v angličtině, tak v němčině. Samozřejmě, angličtinu se učím už od nepaměti, takže jsem v ní chtěla i pokračovat. Asi jste zaznamenali, že jsem chodila i na přípravné kurzy.. no prostě, chtěla jsem tomu jít trochu naproti. Bohužel, osud tomu chtěl jinak. Na angličtinu jsem se nedostala, PŘIJALI MĚ na obor s němčinou :) Ale jsem tam, budu dál studovat cestovní ruch, což jsem si přála..

15 komentářů:

  1. Moc gratuluju!:) Ještě, že sis dala i tu němčinu :) UHK je super, moc se mi tam líbí :) Takže to pořádně oslav a poslední týden v září vykroč pravou nohou :)

    http://shoemaniacr.blogspot.cz

    R.:)

    OdpovědětVymazat
  2. Jééé to ti moc gratuluju! Ale škoda té angličtiny, ale aspon něco!! :-*

    OdpovědětVymazat
  3. hele nejsi vůbec divná, já taky chtěla nejdřív na farmacii, jenže když jsem zjistila že je (pro mě až) v Hradci, tak jsem se tam nehlásila (jsem totiž z Prahy) no a tam kde jsem teďka jsem hooodně spokojená :) a samozřejmě ti moc a moc gratuluju ♥
    Hanny.

    OdpovědětVymazat
  4. Jsi šikovná! gratuluju :) ten obrázek je skvělý, mám ho v mobilu:D kéž by se tím tak všichni řídili, hlavně já.

    OdpovědětVymazat
  5. Gratuluju! Tak to se možná budeme potkávat :D

    OdpovědětVymazat
  6. GJKT v Hradci, ale mám před sebou ještě dva roky :D

    OdpovědětVymazat
  7. ty mě taky zaujaly ty zlaté stíny a ten shimmer powder taky nevypadá špatně, tak pokud koupíš určitě napiš recenzi, moc ráda si jí přečtu :) ... hele budu ti moc držet palce :) to tě obdivuju, já a němčina si nějak nerozumíme :D takže fakt velkej obdiv! :) zvládneš to, neboj ;)
    H.

    OdpovědětVymazat
  8. No, kousek :D ale naproti UHK zatím chodím na obědy.

    OdpovědětVymazat
  9. tak to je super :) to tě obdivuju :) a ono to takhle je se všema řečma, musíš pro ně mít takovej ten cit a to ty evidentně máš :)
    H.

    OdpovědětVymazat
  10. Tak to ti moc gratuluju Kači! :) Přijdeš mi strašně chytrá, takže.. Čumím, že tě nevzali na tu angličtinu. A chtěla si víc na něminu nebo na tu angličtinu? Nějak jsem to nepochopila z toho článku, jestli jsem to měla pochopit, tak se omlouvám :) Taky asi nebudu chtít daleko od domova, ještě nevím. Zase si říkám, že když budu na koleji, tak se konečně osamostatním. Což bude pro mě dobrá zkušenost životní, uvidím :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chtěla jsem angličtinu :) Ale tak nevadí mi, že jsem na němčině :) Němčinu mám taky ráda, akorát jí umím hůř.

      Vymazat
  11. Úžasné! Gratuluju ti a teď nezbývá než si pořádně užít zasloužené blížící se prázdninování ;-).♥
    Vivi

    OdpovědětVymazat
  12. To je obor, na který bych moc chtěla. Moje vysněná je právě ta německá verze, takže docela závidím.. :) Doufám, že se na něco podobného taky dostanu, až na to přijde čas :D

    OdpovědětVymazat
  13. moc moc ti gratuluju! no, tobě byla prostě souzena němčina, jinak si to nedokážu vysvětlit! a přesně jak to máš na tom obrázku.. 'Follow your dreams, Don't let others stop you.' řídila jsem se tím taky a hele, ono to vyšlo! :D

    OdpovědětVymazat